Test, ale MS přišla. Je šance?
Ahoj mam menší dotaz poslední MS jsem dostala 11.5 nyní v červnu byla opožděná o 9dni tudíž jsem ji dostala i v červnu ale minulý týden jsem měla sex 8dpo bych měla být nechraneny a udělala jsem si dnes test viz MS jsem měla hodně slabou a jen jeden den.je ještě nějaká šance že tam něco zůstalo i po ms. jestli na testu je duch. nezlob te se ze zase je tady test. dekuju
Já tam nic nevidím, nevěřím že tam něco je. Ale jestli chceš doufat udělej test za dva-tři dny
Za chvilku budu dělat mám buď mamatest nebo intime zelená krabicka tak nevím co mám udelat jsem cca 10dpo
tak asi nic mám jen intime a ještě nějaký růžový women secret.udelala jsem intime
@bublinkakocicka úplně tam nic moc nevidím ale věřím ze tam něco je. Já to měla takhle a teď už regulérní čárka
@bublinkakocicka bohužel pořád nic nevidím, ma té první jsem si myslela, že náznak, ale při zvětšení vůbec nic.
@tasimia je to pěkně vidět bolí mi tak nějak podbrisek jak kdybych tam měla kameny .vcers píchání na jedne straně.ale kdo ví ale asi z toho nic nebude to už by byla čarka jak hrom.
@bublinkakocicka ahoj, já čárku vidím 🙂 já když dělala test, taky to bylo skoro vidět a pak sililo. Najdu to a pošlu 🙂
Hmmm krásné zkusím ještě jeden mám pepino a uvidíme prsa má bolí čím dál víc.ale já myslím ze z toho nic nebude.ja take vidim mam posledni test

@bublinkakocicka já tam vidím úplně minimálního ducha jako spis bych se přiklánějí k tomu ze to bylo biochemické nebýt testu je to jen opožděna MS zkusila bych za par dni znovu ale asi spis ne