icon

Tt 7dpo. Co myslíte?

paumerka
3. kvě 2020

Ahojte prosím jsem 7 dpo a včera jsem zkusila test viz foto vidíte tam něco?vim možná je brzy ale testuji brzy kdyby náhodou pac se už nechranime 3 roky a pořád nic.tyhle otázky jsou tady denně to se omlouvam nemám kdo by mě vyslechl.dnes asi také zkusím pac prsa mě brni a bolí.co myslíte?neukamenuj te mne možná je brzy.dekuji

Tt  7dpo. Co myslíte?Tt  7dpo. Co myslíte?
Strana
z3
jaja01k
3. kvě 2020

@paumerka Test je negativní, ale to nemusí nic znamenat, opravdu je ještě brzy. Držím palce, ať se na příštím čárka objeví 🙂

plamenak11
3. kvě 2020

@paumerka ja hoodne slabou carku vidim 🙂

tasimia
3. kvě 2020

@paumerka jo máš pravdu je brzy 🙂. Ale mám dojem, že na první fotce vidím úplně slabounkou čárku, ale musím hodně mžourat. Na druhém to vypadá jako ryska. Držím palce 🙂)❤️

tasimia
3. kvě 2020

@paumerka - teda na druhé fotce ;). Počítám s tím, že je to jeden a ten samý test.

paumerka
autor
3. kvě 2020

@tasimia ano je to ten samý test jen jsem ho tozebrala. Děkuji plamenak také právě vidím ale zda se mi že je to hodně brzy a při me smůle to nic zase nebude

balogis
3. kvě 2020

No tento test mi ukázal ducha i když sem těhotná nebyla,ale opravdu je brzy,zkus cca 10 DPO obyčejný papírový test např Dr max či mamatest,držím palce.
Jinak zatím na tvém testu nic nevidím 😳

tasimia
3. kvě 2020

@paumerka proto se nedoporučuje testovat před MS, aby to nebylo biochemické. A jinak takhle neuvažuj, buď pozitivní. Držím palce 🙂)

jjasmina
3. kvě 2020

@balogis i mě, za mě nespoléhat na tenhle test, shit

paumerka
autor
3. kvě 2020

@jjasmina no je pravda že minulý měsíc jsem měla takový test viz foto v den ms ale pak MS přišla takže asi zkusím jiný test

balogis
3. kvě 2020

@paumerka no tady už bych řekla,že to těhotenství bylo a skončilo jako biochemické

plamenak11
3. kvě 2020

@paumerka a vis stoprocentne ze si 7dpo? ja mela slaby carky uz 9dpo vzdy 🙂

paumerka
autor
3. kvě 2020

Ale jiný test pozitivní nebyl měla jsme jen tenhle.

jjasmina
3. kvě 2020

@paumerka jj tenhle jsem měla pozitivní a těhu jsem nebyla, na krvi hcg nula. Pak už jsem kupovala jen Mamatest, popř digi

tasimia
Autor odpověď smazal
paumerka
autor
3. kvě 2020

@plamenak11 ovu byla 26.4.viz foto

jjasmina
3. kvě 2020

@tasimia Předpokládám, že to nebylo pro mě 🙂

tasimia
3. kvě 2020

@jjasmina ne omlouvám se 🙂.

tasimia
3. kvě 2020

@paumerka Hele od věci, ale to že ho máš pozitivní nemusí znamenat, že v ten den probehla ovulka - většinou se dostaví do 24h nebo dříve takže dneska ani nemusíš být 7DPO. Zkus s tím testováním počkat.

paumerka
autor
3. kvě 2020

@tasimia no jo no ale tak každý to má jinak já u prvního měla ovu a hned pak jsem zjistila tehu takže asi tak nějaké zkušenosti mám ale testovala jsem 3 dny před ms

tasimia
3. kvě 2020

@paumerka hned pak si tehu zajistit nemohla, vajíčko putuje a až se uhnízdí tak začneš vylučovat hormon Hcg. Takže opravdu hned to nešlo, chápu že chceš miminko, ale netlač na pilu, teď tam máš úplně slabounkého ducha, tak zkus později a obyčejný papírový.

plamenak11
3. kvě 2020

@paumerka pozitivni ovu test ale neznamena ze je ovulace tentyz den, muze byt snad az do 2 dnu od pozitivniho testu, takze 7dpo byt nemusis a muzes byt i min, to by mi prislo ze je zas brzo na to aby tam byla slabounka carka, ale kdo vi, pockej par dni a zkus obycejny papirkovy a pak od stejny znacky zase po dvou dnech 🙂 mne dobre vychazely mamatesty nebo od clearblue jakykoliv test, ten mi ukazal i 5 dnu pred ms, drzim palce ❤️

balogis
3. kvě 2020

Já měla cca čtyři dni před Ms toto s to bylo cca deset dní po ovulaci a byl to test sluníčko což je ten samý jako mamatest

jjasmina
3. kvě 2020

@balogis Měla jsem to stejně

lilian2111
3. kvě 2020

@paumerka tenhle test dělá falešnou pozitivitu, s dost výraznými čárkami. Bohužel 😕 kup jinou značku 😊

krupka3
3. kvě 2020

Vidim tam dusika, na 7dpo tak akorat. Moc drzim pesti at sili!

krupka3
3. kvě 2020

@balogis slunicko neni totez jako mamatest - ten je spolehlivy. Slunicko casto dela falesne duchy.

tasimia
3. kvě 2020

@krupka3 mamatest je za mě naprosto nespolehlivý.

krupka3
3. kvě 2020

@tasimia Tak to jsi asi jedina na celem MK, jinak se tu denodenne doporucuje jako nejspolehlivejsi test.

tasimia
3. kvě 2020

@krupka3 každý má jinou zkušenost. Já byla v druhém měsíci a byl sněhobílý. Takže asi tak 🙂. Sto lidí, sto chutí. Já na mamatest četla i negativní názory. Ale každý vidí jen to co chce, že?

jjasmina
3. kvě 2020

@krupka3 já třeba vždy používala Mamatest, u mě to sedělo

Strana
z3