Vidíte tam něco?
Ahoj holky, jsem 9dpo a samozdrejme hned na zacatku,jsem si rekla ,ze budu testovat az po vynechani,ale bylo to silnejsi nez ja😊.Vim ,ze se tu najdou i ti,ktery neuznavaji tzv loveni duchu,ale potrebuji znat i nazor Vas snazilek( je tam duch?) Dekuji. Jeste dodam je z odpoledni moci dekuji za Vase nazory.

@monikazubtech také jsem to tak měla,čárkama mě už šla hlava kolem 🙈
@luckylee to gratuluju a v kolikatem tt jsi
@petulejan presne ja jsem si vzdy tt test delala nejdrive 11dpo a nikdy tam nic nebylo , tak ted kdyz jsem tam neco zahlidla ma dusicka trochu klid...doufam ze bude silit
@monikazubtech ja si ten druhý z krabičky udělala teď a žádný duch...Takze.mm
Není 😫
@monikazubtech něco tam vidím
@monikazubtech asi 9tt ☺
@luckylee tak moc gratuluju
@luckylee 😊
@monikazubtech dekuji.A vazne drzim pesti.☺
@luckylee dekuji doufam ,ze to nejsou vidiny a bude carka silit
@kacenka1111 a kolikaty jsi dpo
Já taky vidím 🙂 a je to i široký duch, většinou vykoukam jen tenký carky ( z kterých je pak prd). Držím pěsti! Já měla 10dpo hodně podobnou a hned druhý den bylo jasno.
@radullah fakt,tak to rada slysim,kez by to tak vyslo.verim.uz ted v to ,ze proste bude silit musi😊😁
držím palce,ať vyjde 🙂
Já tentokrát test dělala až asi deset, možná víc dní po vynechání ms, a to jen protože jsem shodou okolností potřebovala napsat antibiotika kvůli náhlému zánětu čelisti, takže bylo třeba zjistit, jaká si můžu lajznout. Ani jsem nechtěla dělat test, jelikož jsme dítko chtěli, takže buď přijde ms nebo ne a pak si stejně půjdu pro potvrzení na gyndu, už jsem byla i objednaná. Říkala jsem si, že když si prcka chci nechat, tak nemám kam chvátat s odhalením. Ale chápu, že když se třeba dýl snažíš, může to pokušení testnout se k nevydržení 🙂
U prvního, neplánovanýho, jsem dělala test asi po týdnu vynechání a nic jsem neviděla, až za další týden byly dvě.
@monikazubtech noo tak teď už to je bez debat. Moc gratuluju!! 😍🤰
@monikazubtech Tak ted uz to tam stopro je 😉 Tak hlavne at dal sili 👍🍀
@monikazubtech gratuluju, at je vse ok
@monikazubtech jupiiiii
Holky,holky moc dekuju nemuzu tomu uverit,ze bude tahle silna o proti vcerejsku a jeste z odpoledni moci.😊
@monikazubtech Parádička! 🙂 Potichoučku gratuluju a držím pěsti, aby to dopadlo.
@radullah dekuju
@monikazubtech tak vida ho! Gratuluju 🙂
@sudylichozrout dekuju
@monikazubtech 11ty den po styku
@kacenka1111 ted promin.nejak jsem se ztralila co jsme si pred tim psali😔
@monikazubtech ktery den jsem🙂

@monikazubtech no jo ale to taky bylo nejak 13DPO ☺ A pak uz to jen sililo.☺