Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.
Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊
@fafetka děkuji zlatíčko moje ♥ ♥ doma mám poslední mamatest a 2x dr max 😀 na dr maxu dnes taky krásná čárka 😀 ale sakra ten můj tel si dělá co chce haha 😀 prostě to nevyfotím 😀 😀 nevím proč 😀 😀 a ségra tu není aby mi půjčila její iphone nebo co to má 😀
@majili no já bt nemerim jelikož vstávám většinou pokaždé jinak kdyby se dalo měřit v šest večer tak jak dělám testy to by byla jiná 😂jinak jsem stejně jako ty a @juliemichal 9DPO a testy taky negativni🤷🏻♀️Ale já s tím tentokrat skrz to moje zdravi zazrachtily fakt nepočítám. Spis čekám nejpozději v pátek ms a jedu další kolo no. Držím ✊🏻✊🏻A těším se na pozitivní testy 🍀🍀🍀
@fafetka kočko já jsem 10DPO 😀 😀 koukej 😀 ty jsi určitě taky 10DPO 😀 😀 no za 5 dnů by mi měla dorazit ms,tak snad nedorazí a tobě taky ne ♥ ♥
@juliemichal hele nee, já měla pozitivní ovu 15DC prave takže 16dc ovu a dnes jsem 25dc což je 9dpo😉
@fafetka kočko špatně to počítáš 😀 když se podíváš na ten můj graf tak vidíš,že ovu u mě byla 12DC,dnes jsem 22DC,ale jak si spočítáš ty dny za tou plnou čárou,tak jich máš 10 😀 😀 nebo ty jsi měla pozitivní ovu test v ten den co já jsem šla na IUI? :-O :-O nějak mi to nepasuje 😀
@juliemichal ale joo já ti tvoje pocty neberu, jen to fakt nemame úplně stejně protože moje ovu byla fakt v pátek takže sobota byla 1dpo(den PO ovulaci) tím pádem jsem dnes 9dpo😉ale je to fuk. Hlavně teď odpocitavam ať už mi přijde ms a mužem začít na novo🤷🏻♀️
@fafetka fakt byla u tebe ovu až v pátek?tak to potom ano ve čtvrtek a ty v pátek,tak proto jsi 9DPO a já 10DPO 🙂 🙂 tak už jsem doma 😀 😀 určitě ti ms nedojde a budeš těhulka ♥ ♥ ♥
Ahoj holky, 6 dni do MS, 9 DPO. Dva dny slabe krece v podbrisku, porad nafoukla a rano slabe ruzova na wc. Mam obavy, ze z toho nic nebude... 🙁
@juliemichal jj presne tak kocko😉já byla ve středu u Mudry to našla toho 2cm folika, ve čtvrtek jsem měla pozitivní ovu test a v noci “akci” a podle všeho ovu byla fakt v ten pátek no. Já vim ze 9DPO je ještě brzo, ale fakt se proste necítím ze by to vyšlo. Začíná mi klasická pms co mám vždy tak týden před. Zeru jak mlejn, jsem vztekla a hned litostiva... jediný co teda ještě přijde určitě je ze se mi nafoukne břicho jak balon. To ještě ne zatím, ale počítám ze i to přijde 🤷🏻♀️Ale jsi hodna ze na mne myslis❤️Zkusím test v úterý 😉
@elviraa hele zkus i když jestli bylo ruzovo včera dala bych s testem třeba dva dny odstup. Hcg se začne po zavrtani vylučovat nejdřív do krve a až potom do moci... narůstá obden... proste bych to zkusila testovat obden😉 dokud není klasická jasná ms tak není nic ztraceno🙏🏻✊🏻✊🏻🍀🍀🍀🍀
@juliemichal cha! Je tam! Já ho vidim!!!❤️A nemyslím ze jsi blázen 😉nebo možná jsi ale já jsem minimalne stejnej😂😂😂
@fafetka je daleko silnější haha haha 😀 😀
jako abych jsem si dnes udělala 3 druhy testů za den to je masakr jako 😀 😀 no uvidíme co z toho bude ♥ ♥ a teď myslím na tebe zlatíčko moje ♥ ♥
@juliemichal to jsi hodna, ale já to opravdu tentokrat nevidím no. Třeba pro mne bude úspěšný listopad😉teď bych byla sice mnohem radši protože bych jednak byla mohla dat pozitivní test muži k výročí a tp bych měla na narozeniny myho táty...ale proste myslím ze to fakt neklaplo no🤷🏻♀️Flintu mám zatím jen odlozenou😂uvidíme v to úterý jestli se dusoun zjeví . Každopádně z toho tvého mám Desnou radost!!!!🙏🏻🍀❤️😍
@fafetka kočko moje,víš moc dobře,že já jsem tentokrát taky vůbec nevěřila,ještě k tomu když se nám 3 věci pokakali tento měsíc ☹ ☹
a vidíš to je to tam ♥ ♥
můj manžílek má opožděný dáreček k narozeninám,den po jeho narozeninách jsme byli na IUI a teď toto 😀 😀 je natěšený jak blecha a hned volal mé mamce,že bude 4 násobná babička 😀 😀
a teď čekám na tvůj testík ano kočko moje ♥ ♥ a stále na tebe myslím a strašně moc se těším na tvůj testík ♥ ♥
@juliemichal Gratuluju, krasna carka 😉
@fafetka Ruzovo bylo dneska rano. Kdyztak zkusím test az v utery... A dekuju moc 🍀🍀 kdyztak to listopad jisti...
@elviraa moc děkuji ♥ ♥ snad to neodejde opožděně z ms ☹
@juliemichal Urcite se udrzi 🍀🍀
@elviraa děkuji moc za povzbuzení ♥ ♥
Tak mám trochu pocit, že tentokrát to asi zase nedopadlo. Začíná klasický PMS, jsem protivná a hned brečím, protože se mě všechno hnedka dotkne. No tak uvidíme, ale obávám se, že nastává úplně klacikej každoměsíční průběh.
@majili hele jestli jsi měla ovu 19dc při cyklech kolem 30dni tak si tu flintu taky ještě podrz😉já to tak měla minuly měsíc. Zcela nečekaně ovu 20dc tj o 5dni déle než obvykle a i ms přišla o 5dni dyl. Jde o tu lf. Ta se nemění nikdy. Já ji mám 14dni. Takže vzdycky mi potvrdí ze ta mnou detekovala ovulace opravdu byla ten den cyklu co jsem si myslela protože ms přijde jak hodinky proste 14ty den po ovu.v praxi jsou to pak cykly 37, 33, 30, 35...🤷🏻♀️Tak si to zkus spočítat a uvidis ze na pms je ještě brzy😉
@fafetka Je pravda, že minulý měsíc byla ovulace už 18. den, takže by teoreticky měl být cyklus o den delší, protože tu lf mám právě taky 14 dní, takže MS by měla přijít spíš až v sobotu, tak uvidíme. Jinak samozřejmě všechno pozoruji na sobě a břicho mám pár dní nafouklé jak balon (ale to mívám hodně moc často i kdykoliv v cyklu), bolí mě prsa ze strany a ty mě teda nikdy moc nebolívají (ale byla jsem taky cvičit v posilovně, tak nevím, jestli to nejsou spíš prsní svaly).
@juliemichal Gratuluji!!! Za pár dní z toho bude krásná dálnice🙂 držím palečky ať je všechno v pořádku❤
@klarka36 moc moc děkuji,snad máš pravdu ♥ ♥ bojím,bojím ☹

@juliemichal ano ano! Presne to si myslime! A 🙏🏻Ať sílí!🍀🍀🍀🍀❤️