icon

Uhnízdění. Nebo něc jiného?

misicka03
25. srp 2020

Zdravím, potřebuji poradit nebo nějak uklidnit a nebo mi rovnou říct, že je to něco jiného.... 15dc byla nejspíš ovulace špinila jsem a hodně slabě krvácela 2 dny. Teď jsem 6 dpo a šíleně mě bolí bradavky nemůžu si na ně sáhnout nebo spát na břiše. Do toho mě bolí hodně břicho jako bych to dostala taky k nevydržení.. Jsem nějaká zpomalená unavená trošku se mi motá hlava a nějak mi neleze sladký. Bolí mě v kříži a lýtka. Dnes mě začalo bolet trochu v krku a šimrat v nose možná to bude nějaké nachlazení . A zhozně se mi pokazila pleť kolem pusy a brady takové boláky co nejdou vymáčknout. MS mám dostat za 10 dní. Děkuji za odpovědi.

viky3293
25. srp 2020

@misicka03 Nevím jestli není brzy na příznaky 🙂
Ale každý to má asi jinak 🤷‍♀️
Mě bolelo bradavky až 2 dny před menstruaci. A ted jsem v 17 týdnu 🙂
Já jsem se strašně pozorovala a tak.. pak jsem to úplně vypustila. A pak nějak se to stalo a ani nevím poradně kdy 😂

cinam
25. srp 2020

Těhotná jsem byla 3x a 2x z toho jsem měla příznaky už tak ten týden po ovulaci. Jednou to byla bolest žaludku (ale děsná) a podruhé právě bolest prsou. Naopak kdykoliv jsem se cítila nachlazená, tak to nevyšlo. Ale to má samozřejmě každý jinak. Takže může být a držím palce

malvinz
26. srp 2020

Já jsem týden po oplodnění jednou téměř omdlela a začalo mi být vždy těžko po jídle + se mi rapidně zhoršila pleť (to bohužel trvá dodnes 11 tt). Takže já bych klidně věřila že ty příznaky mohou něco znamenat 🙂

mzacikova
26. srp 2020

@misicka03 mě začala bolet prsa asi 10 dní po ovulaci (možná k dříve). Unavená šíleně, nemám vůbec hlad, musím se nutit jíst. Test byl krásně pozitivní 13dpo.
Jo. A to akné? Příšerný... Ale nezbývá než ještě pár dní počkat 🤷‍♀️

emmanessa
26. srp 2020

ja to mela takhle min.tyden s tim spinenim,myslela jsem,ze jde o tyden driv MS,dala jsem si nastvane tampon,celou dobu predtim jsě vyhlizela ovulaci,ovulacni testy negativni,prsa me teda neboli,citim jen divne v brise chvilemi,jsem zpomalena,jinak nic,trochu jsem teda nevrla,nemam trpelivost s malou,zacina obdobi vzdoru jeste k tomu,tak nervim😁...dnesni tehotensky test

misicka03
autor
26. srp 2020

@emmanessa tak to gratuluji!! 😇❤️ Já musím vydržet ještě tyden a pak to zkusím 😑

emmanessa
26. srp 2020

@misicka03 dekuju,ale zacinam se bat,ze neni k cemu,dnes cely den spinim,v tuto dobu by mela probihat MS,strasne se bojim,je mi hrozne psychicky..u prvniho tehotenstvi tohle vubec neznam