Test 9. den po. Co myslíte?
@lenka2026 Je tam 😊 a dělej ale stejné značky, každý má jiné barvivo. Já se taky vyděsila když mamatest hezká čárka, a jiný test nic moc. Pak jsem dělala zas mamatesty a čárka sílila krásně 😊
@lenka2026 pockala bych dva dny a udělala test stejne značky zatím nic
@anonym_3d9ec8 Jak můžeš říct že tam nic není? To musí vidět i slepý 🤦♀️
@anonym_3d9ec8 Jak můžeš říct že tam nic není? To musí vidět i slepý 🤦♀️
@klokanka31 Dekuji 😍... No ranni mi ukazují,odpoledni nic 🙄.. tak zkusim zitra rano zase :D
@klokanka31 Dekuji 😍... No ranni mi ukazují,odpoledni nic 🙄.. tak zkusim zitra rano zase :D
@lenka2026 Mně zase víc ukazovaly odpolední testy 😄 Tak uvidíš, moc ti přeju ať sílí ❤
@lenka2026 A máš fotku odpoledního?
Je pravda,ze predevcirem i rano nebylo vubec nic ☺️.. a bylo vcera a dnes ráno. Asi jsem moc brzy 🥰
Je pravda,ze predevcirem i rano nebylo vubec nic ☺️.. a bylo vcera a dnes ráno. Asi jsem moc brzy 🥰
@lenka2026 Buď brzo nebo biochemko...uvidíš zítra...
Mozna maličký náznak tam je i na těch odpo 😇
@lenka2026 Jo lehký dušík tam je...a hlavně je to zase jiná značka že jo?
Na rano mi zbyl ten co jsem si dělala dneska a vcera rano🤗😅
@lenka2026 Je tam 😊 to máš dobrý, já ještě v den očekávané ms neměla ani ducha, až o dva dny dýl druhou čárku 😊
@lenka2026 Je tam 😊 to máš dobrý, já ještě v den očekávané ms neměla ani ducha, až o dva dny dýl druhou čárku 😊
@klokanka31 ja mam 4dny do menstruace 🫢😅.. blaznim, Ja vim 🤣
@klokanka31 ovulaci dle testu jsem mela 29.4-30.4 ja mam krátký cyklus asi 24 dni cca 🫠
@klokanka31 ja mam 4dny do menstruace 🫢😅.. blaznim, Ja vim 🤣
@lenka2026 To je pochopitelný jestli bude mimčo vytoužené 😊
@lenka2026 To je pochopitelný jestli bude mimčo vytoužené 😊
@klokanka31jsem je porovnala z ranním🙂 prijde mi večerní trošku silnější🙂 zeleny je ranni🙂
Horní dnes spodní vcera☺️
@lenka2026 carka by už sílila zatím to vypadá na rysku
@anonym_3d9ec8 ryska? Za celých 3 roky mi nikdy zadny test rysku neudelal 😅 a to jsem ho nechala i 10h ležet a nic .. a nyni 4 druhý testu toto dělají 😉
@lenka2026 Já těhotenský testy používám už nějakých 19 let, a taky nikdy nebyla ryska nebo falešný duch. Moc ti přeju ať jsi mezi námi těhotnými ❤

@lenka2026 testuje jedním druhem testů. A zkoušej obden.