icon

Testování srpen 2020. Ukažte své testy.

18. srp 2020

Ahojte. Která z Vás teď čeká na testy? Nebo už máte po?
Já jsem 28DC (nejspíše 12DPO podle UTZ) a cyklus mám běžně 27-29 (minulý měsíc poprvé 31).
Snažíme se rok a na gyndě jsme dostali čas do října, pak běžíme oba na testy, proto jsem si udělala test právě teď odpoledne a růžový duch se mi ukázal během minuty a pak ještě trošku ztmavnul (na fotce jde vidět méně,asi jako vždy..).
Ukažte své testy nebo napište jak to vidíte tento měsíc, ať se tady povzbudíme 😊

Testování srpen 2020. Ukažte své testy.
cvachna
24. srp 2020

Tak prý asi 5tt, hcg 379 a něco pídí tam dr viděla. Tak snad

autor
24. srp 2020

@cvachna to vyjde 😍
Já až příští středu..

haluzska
24. srp 2020

Mslite ze tam je ?😮

pajasala
24. srp 2020

@haluzska já ji vidím

haluzska
24. srp 2020

Jsem teprve 7dni po UIU.. a byla jsem zvedava asi tak jako kazda snazilka 😊 jestli bude sylit bude to mas dlouho vytouzeny zazrak 😊

emmanessa
24. srp 2020

Ja uz mam srovnany cyklus od kvetna,jak hodinky a nekojim od 1.6.,tim to nebude... v ms to zatim nepropuklo,jen lehce hnedy vytok...tak jsem zvedava,samozrejme si i diky pocitum,ktere mam,vsugerovavam,ze jsem tehotna

klchudik
24. srp 2020

@haluzska po iui, nedávali ti Ovitrelle?

haluzska
24. srp 2020

@klchudik .. nene tohle mi nedavali

martinie88
24. srp 2020

Ahoj holky, muzu se pridat?💗 Ted jsem 3 dpo, takze na testovani musim pockat😊 V dubnu jsem kvuli ZT musela na revizi😢 Zatim nam stesti nepralo a jsem z toho smutna a otravena😔 Kez by se zadarilo🙂

adelafri
24. srp 2020

@martinie88 také jsem v dubnu byla na revizi po ZT a teď jsem zatim v 7.tydnu 🙂 budu držet palce

martinie88
24. srp 2020

@adelafri To je krasne💗 Moc gratuluji🥰 No snad se zadari, bojim se, ze tu revizi zvorali a nepujde to😔

agony28
24. srp 2020

@martinie88 já jsem po zt ve 14tt ale teď 1.7 držím palce 👏

martinie88
24. srp 2020

@agony28 Dekuji a tobe posilam mnoho sil 💗 To je mi strasne lito😢 Snad se budete take brzy snazit🍀🍀

cvachna
25. srp 2020

No, snad jo 🙂 po jedné revizi, zamlkle tehu a jedno mimodelozni :( tobě taky držím palce 😘 já v úterý 1.9. zas na utz 🙂

agony28
25. srp 2020

@martinie88 necháváme tomu volný průběh tak uvidíme kdy se podaří🙂

emmanessa
25. srp 2020

Holky ja jsem asi blazen,ale muze se stat ze ty nejlevnejsi testy,co mam ja, muzou ukazat uplne nepatrneho ducha?Jak uz jsem tady psala,dva dny jsem spinila,driv nez mi prichazi vzdy MS a ja nespinila jen tak nikdy...a je mi trochu divne uz nejaky ten den,ne zy by zle,ale proste divne..posledni MS byla 26.7.,pozitri jedeme na dovolenou,tak bych rada mela jasno

agony28
25. srp 2020

@emmanessa kup mamatest

emmanessa
25. srp 2020

Na fotce nejde nic moc videt

emmanessa
25. srp 2020

@agony28 a nebo ppckam dva dny,treba to bude lip videt a pokud nebude,tehotna nejsem

martinie88
25. srp 2020

@emmanessa Ten je krasne videt💗 Tyhle testy maji malo barviva, kup si mamatest a tam bude krasna carka🥰

emmanessa
25. srp 2020

to jako faakt??vidis to tam?me az pichlo v brise,jak to pises

martinie88
25. srp 2020

@emmanessa Me to prijde jako krasne ruzovy duch😍 Mamatest bude urcite hezci, tyhle testy moc nemusim, kvuli tomu barvivu. Zkus dnes sehnat mamatest 💕

autor
25. srp 2020

@emmanessa já ho taky vidím ☺

autor
25. srp 2020

@emmanessa doporučuji Mamatest nebo růžový z Benu (tyčinku) vždycky byly spolehlivé

emmanessa
25. srp 2020

holky a to jsem skakala s malou na trampoline,jezdim denne na kole...to kolo asi nic moc,nevite?at se neco neprihodi...a.moje sestra byla zrovna vcera na zakroku,o miminko prisla😥to ji ani nemuzu ted rict,ze jsem mozna tehotna,je mi ji moc lito

autor
25. srp 2020

@emmanessa nemůže nic ublížit. Kolo ani trampolína rozhodně ne.

emmanessa
25. srp 2020

z te trampoliny mam strach to pokouset,ale jeste vlastne porad nemam potvrzene tehotenstvi nesmim zapominat

autor
25. srp 2020

@emmanessa člověk to nesmí přehánět. Ublížit nemůže nic. Plod odejde, když je s ním nějaký vývojový problém.

emmanessa
25. srp 2020

sestra byla na zakroku vcera,byl prave ten vyvojovy problem😒tak to ted beru nejak vic zodpovedneji,to pri prvnim tehitenstvim jsem byla jeste mesic pred porodem.v praci,tahala tasky s nakupem busem,myla okna,mela jsem takove manie🙂A cvicit jsem jezdila az do porodu,bylo to super

klchudik
25. srp 2020

Holky tak já dnes tak. Byla jsem na krvi, zítra volat na výsledek a na utz mě objednají na začátek příštího týdne. 😊 že už by něco mělo být vidět. Tak snad 🙏🙏🙏

Strana