Test. Je to ryka nebo čárka?
Ahoj, prosím, jr to ryska, nebo čárka? Objevilo se to po 5 minutách.

@jepi Pokládala bych to za negativní test..
@misicka1988 ok, díky!
@volfikovi mela jsem to uplne stejne a tento měsíc mam termin porodu. Snažili jsme se 2 roky. Nehazej flintu do zita a testuj dále! Carka pekna
@volfikovi To neni ryska, to je normalne slaba carka. Raduj se, jsi tehotna 🙂
@sudylichozrout kéž by 🙂 někde jsem dnes četla že tento test dělá rád falešňáky je to intimed 25tka
@volfikovi Ja to tady zopaknu uz po xte, testy nedelaji "falesne" duchy, ale reaguji chemicky na hormony v moci. Pokud je v moci pritomno hCG, to zreaguje s latkami v testu a test se vybarvi. A ted, kdy muze byt hCG v moci? Pri ti tehotenstvi. Pripadne se test muze zbarvit tesne pred menstruaci, protoze se prudce zvedaji hormony podobne hCG. Proto se v navodu pise, ze se nema testovat pred vynechanim, test by nebyl jednoznacne prukazny. Dalsi veci jsou pak urcita onemocneni, ktera zpusobuji hormonalni nerovnovahy a test muze na tyto vykyvy (a vzedmuti urcitych hormonu) reagovat. Ale to je skutecne vzacne. Cili, pokud je na testu 25 takova carka, jsi nyni uz prokazatelne tehotna. A na testu 10 bude carka silnejsi. Pokud ale postupne zeslabne a nakonec bude test bily, opet neslo o falesneho ducha, nybrz o biochemicke tehotenstvi, cili (spatne) zalozene tehotenstvi, ktere nebylo prokazano na UTZ a odeslo drive, nez poradne zacalo.
Drzim ti palce. 🙂
@sudylichozrout děkuji za objasnění já mám 3 dny zpoždění, ale tak nepravidelné cykly, že se ani na to opožděni úplně spolehnout nemohu. Čárka mě zaskočila. Test 10 tku jsem zkoušela ale až večer a přes den hodně pila takže nic neukázal což mě trochu zaskočilo. Uvidím co ukáže ten digital. Moc. Děkuji za podporu 💐
@volfikovi Digitalni test je uplne stejny jako tenhle papirkovy. Uvnitr je stejny papirek s citlivosti 25 jednotek hcg na ml. Jen misto toho, abys ty koukla na carku a rekla si, hm, je svetle ruzova, to znamena, ze odpovida cca 10-14 dnum od poceti, kouknes na displej, ktery ti tam napise + a 1-2. Mama test 50 Kc/citl. 10 x Clearblue digital 250 Kc/citl. 25 jednotek.
Je to zbytecnost.
Neni zac, jsem na tebe moc zvedava, zda vam ro konecne klaplo. 😘
@sudylichozrout já vím, ale už ho mám koupený 🙂 trochu jsem počítala, že i na tom 10tkovém něco bude, ale je blbost testovat večer vím . Navíc mám neustále nutkání na WC na malou a žaludek na vodě, musela jsem si vzít i na dnešek a zítřek dovolenou, jak mě to v práci prohánělo
@volfikovi Ty jo, tak jsem tedy napjata jak sanky v lete 🙂
@sudylichozrout to jsme dvě. Je pravda, že za poslední dva roky jsem na testech žádného ducha neměla. Předevčírem jsem málem nedoběhla na WC v obchoďáku, tak už mi to dnes nedalo. Čárka byla vidět okamžitě, jakmile k ní dojela moč. Tak jsem na to zvědavá. Určitě dám vědět 🙂
@volfikovi Tam máš slabou čárku 😉 možná právě že jsi to už vzdala, tak se zadařilo. My se snažili spoustu let, umělé oplodnění jsem odmítala s tím že buď se to povede normálně, nebo nic. A když už jsem to vzdala, povedlo se. A mám dnes v postýlce 18 denní princeznu 😊
@sudylichozrout tak digitální je negativní. Tak už dál testovat nebudu.
@volfikovi ahojky, máš krásnou cerku moc držím palce. @sudylichozrout má pravdu, kdyby ten hormon v moči nebyl neukáže ti to ani prdku. Já měla také takovou čárku a těžce po limitu. Byla jsem tehdy před MS. Měla jsem jen tušení a také svou roli udělala nedockavost 😁 a ejhle ono opravdu jsem byla tehu. Držím palečky
@volfikovi Zkus si koupit ten mamatest a udelej jeste kontrol i testovani. At mas jistotu. Rikam, 25 a 10 je rozdil.
@sudylichozrout byla jsem ve 3 lékárnách a nikde sem mamatest nesehnala😣
Mám doma ještě nějaký z drogerie tuším sluníčko? Ale nevím jaký je kvalita

Já nějak nevidím vůbec nic...