Už začínám být zoufalá. Jak tomu pomoci?
Ahoj, už jsem zoufalá . Snažíme skoro dva roky o druhé mimi ( s jedním SP ). Vyzkoušela jsem kontryhel , malinik , gynex , fertipronu. Na větu typu nesmis na to tak myslet jsem alergicka. Bohužel nemám teď možnost udělat si “ svůj projekt “ budem pravděpodobně stavět baracek, ale až po mateřský . V práci jsem zástup na mateřskou , ale potrebuju se vrátit dřív než ta kolegyně ( z druhé mateřské ) abych pak dostala smlouvu na neurčito . Zacla jsem po dlouhé zase sportovat a dělat něco pro sebe , ale stejně mi to z hlavy nemizi. Mate ještě někdo nějaký typ jak tomu pomoci ? 😞 měsíc co měsíc jsem zklamanejsi a zklamanejsi ...
@pro89 asi to chce řešit s lékaři případně alternativa čínská medicína.
@uzivatelkapetra řešit to teprve začínáme folikumetrii jenže v době ovulace jsem byla na dovolená minuly měsíc já , a teď má dovolenou doktor 😞 začal to řešit až teď po potratu .
Je to rok a kus po potratu
Chtěla bych Se co nejvíce vyhnout případně chemii takže hledám ještě nějaké alternativy
Zkus zajít k dobré kinezioložce, třeba vám pomůže. . A mimochodem nám se zadařilo zrovna ten měsíc, co jsem na to myslela každý den a věřila, že tentokrát to moje tělo a ta buňka zvládne!

@pro89 a víš jak proč ti nejde? Bylas u dr na nějaké základní vyšetření? A chlap?