Vůbec nevím, jak to je... Kdy mám ovulaci?
ahoj holky už jsem z toho blbá 😂 můžete mi poradit?dostala jsem ms 13.2 a končila mi 18.2 tak teda kdy mám ovulaci ?
Na internetu když jsi to zadam tak pokaždé mi ukazuje jiný datum..
Vždyť jo "někdo" vzdycky mi to sestra nějak vysvětlí ale pořad to nechápu 😂 vždycky když mi něco dojde no
Jak máš dlouhý cyklus (tzn. od prvního dne jedné menstruace do prvního dne další)? Luteální fáze trvá 10-16 dní, takže když od délky cyklu odečteš 10 a 16, dostaneš rozmezí, ve kterém probíhá ovulace.
Pokud chceš zjistit, kdy přesně ji máš, tak měř bazální teplotu, ta to ukáže nejjistěji 🙂
@kobarka Stahnete si nejaky menstruacni kalendar jako aplikaci.
Pro ty, kteri se v tom vyznaji, je takova aplikace nic nerikajici a nepresna, ale pro vas by mohla byt do zacatku uzitecna, kdyz se v tom vubec nevyznate.
Zadate tam vsechny udaje a vyjede vam takovy prumer, kdy asi tak mate plodne obdobi a ovulaci.
Samozrejme je to jen orientacni, ale aspon budete zhruba vedet podle ceho se eventuelne ridit.
A zacnete si pro zacatek delat ovulacni testy, je to jednodussi nez mereni bazalni teploty 🙂
Jediné, co ti jasně řekne kdy BYLA ovulace je pravidelné měření bazální teploty. Jediné co ti přesně řekne, kdy BUDE ovulace ti řekne lékař podle UTZ. Každá žena v každém cyklu to může mít úplně jinak.

To my predsa nemozeme vediet 😉