Testování srpen 2020. Ukažte své testy.
Ahojte. Která z Vás teď čeká na testy? Nebo už máte po?
Já jsem 28DC (nejspíše 12DPO podle UTZ) a cyklus mám běžně 27-29 (minulý měsíc poprvé 31).
Snažíme se rok a na gyndě jsme dostali čas do října, pak běžíme oba na testy, proto jsem si udělala test právě teď odpoledne a růžový duch se mi ukázal během minuty a pak ještě trošku ztmavnul (na fotce jde vidět méně,asi jako vždy..).
Ukažte své testy nebo napište jak to vidíte tento měsíc, ať se tady povzbudíme 😊

ahoj holky,muzu se zeptat,kdy testzjete?cekate az po vynechani MS nebo i treba tesne pred?
@emmanessa já dřív i před. A byla to chyba, pak jsem byla hrozně zklamaná, když po odešlo
Teď nejspíš v den MS. Ale třeba den/2 před bych zkusila
@klchudik je to tam 😍
Nechci se ještě radovat předčasně. K dr jdu až v pátek
@klchudik já zvažuju kdy si mám zajít. Asi se nebudu objednávat, vzali by mě pozdě a já už mám docela strach.
Snad to vyjde ❤
kdyz pujdes zase moc brzo tak poradne nic neuvidi a budes se zbytecne nervovat
@agony28 se synem jsem byla mezi 4-5.tt a už tam něco viděl. To jsem šla asi po 5 dnech zpoždění. Teď půjdu po cca 9-10dnech
holky ja vam tak zavidim ☹ samozrejme v dobrem od te doby co sme o malickou prisli si moc preju byt zase tehotna
@cvachna gratuluji 😊 takovou čárku nám teď také
Tak snad nám to oběma letos vyjde 🙂
a už jsi byla u dr? a vše dobrý?
@cvachna teď se chystám během týdne. Mám teprve 6 dní zpoždění a měla bych být asi 4+4/5 (ale chodí mi MS vždy plus minus den). Nechci tam běhat moc brzo, ale zase mě doktor teď hlídal, tak půjdu i bez objednání.
Taky se teď chystáš nebo později?
kvůli těm potratům si mě pozvali dřív a přímo do nemocnice 🙂 tak jdu zítra kol. osmé 🙂
já chtěla později, ale dr, že tím nic nezkazím když přijdu dřív..
@cvachna tak doufám, že to bude dobré a čas vědět jak jsi dopadla 🤗
Já bych taky počkala. Ale už mám strach, tak radši vědět hned, jestli je nějaká šance

@agony28 ovu jsem měla na 100% už poznám dle bt test a hlenu