Testování srpen 2020. Ukažte své testy.
Ahojte. Která z Vás teď čeká na testy? Nebo už máte po?
Já jsem 28DC (nejspíše 12DPO podle UTZ) a cyklus mám běžně 27-29 (minulý měsíc poprvé 31).
Snažíme se rok a na gyndě jsme dostali čas do října, pak běžíme oba na testy, proto jsem si udělala test právě teď odpoledne a růžový duch se mi ukázal během minuty a pak ještě trošku ztmavnul (na fotce jde vidět méně,asi jako vždy..).
Ukažte své testy nebo napište jak to vidíte tento měsíc, ať se tady povzbudíme 😊

@cvachna to vyjde 😍
Já až příští středu..
Jsem teprve 7dni po UIU.. a byla jsem zvedava asi tak jako kazda snazilka 😊 jestli bude sylit bude to mas dlouho vytouzeny zazrak 😊
Ja uz mam srovnany cyklus od kvetna,jak hodinky a nekojim od 1.6.,tim to nebude... v ms to zatim nepropuklo,jen lehce hnedy vytok...tak jsem zvedava,samozrejme si i diky pocitum,ktere mam,vsugerovavam,ze jsem tehotna
Ahoj holky, muzu se pridat?💗 Ted jsem 3 dpo, takze na testovani musim pockat😊 V dubnu jsem kvuli ZT musela na revizi😢 Zatim nam stesti nepralo a jsem z toho smutna a otravena😔 Kez by se zadarilo🙂
@martinie88 také jsem v dubnu byla na revizi po ZT a teď jsem zatim v 7.tydnu 🙂 budu držet palce
@adelafri To je krasne💗 Moc gratuluji🥰 No snad se zadari, bojim se, ze tu revizi zvorali a nepujde to😔
@martinie88 já jsem po zt ve 14tt ale teď 1.7 držím palce 👏
@agony28 Dekuji a tobe posilam mnoho sil 💗 To je mi strasne lito😢 Snad se budete take brzy snazit🍀🍀
No, snad jo 🙂 po jedné revizi, zamlkle tehu a jedno mimodelozni :( tobě taky držím palce 😘 já v úterý 1.9. zas na utz 🙂
@martinie88 necháváme tomu volný průběh tak uvidíme kdy se podaří🙂
Holky ja jsem asi blazen,ale muze se stat ze ty nejlevnejsi testy,co mam ja, muzou ukazat uplne nepatrneho ducha?Jak uz jsem tady psala,dva dny jsem spinila,driv nez mi prichazi vzdy MS a ja nespinila jen tak nikdy...a je mi trochu divne uz nejaky ten den,ne zy by zle,ale proste divne..posledni MS byla 26.7.,pozitri jedeme na dovolenou,tak bych rada mela jasno
@emmanessa Ten je krasne videt💗 Tyhle testy maji malo barviva, kup si mamatest a tam bude krasna carka🥰
to jako faakt??vidis to tam?me az pichlo v brise,jak to pises
@emmanessa Me to prijde jako krasne ruzovy duch😍 Mamatest bude urcite hezci, tyhle testy moc nemusim, kvuli tomu barvivu. Zkus dnes sehnat mamatest 💕
@emmanessa já ho taky vidím ☺
@emmanessa doporučuji Mamatest nebo růžový z Benu (tyčinku) vždycky byly spolehlivé
holky a to jsem skakala s malou na trampoline,jezdim denne na kole...to kolo asi nic moc,nevite?at se neco neprihodi...a.moje sestra byla zrovna vcera na zakroku,o miminko prisla😥to ji ani nemuzu ted rict,ze jsem mozna tehotna,je mi ji moc lito
@emmanessa nemůže nic ublížit. Kolo ani trampolína rozhodně ne.
z te trampoliny mam strach to pokouset,ale jeste vlastne porad nemam potvrzene tehotenstvi nesmim zapominat
@emmanessa člověk to nesmí přehánět. Ublížit nemůže nic. Plod odejde, když je s ním nějaký vývojový problém.
sestra byla na zakroku vcera,byl prave ten vyvojovy problem😒tak to ted beru nejak vic zodpovedneji,to pri prvnim tehitenstvim jsem byla jeste mesic pred porodem.v praci,tahala tasky s nakupem busem,myla okna,mela jsem takove manie🙂A cvicit jsem jezdila az do porodu,bylo to super

Tak prý asi 5tt, hcg 379 a něco pídí tam dr viděla. Tak snad