icon

Ukáže se druhá čárka i když test nenamočím, ale počůrám?

22. lis 2019

Nemam pri sobe nadobku, tak ci je Tt spolehlivy i kdy je urcen k namoceni a ja ho jen ocuram?

piggy123
•
22. lis 2019

Záleží na testu, každý test má návod k použití, kde se píše jak testovat - některé testy mají obě možnosti - přímé čůrání i namáčení v nádobce. Dle mého názoru, i když má test v návodu JEN namáčení v nádobce, tak přímé čůrání funguje taky. Jen je potřeba dodržet čas určený v návodu a čůrat jen “zlehka”

miky25117
•
22. lis 2019

Skusala som niekolko krát a vela krát vysiel falosne pozitivny odporucam drzat sa navodu

autor
•
22. lis 2019

@miky25117 Ja jsem myslela, ze to bude obracene 😁. Ze kdyz curam, tak to zachyti min HCG.
@piggy123 Cas dodrzuju. Jenom jsem nemela tu dodobku. 🙂

piggy123
•
22. lis 2019

Potom se pochlub výsledkem 😉

miky25117
•
22. lis 2019

Myslím že to je tým že stačí kvapka nad risku a to farbivo už potom nepostupuje spravne tým pádom sa mi zafarbila aj druhá ciarka aspoň myslím ale je fakt že sa mi to stalo už viac krát

piggy123
•
22. lis 2019

@miky25117 já jsem to nikdy teda nezkoušela. Ale právě si taky myslím, že je potřeba čůrat opatrně a lehce, aby to právě nenamočilo víc než se smí

miky25117
•
22. lis 2019

@piggy123 no aj som dávala pozor no napriek tomu bol pozitivny a keď som zopakovala doma normalne v nadobke tak nič

hermia
•
22. lis 2019

Koupila jsem si ten co se ponoří a musis davat pozor aby to necaklo nad rysku kdyz curas proudem. Za me to jde 😉 ale je jasne ze lepsi se drzet navodu vyrobce

autor
•
22. lis 2019

Tak ja vyskoum zitra rano test podle navodu a dam vedet. Ted jsem sama hooodne zvedava 🙂

aneta_effe86
•
22. lis 2019

Já nikdy nádobku nepoužívala a falešně pozitivní jsem ho nikdy neměla