icon

Vidíte tam taky něco?

9. zář 2020

Mám dva dny do MS a jsem dnes 12DPO... Zkoušela jsem ovu i TT test... Ovu byl tak, jako před ovulací - lehce pozit. HCG ukázal lehkou čárku už při vybarvování a po limitu je tam pořád. Byl to ten od Pepina, tuším, in:time.... Nechci zatím slavit, ale co myslíte? 🙂 za dva dny zkusím znovu. Nukazují tyhle testy chybně?😃

Vidíte tam taky něco?
Strana
z3
autor
21. zář 2020

@kocila taky si rikam. Jak me posledne odbyl, tak ted doufam, ze udela, co bude treba a hlavne, ze si ohlida aspon kontrolou, zda je vse ok. Jinak uz ho vymenim....
Mi lezi porad v hlave, jestli je to kvuli kojeni😔

kocila
21. zář 2020

ty ještě kojíš? nemám zkušenost, ale třeba můj doktor se kloní spíš nekojit (otěhotnění je složitější, ale ty jsi otěhotněla, tak neudržení je jen náhoda-teda pokud se to neopakuje již po několikáté)), ale zeptej se na to lékaře...

autor
21. zář 2020

@kocila kojim je pres poledne a vetsinou ne vsechny dny v tydnu. Jak to vyjde.... jinak mi pred dvema tydny rekl na prevenci “dojdete, az budete tehotna”. Spis se mi vysmal. Ja to resit chtela. Protoze mam celkove delsi cykly, to je jedno.... ale stalo se mi to vubec poprve. Proto ocekavam, ze mi ted konecne nejak pomuze, da doporuceni, udela testy atp. Prave mam strach, co kdyz se to bude opakovat....

Strana
z3