icon

Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.

raffal12
18. říj 2019

Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊

elviraa
31. říj 2019

@nina004 dekuju moc ☺️ zkusim rano a porovnam s temi dvema odpolednimi

juliemichal
31. říj 2019

@elviraa no krása,držím palečky aby krásně sílil ♥ ♥

minareta
31. říj 2019

@elviraa jj, urcite testuj jen s jednim druhem testu. A myslim, ze to vypada moc dobre! 🙌✊🍀

terulie94
31. říj 2019

Tak já bych dnes nebo zítra měla končit s MS. Příští měsíc bych to měla dostat na manželovy narozeniny, tak by byl pěkný dárek test s dvěma // 🙏 Zkusím měřit BT a uvidíme.. Naděje umírá poslední 🙃 A to snažení si budu užívat jak nikdy! 😁

klarka36
31. říj 2019

@katerina_j Tak to jsme na tom stejně...taky mi dnes končí MS 🙂 .....ani nebudu tento měsíc měřit bt, ovulaci mám mít příští neděli...maximálně si v neděli(pondělí) ověřím, zda proběhla, ale jinak se nechci stresovat......třeba tomu trošku pomůžu❤

pro89
31. říj 2019

Ahoj holky , tak to zatím není ještě úplný ztracené , ale zatím se taky ještě neraduju . Dnes odběr hcg a hodnoty se i přes krvácení zvětšují z 8 na 16 takže dvojnásobek tak to mohlo být později . V pátek jdu na další odběry ...

elviraa
31. říj 2019

@pro89 moc drzim palce 🍀

elviraa
31. říj 2019

@juliemichal @minareta dekuju moc 😉 stejny druh testu mam uz doma, tak uvidime rano

pro89
31. říj 2019

@elviraa děkuji

majili
31. říj 2019

@pro89 taky drzim palce! 🍀

nina004
31. říj 2019

@pro89 drzim prsty 🙂

nina004
1. lis 2019

@elviraa Ahoj, skusila si dnes rano test? Myslim na teba od rana 🙂 🍀✊

elviraa
1. lis 2019

@nina004 Zkusila. Dle mamatestu sili. Pro porovnani jsem zkusila tri testy ruznych vyrobcu najednou. A na starsich testech barvivo mizelo, proto jsem tak plasila. Fakt se vyplati poradny test! Dekuju moc 🖤

nina004
1. lis 2019

@elviraa Super, ze to vyslo. Sa strasne tesim. Teraz len aby miminko pekne rastlo a za par mesiacov vam doma robilo radost 🙂

elviraa
1. lis 2019

@nina004 dekuju moc 🖤 snad to bude vse v poradku, zatim se snazim byt pri zemi.... Ac je to tezky, co si budem povidat.. Prvni mesic s gynexem a cajem na srovnani cyklu. Litry grepovyho dzusu po kterym se muzu utlouct stale a jedno usmirovani co vyslo do ovulace. Holky, moc moc vam to vsem preju a cekam na vase II 🍀🍀🍀🍀

nina004
1. lis 2019

@elviraa Tak to vsetko zapadlo presne ako malo 🙂 Daj vediet, ked budes mat prvu fotecku z ultrazvuku. Inak ma zaujal grepovy dzus. To je na nieco dobre?

elviraa
1. lis 2019

@nina004 Ja ho koupila ze mi padl do oka, ja ho jinak nemusim. A pila a pila... A nekde jsem se tu docetla, ze pomaha na sliznici pred ovulaci...

elwe
1. lis 2019

@elviraa Krásné testy, gratuluju 🙂 Ať všechno dobře dopadne 🙂

elviraa
1. lis 2019

@elwe Dekuju moc 🖤

nina004
1. lis 2019

@elviraa Tak ja dnes nabehnem do obchodu a kupim dzusy 🙂 Uz fakt vyskusam vsetko 😂😂

majili
1. lis 2019

@elviraa gratuluji hrozně moc 👏 😍 už se taky těším, až jednou tu druhou čárku uvidím taky 🙂

lucizaji
1. lis 2019

Ahojky holky, já jsem aktuálně 8DC. Už jednu holčičku máme, která se podařila ihned napoprvé. Člověk se k tomu nechce moc upinat, ale když nezná nic jinyho, než to, že to jde hned, je to pak na palici, když se to při novém snažení opět nepovede hned 🙈😀.. Minulý měsíc jsme si řekli, že začneme makat na 2.prckovi.. Týden po ovulaci, jsem byla všemi příznaky na tutovku přesvědčena, že jsem těhotná (psychika je mocná) a ona přišla MS (stejně tak testy negativní).. Takže zrada 😀.. Zatím se z toho nehroutim, snažím se mít čistou hlavu, nestresuju se ovulačníi testy, ač ovulaci na sobě bezpečné poznám, stejně tak tu moc nepočítám diskuze, protože na internetu se člověk občas dočte hrozný věci 🙈.. Ale tak uvidíme co tenhle měsíc 🙏💗

majili
1. lis 2019

@lucizaji když už jednu máte, tak druhé miminko přijde určitě taky 👍 my zatím nemáme žádné, tak jsou to o to větší nervy, ale ten první měsíc, kdy to nevyjde, je takovej největší šok 😀 a ten první měsíc, to jsem taky měla snad úplně všechny ukázkové příznaky 😂

ariadna12
1. lis 2019

Tez se snazime, preji vsem, at to vyjde, at uz na to mysli, nebo ne😁

elviraa
1. lis 2019

@nina004 Chutnaly mi ty z Penny, od Cappy 😀
@majili Taky se tesim, ani nevis jak. At se dari 🍀🍀🍀
@lucizaji Takhle jsem to mela minuly mesic 😀 drzim palce 🍀🍀🍀

lucizaji
1. lis 2019

@majili ta hlava dělá hrozně moc, to je největší peklo. Lidi Ti řeknou, nesmíš se na to tolik upínat a tolik se pozorovat, jenže to se hrozně lehce řekne, ale hůř dělá 😀.. Říkám, já se zatím nijak nestresuju a šuplík nemám vyskládaný testy všeho druhu podle barvy a jmen😀, ale už jen to, že jsem tady.. U dcerky jsem se sem přihlásila až ve 3.mesici těhotenství, tze nebylo kde čerpat zkušenosti a postřehy... 😀🙈😀.. Ale určitě se to povede brzy nám všem, jen holt to nejde vždy úplně hned 🤷‍♂️💗
@elviraa mockrát gratuluju 💗 ten začátek je hrozna sranda😀💗😀, konečně se člověk nehoní za duchama, ač si průběžně ze začátku i nadále dělá testy, kdyby třeba náhodou těch předešlejch "50" testu bylo rozbitejch a nedej bože by ty dvě čárky nebyly pravdivý, že jo 🤷‍♂️😀🤷‍♂️.. Pak se začne roztahovat děloha, takže podbrisek pobolívá, nevís co je ještě v normálu, nebo už to sakra není normální? Do toho začnou lítat hormony od 1 na 100 (já byla pravidelně od 17:00 totální plačka, takže chlap mě fakt neznal jinak než ubrecenou, ptz se z práce vracel až po pátý 🙈🤷‍♂️😀).. Ale 2.trimestr je fakt za odměnu, už je vidět bříško, první pohyby, lidi Tě chválí, gratulují.. Atd, atd.. No snad už se zas takhle brzy budu cejtit 🥰💗😀.. Jen jsem zvědavá na těhotenství s dcerkou.. Přeci jen, u první, když jsem byla unavená, šla jsem si lehnout, ale s touhle certici, to bude velice zajímavá challange 🤔😀

elviraa
2. lis 2019

@lucizaji Děkuju ❤ Opravdu jsi mě rozesmála 😂 Já si jich celkem udělala asi 10 a kamarádka se mi stejně tlemila 😀 Třetí měsíc po sobě po ovulaci až do termínu MS mě bolela prsa, teď podbříšek bolí asi 2 týden, navíc mi šíleně narostlo břicho a už 14 dní chodím s gumičkou na kalhotech a nechápu 😨 S hormonama máš pravdu, ale zatím dobrý, minulý měsíc jsem vyváděla víc 😀 Teď ještě strašák genetika a vvv... Přítel pořád říká, že je flegmouš, tak jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží 😂 😂 😂
S dcerkou to dáte, naučí se odpočívat s tebou 😉 Držím palce, ať se zadaří, těším se na pozitivní testy vás všech tady 🍀 🍀 🍀

dareenn
2. lis 2019

Holky prosím děláte si někdo ovu mamatesty od GS? Dělala jsem si párkrát ladymax, tam jsem nikdy neměla tu čárku silnější než kontrolní, jen prostě jeden den byla téměř stejná a pak už slabla. Teď jsem si udělala ten mamatest a nevím, jestli ho už brát jako skoro pozitivní nebo takhle bývá během cyklu normálně 🤷🏻‍♀️ jsem 12DC, ovulaci mívám normálně 18DC, ale dnes mě od rána bolí levý vaječník tak sem z toho nzějak zmatená 😆

elviraa
2. lis 2019

@dareenn @dareenn Brala bych to už skoro jako pozitivní, max. zkusit cca za 4 hod třeba? Čárku jsem neměla silnější než kontrolní nikdy. Dělala jsem si test odpoledne, kdy mi to vyšlo cca jako tobě. Do 8 hodin jsme to zkusili. Pak jsem druhý den odpo už měla čárku slabší. Ovulaci jsem mívala cca 16 -18 den, naposledy 14 den...
Držím palce 🍀

juliemichal
2. lis 2019

tak holky hlásím,že dnes jsem 2DC,od zítřka začínám brát clostil a 11.11 jdeme do nového caru tak snad proběhne i naše druhé IUI 🙂 🙂 které dopadne dobře a nebude z něj biochemko jako min cyklus ☹

Strana