Začali jsme se snažit
Ahojky. Už před nějakou dobou jsme si s partnerem řekli, že si uděláme rodinu. V dubnu jsem byla na prohlídce u doktorky a po ujištění, že jsem v pořádku jsme se začali snažit o miminko. Začali jsme tak nějak nešťastné těsně před mými dny. Teď bych měla mít plodné dny, ale ovulaci na sobě nepoznám... Každopádně mě už 4.den bolí v podbřišku, jsem náladová - spíš mrzutá, chodím častěji na malou a dneska mě začali bolet prsa. Myslíte že je možné otěhotnět tak rychle? Na jednu stranu si říkám že to není možné a že ty příznaky si jen vsugerovavam a zveličuju... Na druhou stranu bych si přála, aby to vyšlo co nejdřív ať se nemusím stresovat že to nejde... Za jak dlouho se to podařilo Vám?? Obdivuji všechny z vás co to nevzdali ani po několika letech... Klobouk dolů... 🎩 Já bych asi zmagořila... 🙂
@lenickakl mě se to právě točilo vždy okolo 25-26 dní...teď druhý cyklus 30 dní a nic se neděje... na podzim jsem měla anovulační cyklus to dr vyřešil agolutinem... v létě mi praskla cysta a byla jsme v nemocnici... začínám pochybovat, že jsme v pořádku... ale na dr je to krátká doba... 😔 jak kdyby to nešlo udělat hned hormonální profil... né až po roce...☹
@moonuliik Přeji, ať se co nejdřív zadaří a zároveň doporučím odtud co nejrychlej pryč 🙂 Je tady až příliš mnoho informací a článků a příspěvků, které člověka jen vystresují, aniž by si to uvědomil, a rozhodně nepřispějí k otěhotnění 🙂 Pak se sem klidně vrať, ale pro otěhotnění je to tu peklo ;)
Ahoj holky, nevím zda je tu nějaká co si mě pamatuje ze snažilek od září kdy mé těhotenství zkončilo mimoděložním na vaječníku! v lednu.....tak jseem dobrala po 3 měsících antikoncepci a zapojuji se ke květnovým snažilkám 🙂 někde jsem slyšela a dokonce je to i od doktora, že se někdy dává antikoncepce na tři měsíce právě proto, že pak žena může otěhtnit rychleji, ale samozřejmě je to individuální ...no a já už mám zase všeho plnou hlavu...čekám naprvní ovulaci...ale asi jí už nepoz nám protože po těch práškách mám vše hrozně rozhozený bolí mě břicho už tak 3 týdny v kuse ☹
Já jsem HA vysadila v červenci 2015 - nechala jsem si nějakou pauzu na vyčištění z té HA a o mimčo jsme se začali snažit začátkem ledna 🙂 MS jsem měla celkem pravidelnou, většinou 25 dní, tak jsem jen tak spoléhala na to, že ovulace by měla být někde v půlce cca 10-16 den 🙂 no a vyšlo nám to hned na poprvé 🙂 Ale jak říkám, půl roku jsem nebrala HA 🙂
Ahojky. Tak je to tady... První cyklus zkoušení a MS nikde... Tt pozitivní... Příznaky jasně jak facka... Naše první kontrola ve středu... Už se moc těším... Snad bude vše ok 🙂
Zeptám se asi blbě, ale za zeptání nic nedám. U prvního těhotenství jsme nic nesledovali, nepočítači a vlastně až nečekaně to vyšlo hned. Teď je nám jasné, že je nám už tolik a tolik let a je třeba se zaměřit na plodné dny. Minulý měsíc jsem si cvičně udělala test na ovulaci když jsem se myslela, že ovulaci mám a byly tam dvě tlusté čáry. Od tohoto měsíce se chceme začít snažit - předpokládám, že to bude v neděli. Pro jistotu jsem si udělala dnes test a je tam jedna silná, druhá zatím slabá čára. A teď se ptám, kdy je nejvhodnější doba na početí? Počkat ještě den, dva, až tam bude silná čára?
Já jsem otěhotněla po jednom styku, přítel byl 2 týdny na konferenci, pak byl asi týden na dovolené, přijel z Alp a no... vznikl náš Honzík 🙂 a to jsem za 4 dny měla dostat menzes...Celkově to bylo po 2 měsících, ale my se nesnažili, jen prostě neměli ochranu 🙂 sex podle libosti, plodné dny na sobě nepoznám.
Tak holky, ovulka se blíží snažíme jak zběsilý....Akorát mi ten můj teď odjel do pátku pryč a ovulace by měla proběhnout úterý středa...mám tak super chlapa že se po práci bude crcat dvě hodiny busem aby sme to mohli pojistit....-D chudák...ale co už tak snad se zadaří hned....já se čistit nechci ani není prý z čeho když jsem HA brala jen tři měsíce...navíc čas mi běží ....
Moonuliik - předem gratuluji no jo to sou ty 22 😀 já ve 21 do toho vlítla ani nevím jak a teď ve 30 to jde prostě na prd .-)

@lenickakl
tak to přeji hodně štěstí... 🙂