Vynechání ms. Že by se nám zadařilo?

mishanek29
9. únor 2021

Holky asi bude za blbce,ale dotaz.21.1 jsem byla na gynde kdy mi dr rekla,ze budu kolem 25.1 ovulovat.Od 21 se nechranime.Mela jsem to v nedeli dostat do ted nic.Boli me prsa,nafoukle bricho a sem tam me poboliva v podbrisku(tak 3-4 dny zpet to bylo jak kdybych to mela dostat) dneska jsem si delala mamatest a byl na nem slaboulinkej duch,ale fakt slaboulinkej.Je mozne,ze by se nam zadarilo?Asi je jeste brzo na test,ze?Loni v dubnu jsem samovolne potratila pak se nam zadarilo zase,ale v rijnu jsem musela ve 20tt na ukonceni tehotenstvi zkrz VVV.

ema90
9. únor 2021

@mishanek29 Brzo to urcite neni 🙂 Uz v den vynechani ms by mely byt dve carky. Ale zalezi samozrejme kdy presne byla ovulace. Zkuste test za dva dny, zda-li bude carka silit. Pri prosperujicim tehotenstvi by silit mela.
Hodne stesti 🍀🙂

andycr
10. únor 2021

Brzy není. Já v říjnu měla také slaného ducha a bylo to těhu. Bohužel v prosinci ZT.

marketanova
10. únor 2021

U mě to už jen znamená potvrzení nastávající menopauzy. Je to to, co opravdu stojí před rozhodnutím udělat změnu v myšlení a postoji k těmto věcem, které mě trápí a dusí mě, nedělají mě šťastnou? Mám tu možnost doopravdy všechno ovlivnit sama?