Ukázaly se Vám // třeba i po delší době?
Ahoj 😊 zajímalo by mě jestli některá z vás videla 2 čárky třeba až po delší době než je uvedeno v letáku. Já totiž kdyz si dělám test a hned to tam není vyhodim ho do minuty😃 protože nevěřím ze po testovaci carce se ještě muže něco ukázat. Teď meškám totiž 12 den. Test byl tak v 9 dni stále “negativní “ při mem rychlem vyhozeni😃
MYslela jsem si; ze tenhle měsíc to fakt vyšlo. Ale při prvním negativním testu jsem to vyvrátila. Teď mě skolila nějaká viróza. Tak nevim nevim...
dekujuuuu za odpovedi
@flowerstone jj, takhle opožděné zobrazení druhé čárky (těžce po limitu, cca 10minut) mi už víc než 2 roky zpestruje život 😂🤗
@flowerstone v návodu u většiny testů píší výsledek do minuty, pro ověření výsledků vyčkejte 5 minut. Sama s tím zkušenost nemám ale raději bych vyčkala a nebo rovnou skočila teď už k doktorce. 😊 Přeji hodně štěstí. 🍀
Po minutě mi skoro málokterý test něco ukázal. Mě tohle (viz foto) vyjelo po 3 minutách po vložení do moči. Jak říká babička "lezlo to z toho jak z chlupaté deky" 😂 vždy jsem u testů čekala max 5 minut. Tenhle byl myslím dělaný den po očekávané MS a po 5ti dnech očekávané MS krásná dálnice 😊 teď mě 11.3. čeká kontrola u lékaře.
Mě se aktuálně druhá čárka vybarvovala opravdu asi 5-7 minut. Prve jsem myslela, že tedy jako nic, ale počkala jsem si, umyla se nádobí a byl tam duch. To že mi první vyšel až takhle dlouho, tak jsem pro jistotu udělala hned druhý. A dopadlo to stejně. Přikládám foto. Ten trochu rozmočený byl č 1. Lady jsem dělala pro jistotu a dva dny déle.

Ahoj, ano může se objevit i později a samozřejmě se může ukázat po testovací čárce. Mi test lezl asi 2 minuty, tipuju, pamatuju si, že jsem u toho stihla umýt umyvadlo, než to bylo jasné.