Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.
Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊
@terulie94 mne taky nic není 🤷🏻♀️Dokonce ani necuram častěji než obvykle jen mne chvilkama zabrni prsa ale žádná bolest nic. Netestovat jak svihlá 2x denně tak tomu nevěřím 🙈😂a s nevolnostma... zatím mi taky nic není ale s nejmladší dcerou jsem se taky radovala ze je to dobrý a po potvrzení ❤️Kolem 7tt to začlo z ničeho nic a zvracela jsem jak šakal do půlky 2.trim🙈takže ono to ještě muže klidně přijít 😂
@katka22688 vidím 😊
@katka22688 juuu😍jasné ze vidim! Jen tak dal❤️Ať sílí!🙏🏻🍀
@katka22688 myslím ze to bude akorát 😉je to dva týdny po předpokládané ms ne? Tak držím pěsti ✊🏻✊🏻🍀bude to dobre uvidíš 😍
@katka22688 Ať roste 🍀🍀
@katka22688 vidim 🙂
@katka22688 taky vidim 😊
Ja dneska 1 DC, takze podle predpokladu, jede se dal 😏
Já jdu zítra znovu na krev, snad rosteme 🙏
@terulie94 drž se q pak daj info
@maggiele taky to vidím na 24 DC, pokud teplota zůstane nahoře.
@katka22688 nedá se nic dělat, ale beru to pozitivně, aspoň si ještě dám nějaký ty punče a užiju si vánoční večírek a pak už snad v lednu budu oslavovat 🙂
Tak já dneska HCG z krve 2844 😍 Takže rosteme.. Měla jsem strach, že mi to poskočí třeba jen o 100 od pátku, tak už jsem klidnější 😁🙏
@terulie94 krásné správy

Ahoj holky. Dneska jsem byla na krev a vyšla mi hodnota HCG 616,8. Podle MS bych měla být na konci 4tt.. Je to v pohodě výsledek? 🙏 Děkuji ♥️