Vůbec nevím, jak to je... Kdy mám ovulaci?
ahoj holky už jsem z toho blbá 😂 můžete mi poradit?dostala jsem ms 13.2 a končila mi 18.2 tak teda kdy mám ovulaci ?
Na internetu když jsi to zadam tak pokaždé mi ukazuje jiný datum..
Telo neni aplikace. Nekdo 12.den nekdo 15., nekdo 18.
Vždyť jo "někdo" vzdycky mi to sestra nějak vysvětlí ale pořad to nechápu 😂 vždycky když mi něco dojde no
1.den menstruace je 1.den cyklu. Jestli ti jde o tohle......??
Děkuji ..
Jak máš dlouhý cyklus (tzn. od prvního dne jedné menstruace do prvního dne další)? Luteální fáze trvá 10-16 dní, takže když od délky cyklu odečteš 10 a 16, dostaneš rozmezí, ve kterém probíhá ovulace.
Pokud chceš zjistit, kdy přesně ji máš, tak měř bazální teplotu, ta to ukáže nejjistěji 🙂
@kobarka Stahnete si nejaky menstruacni kalendar jako aplikaci.
Pro ty, kteri se v tom vyznaji, je takova aplikace nic nerikajici a nepresna, ale pro vas by mohla byt do zacatku uzitecna, kdyz se v tom vubec nevyznate.
Zadate tam vsechny udaje a vyjede vam takovy prumer, kdy asi tak mate plodne obdobi a ovulaci.
Samozrejme je to jen orientacni, ale aspon budete zhruba vedet podle ceho se eventuelne ridit.
A zacnete si pro zacatek delat ovulacni testy, je to jednodussi nez mereni bazalni teploty 🙂
Jediné, co ti jasně řekne kdy BYLA ovulace je pravidelné měření bazální teploty. Jediné co ti přesně řekne, kdy BUDE ovulace ti řekne lékař podle UTZ. Každá žena v každém cyklu to může mít úplně jinak.
Dobře moc děkuji za vaše odpovědi😘😘

To my predsa nemozeme vediet 😉