Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.
Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊
@fafetka Děkuji ♥️
@katka22688 Děkuji, snad to tak půjde dál 🙏
Tak jsem to nevydržela a zkusila dneska 14. DPO test a nic, sněhobílo. Jsem zklamaná, i když jsem to tušila. Teď jen čekat na ms...
Podle vysledku krve mam naprosto v poradku hormonalni profil, tak aspon jedna skvela zprava k tem dnesnim menstruacnim bolestem 😊
@elviraa tak jak je? Jsem se sem teď za boha nemohla dostat a nic se nenacitalo 🤷♂️🙈 asi mi koník naznačoval, ať si dám voraz, nebo by mi že všech těch informací hrablo.. Ale hodila jsem se do režimu no stress, ne sleduju ani menstruační kalendář a prostě si užíváme 🤷♂️😀.. Říkám si, že je to asi osud, o Vánoce mi bude 30, takže asi znamení, že mám řádně oslavovat a pak se dej vůle boží.. Tak si jen tak říkám, aby náhoda nebyla blbec a zrovna to moje užívání si a nesledování se zrovna nebyla plodná🤷♂️😀.. Ale co, já myslím, že prostě až to přijde tak to přijde, a jestli to bude o Vánoce nebo v létě, hlavně ať je vše v pořádku 🙏💗 a co Ty, jak je? Kdy Tě čeká screening, už máš datum? 💗
@lucizaji On ten voraz je někdy docela fajn 🙂 Co Sofinka? Už tě nechá vyspat? Třicet, taky bych chtěla, aby mi bylo třicet 😀 No jo, mluví ze mě závist (v dobrém 🙂 ) Čím větší slavení, tím větší nepřemýšlení... a bum prásk bude to tam 🙂 Co se má stát se stejně stane 😉 A ano, hlavně ať je vše v pořádku 🙏 ❤
Zítra bych měla začínat třetí měsíc... 🍀 Začíná mi růst to spodní břicho, takže jsem nateklá a bolavá. Vorvaň hadr 🐧 Jelikož vaření nestálo poslední dobou za nic, začla jsem chodit pro obědy... Takže piraňa má stálý přísun a chlap taky... 😇 Upřímně ho dost obdivuju, protože jsem zvyklá být pořád v jednom kole a teď to nejde a jsem z toho špatná (takže brečím... už je to tady 😇 ) Hafani se mnou hodně léhají, jsou to zlatíčka terapeutí, co ti budu povídat 🙂 Kontrolu větší mám 19.12., to bych měla být 10+5. Tak se těším a doufám, že se dozvím víc 🙂
Někdo něco nového?
Mně se objevilo špinění 10 DC, které nedokážu identifikovat. Stalo se to už předminulý cyklus. 6 DC mi skončila menstruace a ovulaci očekávám až tak cca 16 DC. Tak nemam tucha, co to může znamenat 🤷🏻♀️
@majili u mě nic nového 🙂 ovulace přišla poooozdě, 19.DC. Už jsem ani nevěřila, že přijde. Teď jsem týden 27.DC.
@elviraa nějak mě tahle skupinka zlobí, vždycky mě to vyhodí, asi nějaký znamení, že se nemám nějakým snažením a informacema o tom nervovat, nebo nevím 🤷♂️🙈😂 ale jsem zas zpět, snad už definitivně 🙏💗 tak už mám 30 za sebou a začalo to teda pěkně, Sofi teror zuby, pak jsem omarodila, pak chlap (tak to bylo na rozvod 😂🙈) a když se to na Sofinky narozky uklidnilo (22.12.), včera odpadla ona.. Jako veselo 🙈 si říkám, tohle je fakt osud, bejt těhotná a bejt takhle vyřízená, to by ta domácnost asi úplně vybuchla, už takhle to tu je jak po 3.svetový, vsude dárky, sama kostička, panenka, plyšák, takovejch ptákoviny a to jsem všem nakazala, ať Sofče koupě nejlépe jen Pastelky a papíry 🤭🙈😂... No... Tak jen ať víš, co Tě čeká za radosti, ale teď si nejdřív užij kouzlo těhotenství aneb slzave údolí 😂😂😂. Jak se vůbec máš? 💗 Co Vánoce? 🙂
@lucizaji Taky jsem párkrát musela psát po mobilu, protože přes pc ne a ne to odeslat 🙂 O třetí světové já radši mluvit nebudu, protože jí máme stále doma... 😀 Tak snad bude Sofi zase brzo dobře 🙂 Jo, je fakt, že takový nadstres jsem měla srpen září a jak to pak dopadlo... Těla ví, kdy je jejich nejlepší čas... Vánoce jsme zdárně užili, v jídle jsem se neupejpala a připadám si teď jako vzducholoď... Kontrola dopadla před Vánoci skvěle, jen gyndařka kroutila hlavou, že se jí zdá o týden větší (což je nemožné, vím kdy jsem ovulovala), tak uvidíme 3.1. na genetice. Pak už to ofiko chci říct v práci... Trápí mě hlavně večerní nevolnosti a sem tam to slzavé údolí... Chlap to zatím dává 😀 Pořídila jsem si angel sounds a nelituju. Sem tam si zkontroluju ozvy mimča... Je to nádhera, poprvý jsem to obrečela 😇 Včera poslouchaly neteřinky a byly unešené, zkoumaly i appku v mobilu.. 🙂 S těma dětma to má takové zvlášní kouzlo 🙂
Holky co u vás? Něco nového? Myslím na vás a těším se na vaše dvě čárky 🙂
@elviraa no u nás je to teď jak po výbuchu tuplem, úplně mám hrůzu z toho, jak se říká, jak na Nový rok.. Tak to by to tu pěkně celý rok vypadalo 😄😄.. Ale dnes jsme se vzbudili zas i my s mým Honzou totálně odepsaní, takže tady na sebe prskame všichni tři.. 🙈😄 Jako to jsou svátky za všechny prachy, i když za ty ne, tím že jsme doma, tak dost ušetříme 🤷♂️😄.. Takže u nás takto, teď opravdu na další dítě nemám ani pomyšlení, o to větší paradox by byl, kdyby se zrovna zadařilo, většinou to tak bývá, jak píšeš 🤷♂️😄.. Jinak ten angelsounds je krásnej, tenkrát jsem taky poprvé slzela, ale když si tak vzpomínám, u čeho já jsem neslzela? 🤔😄🤷♂️a počkej na následné šestinedělí po porodu, to je úplnej brutal 😄😄.. V tomhle období s námi maj chlapi fakt neskutečnou trpělivost, já když si na to zpětně vzpomenu, musím se smát😄😄.. A mám radost, jak krásně rostete, hlavně si to pořádně užívej, uteče to, ani nemrknes, přitom když řekneš 9 měsíců, zda se to jako nekonečná doba a až to řekneš v práci a začneš odpocitavat čas, Který Ti tam zbývá, to bude úplnej fofr 💗. Tak 3.1. na Vas budu myslet, co pohlaví, necháte si říct? 😁 A máte už jména?
Nového... asi ze jsem zpět ve fázi snažení 🤷🏻♀️Nebo teda přesněji čekání na snažení. Na Štedry den se spustil SP. Čekala jsem to. Mudre se nelíbilo ze je prcek o vývoji o skoro dva týdny pozadu. Je to smutný ale co se dá dělat. Takže čekám až odkrvacim, po novém roce kontrola a podle ni se uvidí kdy budeme moct začít novy pokus. Pořídila jsem si Fertipronu a manželovi Folandrol, ovulacni teploměr a to by sakrys bylo any do roka nebylo🙏🏻
U nás v snažení žiadne pokroky. Na začiatku prosince som začala užívať Clostybegyt a potom malo byť prvé iui. Clostybegyt nezaučinkoval,z hormonálneho profilu sa zistil vysoký prolaktin,kt.zabraňuje ovulácii a iui sa nekonalo. Teraz mám ísť na ďalší týždeň na ultrazvuk ako vyzerajú vajíčka v tomto cykle, a na konci ledna na endokrinológiu. Ale Tento týždeň nám oznámila sestra ,že čakajú bábätko 🙂 Tak aspoň z toho máme radosť 🙂
U nás taky žádné pokroky, v lednu to bude rok snažení, s jedním SP. Tak se objednam na gyndu na kontrolu. Dneska konci MS, tak na to vlítneme 😂😂
A třeba pomůže i to, že jsem dala výpověď v práci, která mě fyzicky i psychicky vysávala. Bylo to nejlepší rozhodnutí a už měsíc spím celou noc 👍😁
@lucizaji Mno, já se včera hecla (za pomoci) a vynasnažila jsem se. Takže to tu nevypadá zas tak úplně jako po boji, ale žádný extra zázrak to taky není... Ale tak nemusí pršet, že jo... jen když kape... 😀 Holt nejlepší kámoš je teď postel 😀 A nově objevený odpolední zázrak "jdu si dát dvacet"... 😀 Za svátky jsem neskutečně ráda, rychleji to uteklo a mohla jsem si polehávat, ač jsem i v práci byla... Prskání nezávidím, já se stále snažím izolovat, co to jen jde a nic nechytit. Angel sounds je super, to je uklidňovátko, neskutečný!! No, neslzet.. právě jsem doslzela u Hříšnýho tance.. Nedovedu si představit, že budu ještě citlivější 😀 Chlap zatím drží, mu to odpočítávám skoro každý den 🙂)) Občas zpětně musím nad sebou kroutit hlavou, ale to se nedá nic dělat.... 😇 Jsem zvědavá, jak bude vypadat v pátek na utz... zatím žádný extra dojímání neproběhlo... ale já ho varovala 🙂 skoro 3 měsíce za námi, neskutečný! Myslíme si, že to bude chlapeček.. Občas ho ale zlobím holčičkou 😀 Když jsem tuhle došla na nákup a doma rozložila většinu modrýho, sama jsem se zarazila.... 🙂 Jména uvidíme, pro holku bych chtěla Elišku, ale prý už máme Eli kočku, tak jak chci holce říkat zdrobněle 😀 Asi až se dozvíme, co to bude.. tak budeme vybírat už na tuty... 🙂
Jak to má být, tak to bude... třeba už se vám zadařilo 🙂 A kdyby ne, ať vám to brzy vyjde 😉
@fafetka Ani nevíš, jak mě to mrzí ☹ A ještě v takhle blbou dobu... I když je to klišé, je dobře, že takhle zkraje než později.... Držím palce, ať co nejdřív můžete zkoušet znovu a už to vyjde se vším všudy 😉
@nina004 Všechno zlý je k něčemu dobrý.. aspoň tě pořádně proklepnou a dají dohromady... nabereš síly a pak to bude se vší parádou. Držím palce, ať se co nejdřív zadaří ;)
@katerina_j Blahopřeju k životní změně! 🙂 Spánek, psychika v pohodě, žádný nervy... prima základ 🙂 Tak ať ten leden za to stojí! 😉
@elviraa no přesně. Musím říct ze tentokrat jsem to zvládla mnohem lépe než v létě. Asi tím ze to bylo takhle brzy ještě bez srdíčka... jen teda to mohlo přijít klidně o den dyl nezlobila bych se🤷🏻♀️Ale hlavně ze je to za mnou no.poridila jsem BT teploměr a začínám měřit tak snad brzy 🙏🏻
Ja dneska 1 DC. O den se mi protahla lutealni faze, tak uz jsem trochu doufala, ale bohuzel. V lednu budu vedet vysledky spermiogramu a ja mam hormonalni profil v poradku. Tak uvidime, co dal.
Ahojte baby, na konci roka 2019 sme si povedali s manželom,že tento rok bude pre nás tým šťastným. Minulý rok nám šťastie neprialo snáď v ničom,tak dúfame ,že to bude v roku 2020 obrátené. Dnes mám mať folikulometriu a mám silný pocit,že aj napriek tomu,že mi mudr. minulý mesiac povedala,že neovulujem pre zvýšený prolaktín,tak tento mesiac sa tá ovulácia dostaví. Aj aj keby neotehotniem hneď ,tak to určite do prosince dáme 🙂 Veď máme 12 pokusov 🙂 Idem do tohto roku s pozitívnym myslením a aj na to snaženie sa teším 🙂 A dufam,že sa tento rok bude priať aj vám 🍀🍀🍀
@elviraa krásná zpráva 😁👍
@katerina_j Taky se dočkáš! 🍀 ❤
@elviraa jee, gratuluju k tomu chlapeckovi 💗. To tělo je stejně kouzelný, jak většinou samý v cítíme, co pod srdcem nosíme, viď 💗. Já jsem u 1.taky věděla, že to bude holka, ale asi to bylo i proto, že mi to všichni říkali, ještě před těhotenstvim, že jsme tak silný rok (samý holky), že ani u nás to nebude jinak a můj Honza si taak věřil, že to přestřelil 😄😄 a ono ne a zas holka 😄💗.. Každopádně, když to teda bude u Vas ten kluk, jaký máte jméno? Zatím jsi psala jen o tom holčičím😄💗.. A co jinak, bylas dojatá teď na 1.screeneningu a mělas tam chlapa? Tyhle začátky jsou tak krásný a přitom je to taková starost, aby bylo všechno v pořádku (a to už neprejde 🙈😄💗).. Jinak my jsme už od 23.12.zavreny doma, Sofi stále unudlana, chrchlap, jak starej tuberak a dr. mi jen řekne, ale když ji poslouchám, tak to má čistý 🤷♂️.. Tak jsem řekla, ještě tejden a pak asi už udělám humbuk, ptz tohle není normální.. Jinak, já už si samozřejmě připadám zase hrozně těhotně (a jsem teprve 20DC,takze minimálně 7 dní čekám na testování, zarekla jsem se, že dřív ne!!) 🤷♂️🙈😄 píchá mě v podbřišku, teď mi přijde, že je to jiný, než jindy, ale myslím, že tohle mi přišlo i měsíce zpět😄.. Takže já zatím zůstávám realistkou, radši 🙏💗
Jinak holky, nám všem ostatním přeju, ať už se nám to konečně splní. Zatím mi přijde, že rok 2020 bude plnej novejch miminek, tak sakra, ať jsme v tom klubu taky 😁💗

@majili To jsem na sebe zvedava teda. Moc dekuju za rady💗