icon

Začali jsme se snažit

moonuliik
3. kvě 2016

Ahojky. Už před nějakou dobou jsme si s partnerem řekli, že si uděláme rodinu. V dubnu jsem byla na prohlídce u doktorky a po ujištění, že jsem v pořádku jsme se začali snažit o miminko. Začali jsme tak nějak nešťastné těsně před mými dny. Teď bych měla mít plodné dny, ale ovulaci na sobě nepoznám... Každopádně mě už 4.den bolí v podbřišku, jsem náladová - spíš mrzutá, chodím častěji na malou a dneska mě začali bolet prsa. Myslíte že je možné otěhotnět tak rychle? Na jednu stranu si říkám že to není možné a že ty příznaky si jen vsugerovavam a zveličuju... Na druhou stranu bych si přála, aby to vyšlo co nejdřív ať se nemusím stresovat že to nejde... Za jak dlouho se to podařilo Vám?? Obdivuji všechny z vás co to nevzdali ani po několika letech... Klobouk dolů... 🎩 Já bych asi zmagořila... 🙂

Strana
z4
moonuliik
autor
11. kvě 2016

@lenickakl
tak to přeji hodně štěstí... 🙂

lenickakl
11. kvě 2016

@janulle22 tak ja mela delsi cykly i pred uzivanim HA, tak jsem to tolik neresila, ale ten posledni uz byl docela mazec 😀😀

janulle22
11. kvě 2016

@lenickakl mě se to právě točilo vždy okolo 25-26 dní...teď druhý cyklus 30 dní a nic se neděje... na podzim jsem měla anovulační cyklus to dr vyřešil agolutinem... v létě mi praskla cysta a byla jsme v nemocnici... začínám pochybovat, že jsme v pořádku... ale na dr je to krátká doba... 😔 jak kdyby to nešlo udělat hned hormonální profil... né až po roce...☹

lenickakl
11. kvě 2016

@digisek no narozeniny ma dneska a zrovna mi i skoncila menstruace.. No slibila jsem mu to uz nekdy po svatbe, ale necekala jsem, ze to tak rychle utece a desi me to 😀😀

lenickakl
11. kvě 2016

@janulle22 no tak to je na nic 😐 preju ti, aby se zadarilo a doktori nebyli potreba

digisek
11. kvě 2016

@lenickakl jo aha takhle, tys mu k narozeninám nadělila začátek snažení.... 😀 ..... tak to jo, já myslela žes mu slíbila k narozeninám mimčo tak proto se ptám kolik máš času 😀 .....takže má z dárečku radost asi viď? tak přeju ať se vám brzo zadaří

janulle22
11. kvě 2016

@lenickakl děkuji.... jsem si říkala, že jestli teď nic tak zkusím ovulační testy... ať aspoň vím jeslti ji vůbec mám nebo ne ať se nestresuju zbytečně...

moonuliik
autor
11. kvě 2016

@lenickakl
Přeji Vám ať to klapne 🙂 a příjemné narozeninové snažení 🙂

lenickakl
11. kvě 2016

@digisek No on už chce delší dobu, já se do toho zas tak nehrnu.. Snad to nějak přijde samo 🙂

lenickakl
11. kvě 2016

@moonuliik děkuji 🙂 no mám odpolední, tak to zas tak žhavý nebude 😀 Přeju taky hodně štěstí, ať se brzy zadaří

lenickakl
11. kvě 2016

@janulle22 Tak za to nic nedáš, taky je mám doma 🙂

janca209
11. kvě 2016

@janulle22 Ahooj 🙂 Taky mám ty cykly nějaký divný, ale já je měla nepravidelný i před HA. Byla sem i na vyvolávačce. :(

@digisek Noo labutě nevím, ale můžeme tomu věřit. O víkendu mě posral nějakej hmyz, takže asi taky znamení. :D

janulle22
11. kvě 2016

@janca209 to ja taky naposledy teda na podzim... Budu teda cekat na MS a koupim testy at vim co a jak... Ted sem cetla diskuzi ze OT ukazoval i tehu 😀 to je scifi 😀

janca209
11. kvě 2016

@janulle22 Jojo, taky sem to četla. 🙂 Já nad těma ovu testama taky přemýšlím, ale když sem četla jiný diskuze, tak to některejm holkám neukazuje správně, protože jim rychle klesá ten hormon, tak nevím. 😖

janulle22
11. kvě 2016

@janca209 ale vis jak tonouci se stebla chyta :D js to zkusim aspon jeden mesic at mam v sobe klid ze jsem udelala neco proto...😀

janca209
11. kvě 2016

@janulle22 Jasný, já zatím odolávám, ale hlavně proto, že nevím jestli ms vůbec dorazí sama od sebe a testovat třeba cca 40 dní by mě kleplo. 😀

g_m
11. kvě 2016

@moonuliik Přeji, ať se co nejdřív zadaří a zároveň doporučím odtud co nejrychlej pryč 🙂 Je tady až příliš mnoho informací a článků a příspěvků, které člověka jen vystresují, aniž by si to uvědomil, a rozhodně nepřispějí k otěhotnění 🙂 Pak se sem klidně vrať, ale pro otěhotnění je to tu peklo ;)

janulle22
11. kvě 2016

@janca209 no to bych asi taky netestovala, ale zhruba od 10 DC to zkusím a uvidím... když nic, tak aspoň žádná změna, jen zbytečné peníze za testy...😀

wrtul
16. kvě 2016

Ahoj holky, nevím zda je tu nějaká co si mě pamatuje ze snažilek od září kdy mé těhotenství zkončilo mimoděložním na vaječníku! v lednu.....tak jseem dobrala po 3 měsících antikoncepci a zapojuji se ke květnovým snažilkám 🙂 někde jsem slyšela a dokonce je to i od doktora, že se někdy dává antikoncepce na tři měsíce právě proto, že pak žena může otěhtnit rychleji, ale samozřejmě je to individuální ...no a já už mám zase všeho plnou hlavu...čekám naprvní ovulaci...ale asi jí už nepoz nám protože po těch práškách mám vše hrozně rozhozený bolí mě břicho už tak 3 týdny v kuse ☹

janca209
16. kvě 2016

@wrtul Ahoj, zkoušeli jsme mimčo hned po vysazení HA a nepodařilo se, takže na mě to neplatí. 😖 Mám to podobně jako ty, nic na sobě nepoznám a břicho mě bolí skoro pořád, tak nevím co se děje.

werik153
16. kvě 2016

Já jsem HA vysadila v červenci 2015 - nechala jsem si nějakou pauzu na vyčištění z té HA a o mimčo jsme se začali snažit začátkem ledna 🙂 MS jsem měla celkem pravidelnou, většinou 25 dní, tak jsem jen tak spoléhala na to, že ovulace by měla být někde v půlce cca 10-16 den 🙂 no a vyšlo nám to hned na poprvé 🙂 Ale jak říkám, půl roku jsem nebrala HA 🙂

moonuliik
autor
17. kvě 2016

@werik153
Já taky půl roku nebrala HA... Teď je to první cyklus co to zkoušíme... Zítra by měla dorazit MS.. Tak doufám, že nedorazí ať si můžu ve čtvrtek udělat test.... Mám ale pocit, že přijde.... Zda se, že mám příznaky před MS jako normálně... ☹

upuska
17. kvě 2016

@g_m přesně mám taky ten pocit..číst tu o všech těch potížích, tak si je za chvíli diagnostikuju taky 😀 ..přišla jsem sem, protože naše rozhodnutí nechci ventilovat v blízkém okolí, ale asi mi to uplně nesvědčí 😅

moonuliik
autor
20. kvě 2016

Ahojky. Tak je to tady... První cyklus zkoušení a MS nikde... Tt pozitivní... Příznaky jasně jak facka... Naše první kontrola ve středu... Už se moc těším... Snad bude vše ok 🙂

bervidova
20. kvě 2016

Zeptám se asi blbě, ale za zeptání nic nedám. U prvního těhotenství jsme nic nesledovali, nepočítači a vlastně až nečekaně to vyšlo hned. Teď je nám jasné, že je nám už tolik a tolik let a je třeba se zaměřit na plodné dny. Minulý měsíc jsem si cvičně udělala test na ovulaci když jsem se myslela, že ovulaci mám a byly tam dvě tlusté čáry. Od tohoto měsíce se chceme začít snažit - předpokládám, že to bude v neděli. Pro jistotu jsem si udělala dnes test a je tam jedna silná, druhá zatím slabá čára. A teď se ptám, kdy je nejvhodnější doba na početí? Počkat ještě den, dva, až tam bude silná čára?

moonuliik
autor
20. kvě 2016

@bervidova
Já osobně jsem si žádné testy nedělala, akorát jsme zvýšili kvantitu milování v půlce cyklu (téměř denně)... Nemám s tím zkušenosti... Bylo to na pokus-omyl... Je mi 22, a tohle je nás první pokus. vyšlo to a jsme šťastní... Snad se udrží drobek 🙂

moonuliik
autor
20. kvě 2016

@bervidova
Ještě jsem to brala tak, že když spermie vydrží 3-4 dny a budeme to zkoušet častěji, tak se z toho množství musí něco podařit...

bervidova
20. kvě 2016

@moonuliik No, co nejčastěji..... elánu není tolik, ráno vstáváme ve 4:45 do práce, po práci se synem, manžel většinou usne v osm i s ním a hlídání žádné = pokusů nebude tolik 🙂

astyna
20. kvě 2016

Já jsem otěhotněla po jednom styku, přítel byl 2 týdny na konferenci, pak byl asi týden na dovolené, přijel z Alp a no... vznikl náš Honzík 🙂 a to jsem za 4 dny měla dostat menzes...Celkově to bylo po 2 měsících, ale my se nesnažili, jen prostě neměli ochranu 🙂 sex podle libosti, plodné dny na sobě nepoznám.

wrtul
23. kvě 2016

Tak holky, ovulka se blíží snažíme jak zběsilý....Akorát mi ten můj teď odjel do pátku pryč a ovulace by měla proběhnout úterý středa...mám tak super chlapa že se po práci bude crcat dvě hodiny busem aby sme to mohli pojistit....-D chudák...ale co už tak snad se zadaří hned....já se čistit nechci ani není prý z čeho když jsem HA brala jen tři měsíce...navíc čas mi běží ....
Moonuliik - předem gratuluji no jo to sou ty 22 😀 já ve 21 do toho vlítla ani nevím jak a teď ve 30 to jde prostě na prd .-)

Strana
z4