icon

Touha po dítěti silnější než rozum? Jak ji utišit?

8. lis 2022

Dobrý den,

jdu se vypsat, možná se ale najde někdo, kdo řešil podobný problém nebo má radu.

Už když jsem byla dítě, toužila jsem po své vlastní rodině, čím jsem byla starší, tím se touha stupňovala, ale vždy existovala překážka, neměla jsem dostudovanou školu, neměla jsem přítele, neměla jsem práci.

Teď ale už žádnou překážku nemám. Jsem zasnoubená, svatbu plánujeme za dva roky. Mám dobrou práci a jsem celkově šťastná. Jenže poslední dva měsíce je moje touha po dítěti až nesnesitelná. Rozum mi říká, že miminko až po svatbě a až budu mít něco našetřeno, ale ta touha je silnější než rozum. Říkala jsem si, že se musím něčím zabavit, ale i když celý den dělám činnosti, které mě baví, nepomáhá to.

Jsem mladá, na dítě mám ještě dost času, a tak si opakuju neustále, že ještě musím udělat to a to. Samozřejmě o tom doma hodně mluvíme, ale ještě jsem bohužel nepřišla na to, jak tu touhu utišit.

Strana
z2
melek5
11. lis 2022

Tak já ti úplně rozumím hele když je prostě touha tak je prostě touha ja tuhle touhu znám z téhle touhy vzniklo sedm dětí a jsem nejšťastnější člověk který může být, tím nechci určitě říct ať si naděláš sedm dětí 😂😂ale měla bys do toho praštit a na nic nečekat nevím kolik ti je let ale měla by sis to promyslet mě přijde že se poslední dobou pořád na něco čeká a přitom jsme tady vseci jen na skok jak se říká 🙈

normalnimatka
13. lis 2022

tak pokud už cejtíš, že chceš, proč se přemlouvat, že jako musíš ještě čekat..? na co? jedině na partnera bys měla čekat. ale pokud i on by do toho šel už teď, tak proč jako ne? naopak, čím dřív dítě, tím líp, zdravotní a jiný hlediska... nic ve zlým, ale pokud tou školou myslíš vysokou, tak zas tak strašně mladá už fakt nebudeš🙂)))

Strana
z2