icon

Za jak dlouho jste otěhotněly?

nykolina
28. zář 2013

Ahojky jak budouci tak soucastne 🙂 s pritelem s snazime o miminko zatim necely mesic,tak jsem se Vas chtela za jakou dobu se vam podarilo otehotnet(at se malinko uklidnim ze to nemusi byt jen rok a vic)??Nejlepe maminky 18-23let.moc dekuji 😉

Strana
z2
gebymaruska
29. zář 2013

Sice už nejsem ve věkové hranici. Je mi 24. =) Ale otěhotnět jsem chtěla od 18 - tehdy jsem to nijak neřešila. Antikoncepci jsem za celý svůj život brala asi jen 6 měsíců. S manželem se o miminko snažíme tři roky, bohužel se zatím nezadařilo. ☹ Rozhodně bych se neúpínala, jak dlouho to trvá jiným ženám, protože každá ženská otěhotní jinak. My už 3/4 roku navštěvujeme CAR, máme za s sebou 6x IUI, 1x IVF a stejně se nic nepovedlo. Tím tě nechci strašit, ale lepší bude když se nebudeš srovnávat s ostatními a tím zároveň stresovat, protože to miminku nejvíc škodí. =) Jinak přeji ať se brzy zadaří. 🙂

zrzzynka
29. zář 2013

ahoj, mně je 24 let a snažili jsme se s přítelem o miminko rok a něco málo, až jsme z toho nebyli moc nadšení ☹
Naštěstí se povedlo a čekáme holčičku 7.mésícem 🙂

smudlinka10
29. zář 2013

Po necelých dvou letech v 21 a malá je přes IUI

catherin89
29. zář 2013

V obou případech ihned. Poprvé to bylo krátce před 20-tinami a podruhé mi bylo 22.

radusberus
29. zář 2013

poprve hned (v 19ti) podruhe po dalsich dvou letech taky hned po vysazeni antikoncepce dalsi menstruace uz neprisla

agnesi
30. zář 2013

V první případě napoprvé, ve druhém případě také napoprvé a teď do třetice opět napoprvé (jsem teprve v prvním trimestru) 🙂 U prvního mi bylo mi čerstvých 20, u druhého 21 a teď mám 26 let. Ať si kdo chce odsuzuje, ale své děti miluji nade vše (manžela teda o něco víc 😉 ) a jsou to ta nejkrásnější léta. Ano, musela jsem oželet tolik oblíbené víno, chození na diskotéky, pivečko v parných létech, ale za první úsměv u prvních dvou bych nedala absolutně NIC! 🙂 První nechtěňátko, další už jsou vytoužená 🙂

kikimaruska
30. zář 2013

První synek neplánovaně byl hned (23 let) a druhý plánovaně po půl roce...

kookinka
30. zář 2013

Na první dceru jsme čekali 1 a půl roku (to mi bylo 21) - podařilo se díky IUI, na syna jsme čekali rok (bylo mi 23) a k třetímu těhotenství (je mi 25) ani nevím jak jsem přišla 😀

soles
30. zář 2013

Já otěhotněla 8 měsíců po vysazení prášku. ( 23let)

neominka
2. říj 2013

ja antikoncepci nikdy nebrala (jsem jejich odpurce), a otehotnela jsem napoprve

marketajuppova
2. říj 2013

Ahoj. 28 let a bylo to 18cyklus, co jsme si prestali davat pozor a zaroven dva roky potom, co jsem vysadila HA.

glimmer
2. říj 2013

při prvním mimču, jsme se snažili přes rok. U druhýho jsme na šli "vědecky", hlídání ovulky, pití kontryhele, ... a otěhotněla jsem hned na poprvé :o) ani jsme nečekali, že to bude tak rychlé.

janapavlik
2. říj 2013

Poprvé po 5 měsících (bohužel mikropotrat), pak po 8 měsících (dcera), pak skoro až po 2 letech (zamklý potrat) a nakonec po více jak roce (snad to dopadne dobře a dočkáme se konečně druhého potomka).

klaire22
20. říj 2013

Poprvé po 10 měsících. Podruhé je ještě v nedohlednu, ale sama jsem na to zvědavá 😀

cital
21. říj 2013

Poprvé druhý měsíc (následoval potrat) a podruhé čtvrtý měsíc. Hodně štěstí! A je mi 28let.

pejtho
21. říj 2013

U první 3 měsíce. Snažili jsme se docela intenzivně. Předtím jsem 8 let nebrala žádnou antikoncepci. Bylo mi 23, když jsem otěhotněla poprvé.
Druhá dcera byla neplánovaně, 6 měsíců po porodu a napoprvé 🙂

zuzazuzanta
21. říj 2013

Nám se zadařilo neplánovaně napodruhé 😀

p_a_t_r_i_c_i_e_
21. říj 2013

V lednu vysazení antikonzepce kterou jsem brala od 15 let, a 18.6. jsme počali na konci července jsem pak oslavila 28. narozeniny takže do toho klasického půl roku jsme se vydali 😀

Strana
z2