icon

Více biochemických těhotenství po sobě. Je to možné?

mzacikova
31. pro 2019

Ahoj holky. Zajímá mě, jestli je možné mít po sobě víc biochemických těhotenství? A čím to může být způsobeno? Začátkem listopadu jsem měla krásně viditelné "duchy" a pak přišla ms. Začátkem prosince taky. Vždy jsem měla zpoždění tak den-dva. Protože se snažíme, tak jsem si test vždy udělala během data ms. Další jsem měla dostat včera, kdy byla ovulace tento měsíc netuším, takže jsme to nějak neřešili. Test měl včera ducha, ale dnes nic - bílo. Nějak na to netlačím, nesoustředím se jen na těhotenství, takže z toho nemůžu blbnout a vsugerovat si něco, co není. Pokud to tento měsíc nevyjde, už zajdu na gyndu. Přeci jen nepřijde mi to normální 🤷‍♀️ prosím, nemějte mě za blázna 😁 opravdu to vždy byl krásně viditelný duch. Spíš slabá čárka

Strana
z2
amazonkajanik
20. dub 2021

@mzacikova jo,ty brďo, to potom jo 🤦🤣 tak to gratuluji, že se už i na vás usmálo štěstí 😊

mzacikova
autor
20. dub 2021

@amazonkajanik trvalo to, ale podařilo se i bez "zásahu" doktorů, naštěstí. Děkuji moc 😊

amazonkajanik
20. dub 2021

@mzacikova mě pomohla až ta poslední, že mi nasadila duphaston na srovnání cyklu a za dva měsíce byly //
Ale taky jsem během 4let vystřídala 4doktory. Jinak od 15let jich bylo celkem 6 😟
Jedna mě nechala s krvácením při pozvolném potratu chodit do práce, pak mi dala gynprodyl,během kterého jsem měla biochemko a pak si dovolila mi těhotenství i rozmlouvat (měli jsme partnerské neshody)že nejsem připravena,byť mi bylo 28let...

dadana78
21. dub 2021

@mzacikova děkuji za zkušenost 🤗. Dala jsi mi naději. Akorát já to mám za sebou 2x, tak jestli se mi to příště stane znova...🤷‍♀️

Strana
z2