Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.
Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊
@elviraa ty chlapi jsou občas hrozný tvrdáci, než aby ukázali "slabost", co? 😄 Možná je to manipulativni, ale já se celou dobu, co jsem s Honzou, těšila na to, až jednou porodním, ptz to jsem věděla, že ho konečně poprvé uvidím brečet.. A víš co? Měla jsem akutní císař, takže jsem to prospala.. Jo mě snad štvalo to, že jsem neviděla jeho dojetí, než to, že jsem skončila na akutní sekci 😄😄😄 a jee Pepa, to je mi velice sympatické, hlavně od doby, co dávali v TV mise nový domov s Pergnerkou a byl tam sefvedouci Pepíno 😍.. Ten se mi tuuze líbil 😁😄.. Jinak, užij si ten růst, dokud je to ještě hezky a malý, v 9 měsíci jsem už na těhotenství a obřím panderu neviděla vůbec nic hezkýho 😄😄.. A oznamování, jee tak už to máš za sebou, je hezky sledovat ty reakce, viď 😄.. Jak to někoho zaskočí, překvapí a jsou mile šťastní.. 💗 U nás to bylo tenkrat všechno krasny a pak přišlo na oznámení tchyni.. V tu chvíli by snad byla šťastnější, že ji říkáme, že se možná rozcházíme, nebo tak 🤷♂️😄🙈.. Jako nadšení fakt až na půdu a od ty doby mi dost často dává najevo, že jsem si jejího syna vlastně dítětem pojistila 🙈🤷♂️.. No symposka, co Ti budu vyprávět 😄.. Jeste, že od nás bydlí 60km a je líná za nama jezdit 🙏.. Jinak ehm.. Samozřejmě, že jsem to nevydržela netestovat 😄😄 ale nějak jsme si to špatně spočítala a dnes jsem teprve cca 9DPO, takže ještě brzy, test negativní, navíc já si nikdy nevzpomenu ráno, ale až odpoledne, tze nulová šance, ale u 1.jsem měla pozitivní test až 13DPO, tak neztrácí naději 😁😄.. A nějak podvědomě mi něco říká, že možná by to i mohlo vyjít, ale nechci nic zakriknout.. Protože ve svým těle se už dávno nevyznám a možná je to jen brutální PMS, kdy mě nonstop bolí břicho jak před MS, jen je to jaksi ještě brzy 🤔😄..no..nejpozději ve středu budu asi vědět na 100% 🤪.. Pokud mi do tý doby nedockavosti nehrabne 🤪🤪😄😄...
PS. 3x hurá, už jsme se Sofinkou zdrávy a dnes po skoro 3 týdnech jsme daly našich obvyklých 10km 🙏💗
@lucizaji Mno, vzhledem k tomu, že byl poprvý se mnou, je fakt, že jsem se hodně soustředila i na něj. Oči měl navlhlý, ale prý z šera... 🔨 Ještě jsem si tam z něj dělala legraci, že se prvně k mimču doznal, že je na papírech jako otec 😇 Ale já ty slzy z něj vyrazím, jednou jo! 😀 Reakce jsou fajn, hlavně ty nečekané. Kolegyně jsem zmátla po legínách nošením riflí... Kdy své myšlenky na mé těhu zase zavrhly (legíny jsem nosila jen teď 😀). A tak v lednu s velkou parádou koukaly s otevřenou pusou... Kdyby jen věděly, že ty kalhoty byly na gumičku a pak z důvodu tlačení skrytě rozeplé úplně.... 😀 Ale stálo to za to 🙂))) Jinak je to jako lavina, no... ale tak teď už je mi to jedno 🙂) Tchýni to chlap oznámil sám, protože jsem s ním nejela (200 km). Říkala jsem mu, ať to vysvětlí tak, že už spolu nejsme 🙂)) Škoda, že si nepohrál... 😀
Na testu se mi ukázal duch 8DPO, ale čárka zmizela... Levný test s málem barviva, takže se čárka co už čárkou byla ukázala až o 3 dny dýl.... Fakt se vyplatí pořádný test. Někde jsem i četla, že se to ukáže na ovulačním... Já bych byla počůrala všechno, jen vědět, proč je mi tak zle na 100 %... 😀 Magor, no..
Držím palce, zítra si myslím, že už bys to tam ráno mohla mít, no ne? 🙂
PS: Super, závist převeliká! 👏 Já se snažím se psy každý den aspoň na pomalé procházky... 🙏
Tak nám nevyšel moc dobře spermiogram, takže u nás bude asi spíš problém u přítele, takže nasazujeme větší dávky vitamínů a končí se saunováním. Navíc byl poslán k urologovi kvůli objeveným leukocytům, tak aby se prověřilo, že nemá nějaký zánět. Já jsem dostala předepsaný Clostilbegyt a pokud bude přítel bez zánětu, tak budu brát a budeme počítat na přesno čas ovulace, abychom se trefili ve správnou chvíli, aby ten menší počet spermií měl, co největší šanci.

@lucizaji Je to zvláštní, ale opravdu jo 🙂 Je pravda, že ve chvíli, kdy jsem čekala konečný verdikt, byla jsem i nervozní, že jsme si tak jistí a může to být i jinak.. Ale tak překvapení nakonec stejně žádné 🙂 Jméno zatím s jistotou nemáme, ale chlap chce Pepu... 😀
Na screeningu jsme byli oba a ano, byla jsem dojatá. Chlap prý jako v poho... Ale než jsem se pak vrátila z wc, už měl ofocenou a přeposlanou fotku 😀 Tak co si o tom myslet... 🙈 Jak jsem koukala zleže a šikmo, přišlo mi to šíleně rychlý, nestíhala jsem všechno okem pojmout a tak jsem doktorku žádala o znovu ukázání. No a chlap si pak z toho dělal legraci.. Dle mého byl tak dojatej, že to zahrával do autu.. Nevím co blbnul... No uvidíme příště, já z něj to dojetí stejně dostanu 😀 Jinak stále rostu a rostu... tento týden nějak brutálně... už ho neschovám 🙂 O víkendu jsme to ještě dooznámili sami a v pondělí jsem to řekla v práci, takže se už víceméně dneska všeobecně všude ví 😀 Docela jsem se bavila, jak se to šířilo 🙂)))))
A co vy? Už jste na tom zdravotně líp? A co testování? Držíš? Nebo už to pokoušíš? 🙂 Já se vždy taky snažila odolat a beztak jsem to nevydržela 🙂)))