icon

Test ukázal ducha: Proč méně citlivý je přesnější?

lujhu
11. únor 2024

Testovala jsem 5.2. Zn.Livsane citlivost 25 a druhý den od Dr.max 10tkovy , ducha my ale ukazal ten livsane 😁 je to možný? Když 10tkovy má být správně citlivější ne?

nelly_strokova
•
11. únor 2024

A co si prostě už udělat nový test, který by ti to teď při zpoždění už měl ukázat, než sem dávat každý den nějaký příspěvek, co je a co není možné? 🤷🏼‍♀️

lujhu
autor
•
11. únor 2024

@nelly_strokova budu si ho dělat ráno ✌️ nemusíš my ale kazdej den " když píšeš odpovídat nikdo tě nenutí 🙈

nelly_strokova
•
11. únor 2024

@lujhu Odpovídám poprvé, jen tě tu každou chvíli vidím s jiným dotazem, přestože by bylo nejjednodušší si prostě udělat další test, když už ten první měl ducha. Nic víc, nic míň. Hodně štěstí.

lujhu
autor
•
11. únor 2024

@nelly_strokova Óó tak to pardon že jsem dávám více dotazu ze stejným tématem ,😆 jinak díky

lilian2111
•
11. únor 2024

Pokud byl 6.2 duch, tak by dnes měla být čárka, takže je vlastně jedno jakou značkou budeš testovat. Za mě ale livsane nejlepší.

daniela095
•
11. únor 2024

Je jedno jaký použiješ test. Pokud jsi už 5.2. měla ducha, tak dneska ti už úplně každý test ukáže dvě čárky pokud se všechno vyvíjí jak má 👍🏻 taky záleží kolik dní máš zpoždění

lujhu
autor
•
11. únor 2024

@daniela095 zatím jen 3 den zpoždění ,

daniela095
•
11. únor 2024

@lujhu to už by měl být test pozitivní tak zkus ráno testnout ☺️

hanaalb
•
12. únor 2024