Vidíte tam taky něco?
Mám dva dny do MS a jsem dnes 12DPO... Zkoušela jsem ovu i TT test... Ovu byl tak, jako před ovulací - lehce pozit. HCG ukázal lehkou čárku už při vybarvování a po limitu je tam pořád. Byl to ten od Pepina, tuším, in:time.... Nechci zatím slavit, ale co myslíte? 🙂 za dva dny zkusím znovu. Nukazují tyhle testy chybně?😃

Zaspineni v dobe terminu menstruace se stava,moje sestra ma 2deti a vzdy to tak mela,ale fakt jen spineni,ktere ustalo..jsou i zeny,ktere odmenstrujuji a tehotne jsou presto,ale pokud zaspineni je na intimce,tak to muze byt i zavrtavani embrya...
Kazde tehu je jine,carky mas hezke a je videt,ze hezky sili....
Pro klid duse,muzes za par dnu zkusit test,a pokud bude silit,HCG stoupa a to je dobre znameni😉
Jinak jsi uplne na zacatku tehu a doktor by na UTZ ani nic nevykoukal, za 2 tydny uz hezky na UTZ uvidi a odneses si i fotku👍🍀
Vím, že se to snadno řekne, ale snaž se být v klidu. Jak už tu někdo psal, v tuhle chvíli je to buď a nebo..ale povím ti jednu věc..čekám druhé mimi (aktuálně jsem v 17tt) a na začátku těhu 7 - 9 tt jsem také špinila (nahnědlý výtok). Brala Ascorutin a nakonec je to ok 🙂. To špinění jsem měla z čípku. V těhotenství je prostě nasáklý a při porodu první dcery mi prasknul, tak dělal neplechu. Pokud krev není jasně červená a nejsou bolesti bude to pravděpodobně v pořádku. Tyhle malý človíčci dokážou být pěkní bojovníčci 🙂..Držím palečky ať ti to vyjde. Ohledně utrogestanu-taky mi přijde zbytečný. Mě při IVF nezabíral.
@kocila to se mi snazil vcera taky namluvit - ze to muze byt jeste nidace. Jenze bych nemela od stredy uz duchy....🤔 na intimku prave vubec nespinim. Bud jen, kdyz se utru nebo je to temer nepatrne i na papire. A proste spis takove vodnate, svetle hnede a jen jakoby pidi kousicky, jak kdyz srazeninky. Ale do toho prave citim jak kdyz by mela MS prijit, jen obcas🤷🏼♀️ Ale tohle jsem citila i pri prvnim tehu v prubehu. Na to mi rikal, ze se roztahuje deloha. Nakoupila jsem jeste testy a nejak to ty dva tydny preziju, pokud neodmenstruuju 🙂 stejne bych sla na kontrolu tak, ci tak....
@miki19 mi ten ascorutin taky asi zabral, aspon zatim. Beru ho od vcerejska od vecera a ted uz jsem zase nespinila. Bolesti jsem psala o odpoved vyse, ze nejake lehke mam. Uz jsem s tim vnitřně docela srovnana. Hodila jsem se i do klidu 🙂 budu cekat, dekuju❤️ A hodne zdravi dalsi tehulce i prckovi 🍀
Holky spineni tak nejak ustalo, bolesti, rekla bych taky. Rano me bolivaji bedra, ale neco bude asi od toho, ze s nimi chodim i na rhb. Musim prezit jeste tyden do kontroly 😏 zkousim pro svuj klid aspon kazdy den test (vim, ze to neni dvakrat chytre). Ale ony jakoze nesili🤷🏼♀️ Zkousela jsem mamatest a dneska teda Dr max plus dalsi clear blue digi. Nekamenujte me za to, pls.
Citim pres den a hlavne vecer pnuti delohy, obcas neco pichne na cipku, a vecer citim nejvic nevolnosti.
Ty papirkove testy maji stale spis jen duchy, i kdyz jsem casto cetla, ze to sileni je hodne individualni a sam vyrobce uvadi takovy vysledek za pozitivni no a digitalni uz vysel, ze jsem 2-3t, pritom ma citlivost 25mlU/ml🤔 Prijde mi to, jako zvlastnost🤷🏼♀️ Bala jsem se, ze ukaze opet jen 1-2tydny nebo ze je negativni.
Musis porovnat testy stejne znacky a to obden,kdy by mel byt videt rozdil-kombinace znacek je nevypovidajici.
Digi te posunul o tyden,takze vse vypada ok 👍
@kocila Dekuju. 🙂 ony ty mamatesty snad vsude dosly🙄 a me doma uz taky.... proto jsem koupila aspon zase desitkovy a ten CB. Doufam, ze uz to do dalsiho utery vydrzim (celkove). 🙂
Dopadne to dobre,snaz se zamestnat hlavu necim jinym 🍀
@kocila chodim na prochazky a snazim se delat, co jindy. Kdyz potrebuju, odpocivam. Ale cervicek v hlave porad je 🙄 jsi zlata, diky za podporu!
Dneska testy stale “stejne” pozitivni, prijde mi, ze uz to snad vic neresili.... nespinim, obcas citim pnuti, pichnuti. Dneska vysel pozitivni hezky ovulacni test. To jsem na zacatku nemela.... pres vikend zkusim jeste jeden digitalni. Jsem zvedava, co se v utery dovim 🙂 jinak se citim fajn. Hezky den, devcata🙋🏼♀️
Pokud test neslabne, je to dobrá zpráva. Moc držím palce
@nita1984 neslabne, drzi se 🙂 porad pocitam se vsim, dokud nebude verdikt od Dr. Vikend snad utece rychle. Dekuju🍀🍀🍀🤗❤️
Ahoj, dneska uz me optimismus opousti. Rano test z Maxe mel jen ducha, protoze me to dost rozhodilo, udelala jsem i digitalni. Ten, misto 3+, ukazal jen 1-2... v noci jsem byla teda curat. Je treba mozne, ze moc uz nebyla tolik koncentrovana rano. Ale podle me by to v 21dpo nemelo hrat az takovy rozdil, rozhodne by tam nemelo byt mene, ze. Honily se mi hlavou nejruznejsi scenare, zase jsem vymyslela navstevu Dr, abych konecne NECO treba videla a vedela. Ale do utery uz falt vydrzim. Na testy uz asi hazu bobek. Docuram ty, co mam a uvidi se. Jsem pripravena pomalu i na revizi. Tos tak, dam vedet a diky za podporu🙋🏼♀️
Nebudu lhat,ale pokud digi test slabne a dokonce se tydny ubiraji,neni to dobre..
Nocni wc na to nema vliv...bohuzel vice udelat nemuzes a ted jen cekat,drz se
@kocila No prave😕 jako kdyby mi Dr nabral aspon to hcg a vedela jsem hodnoty, tak se muzu od toho odpichnout. Do ted nevim nic, zadny UZ. Ted uz by, kdyby tam neco bylo, bylo neco videt (5+1).
Ted bych byla asi nejradsi, kdybych to dostala. Je mi jasne, ze se ZT nejspis bez zakroku (revize + kyretaz) neobejde. O mimodeloznim se zminovat ani nechci. Jsem zvedava, jak to ustojim a co me vubec ceka🙄😕 ale moc uz nedoufam, ze by tohle tehotenstvi dopadlo dobre 😔
Pokud zehu teda dopadne spatne,myslim ze by vse mohlo odejit s MS,ale zkusenost nemam..uvidis na kontrole,co se ma stat,tak se stane
Hele já to měla hodně podobné,v květnu, testy slably a digital byl po týdnu porad 1az2, pak jsem začla spinit a pak krvacet, dr mě vzala hcg,jestli klesa ,nastesti vseodeslo s ms,tak držím palce ,ale myslím,že pokud ti to také nevyjde, že by to takhle brzy mělo odejít samo
@veronikaopava u me to zatim nevypada tak, ani tak🤷🏼♀️ Neco se mnou uz ale Dr bude muset udelat. Mojemu jsem rekla, ze s tim moc nepocitam, ze by to vyslo.... mam zkusenost s revizi po porodu, kvuli spatne odloucene placente. Tak vim, co to obnasi. Ale jinak by bylo asi lepsi, kdyby to odeslo pripadne samo. A mela jsi teda ZT? V kolikatem tydnu se ti to stalo, jestli nevadi, ze se ptam...? Ja jsem spinila jen na zacatku max 3 dny, v dobe, kdy Nela prijit MS. Od te doby nic, ani bolesti.
@kocila asi zalezi na Dr, cetla jsem, ze nekdo ceka jeste treba tyden, dva, tri a kdyz nic, tak jdou na kyretaz. Nekdo jde rovnou, aby nebyly pripadne komplikace (zanet delohy atp). Je otazka, co je pro telo lepsi.
Ale jinak mi druhy test dneska vysel zase o malinko silnejsi a teda rano byl pozitivni i ovulacni (jak mi jich zbylo doma vic, tak proste zkousim, kdyz nic jinaciho stejne neudelam). Aspon budu mit nejaka “data” - pro sebe a treba pro ostatni, co si to prectou. Kdybych mohla, sla bych to rozlousknout hned....
@kocila jinak dodam, ze ten ovulacni je s citlivosti 20mIU/ml.... treba uz zitra rano nenajdu nic a bude to nejspis jasne uplne. Ale do ted citim, jak mi spodek pne, nalita prsa, cich mam taky precitlively. Ach jo, nenadelam nic. Akorat bych chtela jit k Dr uz vyrovnana....
U mě dr na utz nic neviděla a to už jsem měla být něco 5plus,to bylo ve čt jdu bylo kolem 350 a pak jsem začla spinit a v neděli krvacet ,v pondělí utz,že to není minodelozni,a krev pak klesla ,tedy to hcg, tak ti moc držím palce a dej vědět
350 bylo hcg, ve čtvrtek a pak v pondělí jen 30
@shaslott 25 dni po meskajici MS? To si moc nemyslim.... na druhe fotce vidim lehce ducha. Ale po takove dobe to bude bud zbytkove hcg, coz se deje nejspis i u nebo pozitivni vubec neni. Byla jsi u Dr nebo se chystas?
Chitam se zítra ale ještě než půjdu udělám si test
@shaslott tak to budes vedet brzy, na cem jsi ;) drzim pesti a ozvi se, jak jsi dopadla 🙂
Holky, dekuju jsem za podporu, dopadlo to dle ocekavani. Od rana se rozjelo nezastavitelne. Zitra me ceka jeste Dr. Tak se to aspon vyresilo samo.
upřímně je aspoň fajn, že se MS rozjela sama a nebudeš snad muset řešit nějaké čištění, myslím, že ti i lékařka řekne, že se můžete klidně hned snažit

@mamio to jsem si prave rikala, ze snad nebudu muset 9m furt neco resit🙈 a nejvic me to desi prave proto, ze to fakt neznam🙇♀️ Nejhorsi je, kdyz nas ma strach v hrsti...
Ono to spineni muze byt prave ruzneho puvodu - hormonalni zmeny, prekrvena sliznice, cevky na cipku, hematom, odchazejici dvojce (a ze je mame v rodine). A pak klidne zacinajici potrat..... Nasadila jsem femibion, pry mam zobat i magnesko. Tak tohle urcite neublizi 🙂 rikam, budu jeste doufat a uvidi se 🙂 jsem rada, ze jste mi tu rekly, svoje zkusenosti. Aspon me to uklidnilo.🍀