icon

Žádná volná tekutina po prasknutí folikulů?

berunka1212
27. kvě 2016

Ahoj holky, s manželem se snažíme o miminko a protože mám ještě i jiné zdravotní problémy, musím si píchat fraxiparin a byl mi tento cyklus napsán i clostilbegyt. Na ultrazvuju jsem měla 3 folikuly (2,4 / 2,2 / 2,3) doktor mi po ultrazvuku píchnul utrogestan ve 13:00 a další den jsem byla v 10:00 na kontrole, zda folikuly praskly, ale stále tam byli. Takže jsem šla ještě i další den a to už tam nebyl ani jeden bylo to ve 14:30. Doktor ale nenašel volnou tekutinu, říkal, že ovulace byla tudíž nejspíš včera....Nevíte, jak dlouho by měla být volná tekutina vidět? Bojím se, že to opět nevyjde ☹

g_m
•
27. kvě 2016

@berunka1212 Teď asi úplně nechápu, co řešíš. Pokud tam jeden den folikuly byly a druhý ne, tak prostě jeden (nebo více) praskly a došlo k ovulaci. Nepíšeš, kdy jste s manželem měli sex a na tekutině zas až tak nezáleží, to bude i individuální záležitost.

no_title
•
27. kvě 2016

@berunka1212 Nebylo to, co ti píchnul spíše Pregnyl (píchá se do břicha). Utroš se dává až po ovulaci. A jinak folikuly prasknou většinou na druhý den. Já jsem to měla v tom jednom cyklu s Clostíkem podobně. V pondělí ve 12:00 UTZ kontrola a měla jsem 2 folíky - 17 mm a 22 mm. Tak mi dali Pregnyl a praskly mi v noci z úterka na středu (byla to solidní bolest, která mě probudila).

berunka1212
autor
•
27. kvě 2016

Aha, jj byl to pregnyl. No bricho me bolelo dopoledne, jakoby na menstruaci. Sex jsme meli pro jistotu zatim kazdy den 😀. No jde mi hlavne o to, ze tam nebyla ta volna tekutina. Cetla jsem ze napomaha spermiím dostat se na spravne misto. Doktor ji nevidel na ultrazvuku ani minulou ovulaci a dve carky se nekonaly. Takze jsem se chtela zeptat, jestli ma nekdo taky takovou zkusenost. Nevim jestli na ni zalezi hodne, nebo ne :-/