Testování srpen 2020. Ukažte své testy.
Ahojte. Která z Vás teď čeká na testy? Nebo už máte po?
Já jsem 28DC (nejspíše 12DPO podle UTZ) a cyklus mám běžně 27-29 (minulý měsíc poprvé 31).
Snažíme se rok a na gyndě jsme dostali čas do října, pak běžíme oba na testy, proto jsem si udělala test právě teď odpoledne a růžový duch se mi ukázal během minuty a pak ještě trošku ztmavnul (na fotce jde vidět méně,asi jako vždy..).
Ukažte své testy nebo napište jak to vidíte tento měsíc, ať se tady povzbudíme 😊

Ahoj, ja jsem taky 28 DC, test jsem jeste nedelala, ale tusim, ze tehotna jsem. Uz par dni mi je spatne stejne jako v predchozich dvou tehotenstvich. Testovat budu asi zitra nebo pozitri.
Jinak u tebe to vypada nadejne, kdyz zkusis test zitra z ranni moci, tak uz by mela byt carka vyraznejsi.
@lentilkah určitě zkusím. Chtěla bych počkat aspoň do čtvrtku, ale znám se 🤦♀️
Snad to vyjde 😊 dejte vědět, až test uděláte
@nicol22 to vypadá nadějně 😊 držím palce, ať je za 2 dny silnější a MS už nedojde
@wewe015 takže test je ze včera, chápu to dobře?
Snad se udrží, držím palce a zkuste test ráno neno zítra ❤
Ano test je vcerejsi dnes jsem znovu testovala a vypada uplne stejne
@wewe015 zkuste počkat do zítřka nebo opravdu nejlépe do čtvrtku. Test by měl sílit co 2 dny. I když sama vím, jak těžké to je
Zitra jdu po druhe na krev tak se dozvim uz zitra ale mam z toho spatny pocit u prvniho tehu taky z inseminace jsem mela hcg 78 uz 14den po dopadlo to spatne a ted je nizsi a jeste o dva sny pozdeji a navic to krvaceni 😔
@wewe015 zkuste myslet pozitivně ❤ asi se mi to kecá, ale mám za sebou za poslední třičtvrtě rok 3 SP na úplném začátku, takže vím, jak se musíte cítit. Sama se teď bojím
@hankycka něco vidím. Počkejte ještě 2-3 dny 😊
@flowerstone moc mě to mrzí... Ale zároveň hned gratuluji ❤ ať se daří a krásně roste 😊
To nic.... bolest byla zavčas zahojena a touto zprávou ještě víc ... dekuju i vám přeju pevné zdraví a šťastný konec ❤️ Neboli začátek 🙂
Dekuji za oporu a podporu snad to dopadne dobre o miminko se snazime uz 3 roky
@wewe015 od te doby co moje znama otěhotněla při komplikacich a to takových ze neměla menstruaci 3 roky.. a doktoři ji řekli ze těhotná už nikdy nebude.. no nedavno se ji narodil zdravi chlapecek .....
věřit v dobro je vždy správná volba ... mějte se krásně 😘
@flowerstone také děkuji. Snad už to vyjde 😊
@wewe015 my tedy jen rok, ale už to mi dalo zabrat... Neumím si to představit několik let
@adelafri to moc gratuluji 😍
Já doufám, že bude sílit. Syn má příští týden 3 roky a chlap by dostal dáreček taky 😁
Drzim palce 🍀🍀🍀🍀
@flowerstone ahojky mohu prosím vědět značku toho papirkoveho testu. Děkuji