icon

6 dní slabé krvácení, pozitivní těhotenský test. Jaké máte zkušenosti s biochemickým těhotenstvím?

dunkdaniela
Včera v 10:40

Ahoj,

v den zpoždění menstruace jsem si udělala těhotenský test a byl tam duch po 4 dny jsem měla už slabší čárku. 6 den zpoždění jsem začala slabe krvácet a už krvácím slabe 6 den (takova slabá menstruace), tt mi ale prijde ze porad sili. Ve čtvrtek jsem byla na pohotovosti,tam mi tekli,ze neni jeste nic vidět,šle vzhledem k tomu,ze krvácím,tak to proste odchází s menstruaci,ale prijde mi zvláštní,ze mi test porad sili. Uz jsem mela jedno ZT a jedno mimoděložní,jen doufám,ze to neni mimoděložní. Po mimoděložním jsem si nechala zkontrolovat vejcovod a je v pořádku,narodila se mi pak dcerka,tak snad se to nemohlo nějak ucpat 🫣Jaké máte zkušenosti s biochemickým těhotenstvím? Mela jsem ho jen jednou a byl to jen slabý duch a po dvou dnech to zmizelo a začala mi menstruace.U mimoděložního jsem krvácela také celou dobu,ale prijde mi ze ne tolik,hlavně tt nesílily a byly porad hodne slabé.V pondělí jdu k doktorce,mela bych byt 5+2 tt,ale jsem z toho uz na prášky 🫣

dunkdaniela
autor
Včera v 10:42

@dunkdaniela přikládám ještě testy cca po 2-3 dnech delane

aspie83
Včera v 18:06

@dunkdaniela s biochemickým těhotenstvím nemám zkušenosti, ale u druhého těhotenství jsem v termínu normálně krvácela, i když to bylo trochu slabší (což jsem přičítala velkému nachlazení v té době), takže mě ani nenapadlo, že jsme těhotná a byla jsem 😂🙈

aspie83
Včera v 18:09
@dunkdaniela

@dunkdaniela přikládám ještě testy cca po 2-3 dnech delane

@dunkdaniela v termínu jsem krvácela první tři měsíce 😁🙈🙈 test jsem si pak dělala jen pro jistotu, protože se mi zdál sen, že jsem těhotná 🙈 já únavu a jinou "menstruaci" přičítala nemoci... Takže držím palce 🍀

dunkdaniela
autor
Dnes v 10:17

Tak dnes jsem byla u doktorky a v děloze nic neni a sliznice ma jen 3 mm.Ale rekla mi,ze u vaječníku mám nějaký útvar asi 2 cm,asi cysta zlitého tělíska,což by odpovídalo,ze jsem těhotná byla a nebo porad jsem.Bud se neco jeste objevy a nebo to odešlo pryč 🫣Doktorka ni chtěla nabírat hcg az v pátek,ja jsem zašla jako samoplátce uz dnes,jsem z toho strašne nervózní,protoze mám uz jen jeden vejcovod.

aspie83
Dnes v 15:54
@dunkdaniela

Tak dnes jsem byla u doktorky a v děloze nic neni a sliznice ma jen 3 mm.Ale rekla mi,ze u vaječníku mám nějaký útvar asi 2 cm,asi cysta zlitého tělíska,což by odpovídalo,ze jsem těhotná byla a nebo porad jsem.Bud se neco jeste objevy a nebo to odešlo pryč 🫣Doktorka ni chtěla nabírat hcg az v pátek,ja jsem zašla jako samoplátce uz dnes,jsem z toho strašne nervózní,protoze mám uz jen jeden vejcovod.

@dunkdaniela tak držím palce 🍀

aspie83
Dnes v 16:06
@dunkdaniela

@dunkdaniela jinak já poprvé taky nemohla otěhotnět, řekli mi v CAR, že mám pravděpodobně jeden vejcovod neprůchozí a doporučovali umělé oplodnění, což jsem brala jako krajní řešení... Začala jsem brát fertipronu, po které jsem krásné cítila ovulaci a přestože byli v CAR skeptičtí a lékař mi dával hodně najevo, jak ho obtěžuji, zkusili jsme inseminaci, která napoprvé vyšla 😉 a to jsem šla z inseminace s brekem, s tím, že už tam nikdy nevkročim, protože chování lékaře bylo opravdu neurvalé...
u druhého to bylo velké překvapení, zjistila jsem právě náhodou v roce prvního, že jsem těhotná 🙈 jelikož jsem rodila oba syny císařem - první akutní a druhý plánovaný, tak jsem se nakonec nechala podvazat...
Takže hlavu vzhůru a přeji hodně štěstí 🍀