icon

Test. Vadný nebo ne?

bublinkakocicka
9. led 2020

Dobrý den omlouvám se za příspěvek jaký máte názor na test? Čárka se objevila do 5 minut ale ty ostatní čárky jsou asi špatné.blby komentáře si nechte.

Test. Vadný nebo  ne?
leniczka23
•
9. led 2020

Je premaceny proto ty ostatni smouhy ale druhou carku vidim. A moc dobre. Ja myslim ze budes tehu, nicmene dokud si neudelas dalsi asi bych se predcasne neradovala.
drzim palce

miky25117
•
9. led 2020

Urob ešte jeden inej značky vždy keď som mala takýto rozpity test bol vadný

bublinkakocicka
autor
•
9. led 2020

Děkuji jen jednavec dnes jsem dostala své dny tak asi nebudu tehu nevím no

leniczka23
•
9. led 2020

@bublinkakocicka Tak.proc si delas test? Ono totiz pri MS se zveda hladina hormonu a muze to hpdit slabou carku. Tak pockej spis az skonci ms a zkus pak.

bublinkakocicka
autor
•
9. led 2020

Protože mi to přišlo nějake divné bylo mi včera zle.a včera jsem měla dostat ms ale zkusím hned jak skončí a uvidíme

paumerka
•
10. led 2020

Ahoj tak dnes mam na testu tohle?co myslíte horní ovulacni co myslíte .dnes uz MS nemám

leniczka23
•
10. led 2020

@paumerka proc.ovulacni? Tohle je za me uplne bezny ovulacni test mimo ovulaci..ovulacni test neni tehotensky takze ti rozhodne nerekne jestli jsi tehotna.

paumerka
•
10. led 2020

Já vím jen tak jsem zkousela pac tady někdo psal že ukáže i tehu ale zkoušela jsem tehu tak co myslíš?

alkuska
•
10. led 2020

Na těhu je duch. Na ovulační se příště vykašli, mám dvě děti, jednou mi ovulační ukázal čárku, jednou vůbec. Není to spolehlivé, škoda testu.