Vidíte tam něco?
Ahoj holky, jsem 9dpo a samozdrejme hned na zacatku,jsem si rekla ,ze budu testovat az po vynechani,ale bylo to silnejsi nez ja😊.Vim ,ze se tu najdou i ti,ktery neuznavaji tzv loveni duchu,ale potrebuji znat i nazor Vas snazilek( je tam duch?) Dekuji. Jeste dodam je z odpoledni moci dekuji za Vase nazory.
@petulejan dekuji ti za nazor, uz mam zrejme oci vykoukane a vsugerovanou carku🙄😊
@alassel 😁 tak to si budu muset nejaky poridit.uz carky vidim uplne vsude😁
@monikazubtech ja na svém taky viděla a nikdo jiný ne... Takze ráno repeteeee držím palce
@monika76301 ranoto bohuzel neklapne,mela jsem tu jen jediny,tak jsem si rekla ze ho vyuziju aby mi to nelakalo,ale ted mi to laka jeste vic. Do mesta se dostanu az ve ctvrtek
@monikazubtech když natočím mobil všemi možnými směry, možná něco vidím. Třeba je v reálu vidět lépe, nežli na fotce. Tak držím pěsti, ať sili a Ms nedorazí.
Já mám pocit, že tam taky něco tuším.😊 jestli budeš dělat další až ve čtvrtek, tak by mělo být jasno. Snad budou // 🍀
@monikazubtech 😂😂😂. Já mám zkušenost takovou, že v reálu byl dusik vidět líp, než na fotce...😁. Takže pokud ho vidíš, je tam...jen ať nedorazí MS
@moly001 tak ja se ozvu ve ctvrtek,doufam ze mi rano neveme rapl a nepojedu do mesta😂😁
@monikazubtech nemam😀 dala jsem to do instagramu, jak se upravuji fotky a tam pridavala jas a ubirala 😀😀 drzim palce, ja tak lovila tri roky

nic nevidím.....