icon

Testování srpen 2020. Ukažte své testy.

18. srp 2020

Ahojte. Která z Vás teď čeká na testy? Nebo už máte po?
Já jsem 28DC (nejspíše 12DPO podle UTZ) a cyklus mám běžně 27-29 (minulý měsíc poprvé 31).
Snažíme se rok a na gyndě jsme dostali čas do října, pak běžíme oba na testy, proto jsem si udělala test právě teď odpoledne a růžový duch se mi ukázal během minuty a pak ještě trošku ztmavnul (na fotce jde vidět méně,asi jako vždy..).
Ukažte své testy nebo napište jak to vidíte tento měsíc, ať se tady povzbudíme 😊

Testování srpen 2020. Ukažte své testy.
autor
7. zář 2020

@cvachna no tak to máte teď teda taky zábavu 😳🤦‍♀️ já jsem teď zralá jen na spánek. Ale syn s tím nějak nesouhlasí 😁

arny100
7. zář 2020

Chci se Vás holky zeptat je Vám také večer zima? Mě už od začátku...

klchudik
7. zář 2020

@arny100 mě strašná 🙈 ležím večer pod dekou v mikině, v noci pak naopak umírám vedrem

flowerstone
7. zář 2020

@arny100 mě taky.. obcas mívám i zimnice a pak zas nic .. úplně v pohodě

autor
8. zář 2020

Zimnice nemám, ale teď jsem ke všemu nemocná, takže ležím komplet zabalená

flowerstone
8. zář 2020

@klchudik ahoj prosím te ta skupina na fb je veřejná ze uvidí moji pratele ze tam něco vkladam nebo komentuju?? Rada bych tam něco psala ale trochu se bojim aby to někdo neviděl

cvachna
8. zář 2020

Holky, tak já neodolala 😍 je pro štěstí a hlavně pro mimi do postýlky.

klchudik
8. zář 2020

@flowerstone neměla by být veřejná 😊

klchudik
8. zář 2020

@cvachna není na hračky brzo? 🙈🙂

cvachna
8. zář 2020

@klchudik nooo teď byl za skvělou cenu a holky, ty melodie 😍 něco pod stromečkem mít musí 😁😁😁

autor
8. zář 2020

Tak to já nekupuji ještě nic. Věci mám po synovi a počkám nejméně na pohlaví 😁 už jsem se sice někde dívala, ale nemám odvahu nic kupovat tak brzy

cvachna
8. zář 2020

No u nás kdyby něco, tak podaruji bráchu. Ten čeká v únoru a kluka 🙂

arny100
9. zář 2020

Holky uz pociťujeme nevolnosti, únavu a jiné libůstky? Já to právě z prvního tehu neznám,ale za to teď ☹

cvachna
9. zář 2020

@arny100 noo od 4tt a přijde mi, že čím dál horší 😁 včera v práci jsem usnula na toaletě 😂🤣🤣🤣

autor
9. zář 2020

Já usínám od data ms cca. Ale šíleně. Se synem to celý dny teď nedávám.
U syna jsem nepocítila nic, teď si to začínám vyžírat, ale díky bohu nezvracím 🙏 jen je mi občas nevolno z nějakého jídla (jogurt) a nebo k večeru

cvachna
10. zář 2020

Holky, tak jak se cítíte? u mě je to čím dál horší :-/ šílená únava, každý den jak při kocovině...

autor
10. zář 2020

Únava hrozná. Včera zase večer přišlo špinění (světle červená krev...). Běžela jsem dnes na gyndu a nechali mě čekat hodinu a půl (to nepochopím, i obvodní mě akutně vezme hned 🤦‍♀️ a to jsem si dopředu volala), tam mi doktor řekl, že je to trochu podrážděné a máme se vyhnout 14 dní sexu (víc neřekl, ani mi nic nedal, prostě mě úplně odbyl...). Ale srdeční akce tam prý je, jen ještě nejde moc vidět (prý jsem měla zhubnout aby to šlo už vidět lépe a to podotýkám že teda nemám 30kg nadváhu 🤦‍♀️) a v úterý by to mohlo jít lépe vidět. Tak mě jen vytočil, ale snad to bude dobré. Jen bych čekala trošku více péče a empatie🤷‍♀️

cvachna
10. zář 2020

tak to chce asi jiného gyndaře.😒 Vždyť mě si tam zvou každých 14 dní a že kdyby něco, mám hned dojet. To teda nepochopím.Já už bych k němu nešla..Proto jezdím přímo do nemocnice 🙂

autor
10. zář 2020

Chodím co 14 dní teď (s průkazkou už samozřejmě co měsíc). Jenže on jediný dělá u nás ve městě a okolí 30km screeningy a monitory, asi bych na ně pak musela jezdit půl hodiny (mimo špičku), kdybych odešla 😞
On je doktor skvělý, má hodně akreditací a je špička v oboru. JENŽE má trošku nos nahoru, nestydí se ženské říct, že měla zhubnout a na co se člověk nezeptá to neřekne 🤦‍♀️ prý v kraji nenajdu lepšího lékaře... Ale člověka možná ano 😑

cvachna
10. zář 2020

asi tak. já jezdím na gyndu 60km , se zpáteční 120. manžel brblal, ale tak rodila jsem tam 2x tak i třetí chci a taky chci aby věděli vše o mém těhotenství, problémech kdyby nějaké byly.a navíc tam má rodinu 🙂

autor
10. zář 2020

U mě je těžká možnost. Jsem z Opavy a nejblíže je Ostrava a tam já jim nikde moc nevěřím po zkušenostech 🤦‍♀️ ale zvažuji to, protože už je podle mě opravdu hodně neempatický, což u lékaře sobecky požaduji, no

cvachna
14. zář 2020

Holky, tak kontrola za mnou 🙂 jsme 7+1 a srdíčko bije 😍😍 kontrola 12.10.

autor
14. zář 2020

Jee, skvělý 😍
Já bych dnes měla být 7+5 a kontrola je zítra, tak jsem zvědavá. Věřím ale, že fotku nedostanu (u syna jsem dostala 2..) i když si je platím...

klchudik
14. zář 2020

@cvachna krásné 😍 já jdu na kontrolu až příští úterý 🙈 se snad nedočkám🙈

cvachna
14. zář 2020

Tak to já si řekla a vytiskla mi ji 🙂

cvachna
14. zář 2020

@klchudik taky jsem byla do dneška nervózní, hlavně kvůli té srdeční akci 🙂

klchudik
14. zář 2020

@cvachna já jsem strašně, uklidňuje mě to, že je mi zle 🐵 někdy mám ale dny, jako by mi vůbec nic nebylo 🤔

cvachna
14. zář 2020

@klchudik noo tak mě je blbě denně 🙃 a taky pořád bych spala 😁😁

autor
14. zář 2020

Na si vždy říkala, ale on že není nic moc vidět. Je trošku mimo, no... Snad to bude zítra dobré, když ve čtvrtek srdíčko bylo 😁😍

cvachna
14. zář 2020

Určitě všechno bude v pohodě 🙂

Strana