Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.
Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊
@majili já bych ještě s vyšetřením chvilku počkala 😉 my se snažíme od ledna a ještě to nějak nehrotím 🙂 pravdou je, že mě to každý měsíc štve víc a víc, ale zase vím, že hodně mých kamarádek otěhotnělo až po roce a víc snažení 🙂já naopak upouštím od všech doplňku, protože mi posunuly ovulaci o několik dni dozadu a rozhodily cyklus 🙄 otěhotnět se mi na jaře podařilo, když jsem nic nebrala, tak uvidíme 😁
@katerina_j ja se jako necitim nejak vylozene, ze bych byla hrotic, spis kdyz neco chci, tak to musi byt hned a kdyz to nemam nejak vedecky podlozeno, proc to nejde, tak nad tim zbytecne premyslim. Myslim, ze kdyz bychom ted zjistili, ze jsme oba OK, tak se vic uklidnim a budu jenom vedet, ze proste musi prijit spravny cas, ale kdyz clovek zacne premyslet zbytecne nad tim, jestli nahodou jeden nebo druhy nemame nejaky problem, tak je to pro me vic stresujici. Vim, ze je spoustu paru, kterym to trva treba rok a jsou v poradku a nemam prave nejak prehnany ocekavani, ale to, ze tam prave neni zadna prekazka, to by me aspon uklidnilo naprosto.
Ja caje a bylinky piju a beru, ale cyklus mi to nijak nerozhazelo, ale na hormony bych sazet nechtela. Ja neberu ani antikoncepci asi do 17 let a mela jsem ji jen asi trictvrte roku a delala mi jenom bordel v tele.
@juliemichal ona alergie muze vzniknout na cokoliv v prubehu zivota, takze i toto je mozne 🤷🏻♀️
@katerina_j Katy tobe se to nakonec teda normalne rozjelo?
@pro89 Nadeje umira vzdycky posledni! Je to tezky, ale chce se na to divat z te lepsi strany, i kdyz by to bylo jen biochemicke, tak se vam aspon podarilo spojeni, jen to zrovna nebyly ty spravne bunky a priste uz to bude ono. Navic pokud uz jednoho prdolacka mate, tak verim, ze i druhy bude, jen to chce tu trpelivost, ktera je tezka udrzet, ale bude to 😉
My zatim zkousime prvni, takze se teprve uvidi, jestli budeme kompatibilni a vyjde to 😊 Miminko chci moc, ale snazim se to brat v klidu v tom ohledu, ze vsechno ostatni se mi ted v zivote dari, tak proste jen na tomhle bude trochu nervu a prace, ale verim, ze nam to taky jednou vyjde. Ale ta trpelivost v tomto ohledu je opravdu naaarocna 😊
@majili jojo, v podstatě ale až včera, ale za to exkluzivně 🙄😆
@katerina_j tak to přeju hodně sil do nového cyklu. Já to mám většinou taky dost hrozný. Taky dost často musím odejít z práce a rvu do sebe prášky, který někdy ani nezaberou. Ale mám to aspoň pravidelný, tak si nemůžu stěžovat 🙂
Tak já nic.. Dneska nejspíše začíná MS, uvidíme jak moc se rozjede 😏 achjo..
Holky...měla bYch to dostat v pátek. ..Tak uvidíme. Mívám to pravidelný. První tehu si pamatuji ze jsem v půlce 2/3 dny spinila a pak už ms nepřišla. ...teď to tak neni. Poboliva me v podbřišku a jim vše co vidím 😅 takže si myslim, ze tento měsíc asi nic. Doufám ze příští bude úspěšný 😍
Ako tak citam vy uz mate skoro vsetky otestovane a mne zatial nedosla ani ovu 😕 A to uz by som najradsej testovala aj ja 🙂
@majili přesně uklidňuju se tím , ale úplně lehký to není 😞 ta hlava dela hrozné moc a zatím s ni neumím moc pracovat evidentně 😂 hcg mi do finále vylezlo ale jenom na 8,4 takže tehu určitě nevyjde . Takže hurá do dalšího snažení ... až to klesne .
Moc držím palce ať se brzy zadari , určitě to vyjde a o to větší radost to bude . Ty nervy za to stojí 🙂
Tak holky u me bohuzel konec mamatesty sice sili,ale hcg v krvi jen 0,70 tj negativni takze ja ze snazenim koncim uz je toho na me moc a vam kocky preji aby jste nasly co nevidet ty dve krasne carky
@juliemichal neblbni! vždyť jsi ještě před ms! ještě bych tu flintu nezahazovala! Vydrž prťka vydrž! pokud bude hcg klesat tak jasný, ale jsi 12DPO a hcg tam JE
@fafetka kocko to hcg je negativni pozitivni je od 5 jednotek
@juliemichal no vidíš to jsem nevěděla ☹ tak to mně taaaaaak mrzí!!!!Vypadalo to tak nadějně!
@fafetka jsem z toho špatná,kašlu už na celé snažení ☹ ☹ fakt končím,to byla poslední kapka ☹ ☹
Ahoj holky, přidávám se k vám. Snažíme se už docela dlouho, ale dosud jsem měla cykly rozházené kvůli kojení. Teď je to první cyklus, co nekojim, tak jsem zvědavá, jaký bude. Dnes jsem 29 DPO. Ovulaci spíš odhaduji podle hlenu a bolesti, možnosti mám 19. DC, 24. DC a dneska mě taky nějak poboliva v podbrisku 😀 ale to může být i k uhnízdění/PMS/těhotenství, tak nevím. Pokud nebudu mít příznaky dřív, tak budu testovat nejdřív 45. DC, poslední cyklus trval 46 dní.
@fafetka Ty jsi neuvěřitelně pozitivní ženská! 😘 🌷 Bojím se, bojím... To je celý... Tobě to čtvrtý vyjde, jsem o tom přesvědčena a taky si tu na to počkám 😉
@juliemichal Moc mě to mrzí, ale nevzdávej to... 🍀 Bude líp!

@majili no tak to s tebou naprosto souhlasím,já jsem ten nezdar u třetího začala řešit co jsme se snažili 2 a půl let a skoro po 4 letech jsem otěhotněla.a na sperma od manžela jsem alergická nebyla,měla jsem s ním už 2 děti a pak jsem se dozvěděla,že alergická jsem hah 😀 😀 no masakr.teď se snažíme i nesnažíme rok a 4 měsíce a asi to vyšlo a hned první IUI 🙂