Vyber spolehlivého těhotenského testu: Jaký doporučíte?
Ahoj holky, poraďte mi prosím opravdu spolehlivý tehotensky test, jsem z nich uz zoufala. Snazime se o miminko. Prvni mesic snazeni mi 3 testy z 5 Dr.max udelali falesne duchy. Tehotna sem ale vubec nebyla.
No a tento mesic sem teda dala mama testy na zaklade dobrych recenzi jak jsou to nejlepsi testy na trhu. Tak vcera 1 den pred MS sem si udelala jeden. Docela pekny duch. Ja stastna, jak dnes rano bude treba silnejsi, a ono nic, ciste bilo delala sem pro jistotu dva a nic. MS sem jeste neodstala, ale tak nejak tusim, ze tehotna nejsem a vcera to byl opet falesny duch. Nikdy se mi to nestalo, u prvniho ditete sem nezazila ani jednoho ducha falesneho a ze sem testovala dost... Ted se nestacim divit ze je to kazdy druhy test pomalu. Mate prosim nejake opravdu overene ze toto nedelaji? To zklamani je pak silene..
@lencaa11 Kez by, ale pochybuju. To by se ukazal alespon duch jako vcera. Ale pak sem nasla i diskuze kdy i mama test ukazuje falesne duchy. Achjo.
Ja mela vzdy z DR.maxe nebo mamatest a ukazovaly vzdy spravne,VZdy kdyz jsem byla tehotna byly // carky...
Dělala bych test aspoň týden po zmeškané menstruaci, mama test mi to vždy spolehlivě ukázal.
Falesne duchy neexistuji! Tehotna jsi byla, ale rehotenstvi bylo pouze biochemicke a odeslo s menstruaci driv nez vubec poradne zacalo.
@lichozroutsudy Ja ale tento mesic menstruaci jeste nedostala. Vcera byl ten pozitivni a dnes negativni.
Ano, to je stale normalni situace. Hladina hCG v moci vystoupa tesne nad detekovatelnou hranici a pak klesne pod ni, protpze tehotenstvi neprosperuje.
Ano, mamatest opravdu dělá falešné čárky. Vůbec nekupovat. 🙂
Livsane z Benu jsou spolehlivé 👍🏻
Mamatest je bezvadnej, ma hodne barviva a ukazuje krasny carky, ale chapu, ze pro lovkyne duchu to nebude. Udelej si test tyden po meskani a ukaze ti to opravdu kazdej spolehlive.
@pilzzee Dekuju, je pravda ze teda pak kazdej dalsi mama test uz byl ok. Tak bud tam opravdu predtim test neco zachytil a nebo byl vadný. Ted je kazdy negativni. Ms mela prijit vcera a neprisla, tak uvidim. Ale stejne si myslim, ze pokud bych byla tehotna uz by na tetsu neco bylo vzhledem k tomu, ze mam uz den po vynechane menstruaci. Tak budu mit jen lehky zpozdeni.

Benu ,Action ,sluníčko ,DM ,atd...třeba jste těhotná HCG je ještě málo uvidíte za par dní