Třetí těhotenství - průběh nevolností + porod. Jak to bylo u vás?
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale je to pro mě citlivé téma. Uvažujeme, zda není čas mít ještě jedno miminko. Máme dvě děti (10 a 7 let), u obou dětí jsem měla rizikové těhotenství (u každého jinak) a nevolnosti po celou dobu těhotenství. Porod u prvního dlouhý, u druhého o dost kratší. Mám tedy na Vás otázky a budu moc ráda za zpětné vazby:
1) Měla některá z Vás první 2 těhotenství nevolnosti a třetí bez, nebo naopak byly stejné, nebo horší?
2) Pocítily jste rozdíl v nevolnostech podle toho, jaké pohlaví jste čekaly?
3) Jaký byl třetí porod v návaznosti na ty předchozí a kolik let bylo mezi 2. a 3. porodem?
4) Kolik Vám bylo, když jste rodily po 3. miminko?
Předem moc děkuji za Vaše odpovědi?

@cherie24 tak to muselo být hodně náročné na psychiku 🥺 Hlavně, že vše dopadlo dobře ❤️ je dobře, že jsou ty nové krevní testy. A neměla si nějakou podpůrnou progestenovou léčbu na začátku těhotenství? Já u mladšího ano a 1 screening taky nedopadl nejlépe.
@anonym_autor ne, žádnou léčbu jsem neprodělala. Blbé je, že na ty výsledky z krve se čeká až 3 týdny, kdežto odběr z plodovky nebo placenty víte za 2 dny. Když se čeká takhle dlouho na verdikt, jsou to nekonečné 3 týdny. Ale fajn je, že pokud chce mít žena větší jistotu, může si neinvazivní testy zaplatit i bez podezření na vývojovou vadu, miminko tím neohrozí a člověk je klidnější. 🙂 Dřív se opravdu ženy posílaly automaticky od 35 let. Dneska už by tam museli posílat každou druhou ženu. 😁 A zbytečně, jen kvůli věku...