icon

Kdy by test měl ukázat stejně silnou čárku?

19. kvě 2023

Mam 4 dny zpoždění a tak bych čekala ze bude carka uz stejne silna jako kontrolni 🤔 nekdy se podivam na test a rikam si , ze je to hezka carka a podruhe si rikam achjo, vždyť je slaba 😀

Kdy by test měl ukázat stejně silnou čárku?
franerka
•
19. kvě 2023

Ovulace mohla být později. Čárka jde hezky vidět. Nepanikař. 🙂

lencaa11
•
19. kvě 2023

Pěkně čárka náhodou 👍

jaja01k
•
19. kvě 2023

Tohle je na 4 dny zpoždění super 🙂

marketa1218
•
19. kvě 2023

To už je krásná dálnice, gratuluji 🍀

pilzzee
•
19. kvě 2023

To uz by mela byt stejna jak kontrolni, ale zalezi na ovulaci, hlavne aby byla silnejsi za dva dny.

autor
•
19. kvě 2023

Vim ze někdo ani nemá stejně silný čárky...

emillyhk
•
19. kvě 2023

Já měla podobný test po týdnu zpoždění, ovulace byla v termínu, dokonce i podle ultrazvuku to odpovídalo. Už má skoro 2,5 roku 😉😊

j.a.n.i
•
19. kvě 2023

Tehotensky test ma pouze jeden ucel, bud ukazat carku nebo neukazat, dovozovani cehokoliv podle sily carky nema smysl.

autor
•
19. kvě 2023

@j.a.n.i pravda 😊

autor
•
19. kvě 2023

@emillyhk já si jsem právě ovulací taky jistá. Dekuju 😊

zelenaesmolda
•
19. kvě 2023

@j.a.n.i
Je to zbytecne to tady psat,vzdycky se najde nekdo kdo zalozi diskuzi s treba 10 testama a porovnavam silu carky.Nejlepe jeste u testu po limitu.

j.a.n.i
•
19. kvě 2023

@zelenaesmolda Když já jsem životní optimista a zkouším to stále dokola 😇

zelenaesmolda
•
19. kvě 2023

@j.a.n.i
akorat budes za kravu a reknou ti,ze mas prispevek preskocit.Vlastni zkusenost :D

pinkyy
•
19. kvě 2023

Nikdy jsem nemela tu carku silnejsi, vzdy stejnou, jako mas ty 🙂 takze gratuluji k poceti 🙂

eviicka
•
19. kvě 2023

No hlavně bych řekla, že je tu ještě jeden významný faktor a to aktuální koncentrace moči...

Za mě, teda pokud třeba nedošlo ke krvácení nebo tak, nemá smysl dělat žádný další test po prvním (příp. druhým) pozitivním. Akorát to zadělává na stresy a o prosperitě těhotenství stejně nevypovídá.

lvl16
•
19. kvě 2023

V momentě, kdy jsem měla na testu takovouhle čárku, jsem už nic neřešila, další testy nedělala a objednala se za pár týdnů ke gynekologovi na potvrzení těhotenství a srdeční akce plodu. Je to normálně pozitivní test, sílu čárky neřeš, nebo se z toho zblázníš 🙂.

autor
•
19. kvě 2023

@zelenaesmolda tvoje odpověď vůbec nesouvisí s mojí otazkou 😏

autor
•
19. kvě 2023

@pinkyy diky za povzbuzení!

autor
•
19. kvě 2023

@lvl16 jo, asi mas pravdu. Je to hezká čárka, jen jsem si říkala, jestli by neměla bejt stejná uz 😊 díky!

pampelina18
•
24. kvě 2023

V klidu mě se stejně sílne čárky objevily až cca 14 dní po Ms.. jinak jsemdo té doby měla duchy a ta tvoje už je dálnice. Zkus jinou značku testu

autor
•
25. kvě 2023

@pampelina18 děkuju, druhy den už byla stejně silná a další den silnější než kontrolní 😊