Vidíte tam něco?
Ahoj holky, jsem 9dpo a samozdrejme hned na zacatku,jsem si rekla ,ze budu testovat az po vynechani,ale bylo to silnejsi nez ja😊.Vim ,ze se tu najdou i ti,ktery neuznavaji tzv loveni duchu,ale potrebuji znat i nazor Vas snazilek( je tam duch?) Dekuji. Jeste dodam je z odpoledni moci dekuji za Vase nazory.

@monikazubtech dr max
@monikazubtech skvěle, gratuluji
@slunecnice358 dekuji
@kacenka1111 ten jsem mela taky ten prvni a jak ti vysel?
@monikazubtech jen s duchem po termínu a hodně slabym
@kacenka1111 vyfot a ukaz
@monikazubtech tam ani nejde nic na fotce videt
@kacenka1111 😣 tak zkus za par dni znovu.budu drzet palce abys je tam nasla //
@monikazubtech teď rano a UŽ jde videt🙂 ale můj mobil to nebere...neprojel by to někdo tím programem? Mam rozbitý notebook
Já něco vidim
Ja taky vidim
Taky myslim, ze vidim.. 😉 drzim palce
@kacenka1111 vidím 🙂
Mam radost🙂
@kacenka1111 super parada,tak to bude mit tak nejak nastejno myslim termin ,kdyz nam to klapne jakoze klapne😊😍
Asi se tam něco klube přijde .i malý náznak 🙂
@kacenka1111 ahoj ,tak jak se ti dari? Co carka uz je silnejsi?
Zaschlá ryska,negativní
@paja285 nic 😁
@monikazubtech tak druhý je jasný,gratuluji
Holky.prosim mam dotaz 11.4 jsem mela ovu ted mam den pred menstruaci ale mam bolest v podbrisku boli me prsa ale hlavne ted mi zasacal byli husty vytok. Muze to byt i tehotenstvi
@monikazubtech ahoj, ano🙂 co ty, jak se vede? jak ti je? Me uz se udelal opar jako pri kazdym těhotenství :D
@saminomimino dekuju
@kacenka1111 ja uz zacinam mit nevolnosti🙄 ty jsem mela v prvnim tehotenstvi do 6.mesice.tak se mam na co tesit 😊.a zitra jdu k doktoru.tak jsem moocc zvedava.v kolikatem tt jsi?
@jirikmaminka zkus udelat tehotensky test.a dej vedet budu drzet palce
@monikazubtech dam vedet delala jsem si pred 3 dny a ten byl cisty ale je mi i narazove nevolno

@kacenka1111 jj a tehu test mas jaky?