icon

Vadný těhotenský test? Zkušenosti a rady od uživatelek

mmichaella
29. srp 2024

Ahoj holky, vždycky mi přišlo vtipné rozebirani tehu testu (jako by to bylo snad stepení jádra nebo co), ale dneska jsem jen tak nějak z intuice počůrala Tt (měl by být den MS) a vyskočilo na mně toto. Jiný test doma nemám, a ač to zní divně, dělat si další teď nemám stejně odvahu. Není to třeba neplatný test, když je ta ryska taková úzká?

Vadný těhotenský test? Zkušenosti a rady od uživatelek
klokanka31
29. srp 2024

@mmichaella Já myslím že je to jasný 😊🍀🍀

mmichaella
autor
29. srp 2024

@klokanka31 doprkynka!!!

klokanka31
29. srp 2024

@mmichaella Jejda ono to nebylo plánovaný? 😃

mmichaella
autor
29. srp 2024

@klokanka31 neeee 😭😭😭😭

lencaa11
30. srp 2024

@mmichaella řekla bych "pozitivní "

safulik
30. srp 2024

@mmichaella no řekla bych že je to krásně pozitivní test 🍀

lauriak
30. srp 2024

Chspem, ze nemas odvahu ale fakt skus este jeden. Za mna je to ale jasne 🤷🏼‍♀️

mmichaella
autor
30. srp 2024

@lauriak no, tak jsem zkusila další a měly jste pravdu... Pozitivní :(

safulik
30. srp 2024

@mmichaella nevím jestli tedy gratulovat, ale snad aspoň trochu ano 🙏 snad není důvod neštěstí z těhotenství moc vážný 🙏🍀

lencaa11
30. srp 2024

@mmichaella napsala bych gratulace těžko říct zda jo když to prislo neplánovaně zřejmě ...

mmichaella
autor
30. srp 2024

@safulik
@lencaa11 máme už dvě male děti a vůbec se teď necítím na další. První se nám nedaril 2 roky...tohle bylo fakt Mega neplanovane. Vůbec jsem to nečekala. Navíc dnes na gynde dovca, a od pondělí letíme na dovcu my.. Sice jsem vždy chtěla 3 děti, ale pak jsme se rozhodli, že jsme takto kompletní a já se s tím už nějak 'smirila'.. Teď jsem z toho dost zoufalá, ale zase nechci být nevdecna :(

lencaa11
30. srp 2024

@mmichaella no to je teď těžké rozhodování asi i záleží co partner na to a podle toho se oba rozhodnout teď taky cca asi v jakém týdnů jste aby se to dalo řešit po dovolené no ...

titina12
30. srp 2024

Asi osud 🙂 gratulace 💕

titina12
30. srp 2024

Já jsem právě na dovče a za 2 dny má dokupy Ms tak doufám že nedojde 🤞🏻💕😇

felis
30. srp 2024

@mmichaella třetí děti jsou za odměnu. Sama jsem třetí dítě a znám víc třetích dětí... třetí děti prostě tak nějak jsou a do rodiny vklouznou.

safulik
30. srp 2024

@mmichaella tak držím palce v tomto rozhodnutí. Určitě je to na zvážení obou rodičů, ale rozhodnutí je jen na Vás a nikdo Vás nemůže soudit. Tak hodně štěstí 🍀

mmichaella
autor
30. srp 2024

Holky, uvidime co po dovci, teď to prostě nevidím dobře :( Nikdy jsem si nemyslela, že tohle napíšu nebo na to jen pomyslím upřímně. Jsem z toho všeho dost nešťastná, ale věřím, že to nějak dopadne 🙂

elis1987
31. srp 2024

@felis souhlas 3 je fakt za odměnu