icon

Ženský čaj, podaří se nám lépe otěhotnět?

maminkaodsofinky
13. kvě 2018

Zdravím holky 🙂 zkoušela jste některá tenhle čajík.
Já ho piju již týden ,jelikož jsem měla dosti nepravidelný cyklus.
Četla jsem složení a zaujal mě tam KONTRYHEL 🌿🌼......proto se ptám -Podařilo se Vám díky tomotu čaji třeba lépe otěhotnět a zlepšil Vám menstruační cyklus ?
Moc děkuji a krásný sluníčkový dník 😊🐞🐝

Ženský čaj, podaří se nám lépe otěhotnět?
matrix5
•
13. kvě 2018

Mi se podařilo otěhotnět po třech letech, nasadila jsem kontryhelovy čaj2x denně, čaj Baby Radnicke 3xdenne a k tomu drmek forte a inofolic combi. Do dvou měsíců pravidelného pití čaje a užívání drmku a inofolic jsem byla těhotná! A stále jsem😃už 13 tydnů

jeklovka
•
13. kvě 2018

Na to jsou nejlepší přímo komplexní přípravky Pregnafolion 800, Femibion 1 atd.

Ženský čaj jako doplněk určitě neuškodí, ale zázraky od toho nečekej.

loylii
•
13. kvě 2018

@matrix5 mě poprvé v životě se taky zadarilo a to po Kontryhelu 2x 0,5l denne. Narostla mi po něm sliznice a vajicka měli kde hnizdit. Navíc mi neskutečne zlepšil trávení.

adau
•
13. kvě 2018

Kontryhelu trikrat slava. Pila jsem ho leta, krasne mi srovnal cyklus, zmirnil krvaceni, omezil poceni... otehotnela jsem pak na prvni dobrou ☺

sheala
•
13. kvě 2018

Pila jsem kontryhel na srovnáni cyklu po deseti letech užívání HA. Otěhotněla jsem půl roku po vysazení hned první měsíc "snažení" 🙂

chrystyanna
•
28. kvě 2018

@sheala jak často si ho pila?někdo radí 1x denně celý cyklus, někdo 2x denně 14 dní..pak jsem z toho jelen

normalnimatka
•
28. kvě 2018

kdyžtak si natrhej kontryhel někde na zahradě - máš-li možnost. roste to všude🙂 akorát teda ten sběr je mor, no...:D to spíš jako jesi tě to baví. jinak časově se asi vyplatí si spíš koupit kontryhel čaj v sáčku nebo sypanej. ted jsem viděla, že ho vedou i v dm třeba.

matrix5
•
29. kvě 2018

2x denně a srovna se cyklus zvýší se sliznice a je to vůbec pro ženu dobra věc. Ničemu neuškodí naopak. 😊

biedronca
•
29. kvě 2018

@maminkaodsofinky No že bys po něm otěhotněla, to opravdu ne. Ale jako podpůrný jedobrý. Ja mam rada všeobecně bylinkové čaje, takže mě to nevadí pít dlouhodobě. Piju ho a dobrý.
Ted to jeste měním s čajem dle Ludmily Mojžíšové....
Ale ja jdu zrovna dnes do CARU na kontrolní UZ, před prvním planoaným IUI....

loylii
•
29. kvě 2018

@chrystyanna já 5.-15 den cyklu a zafungoval okamžitě. Rano 0,5l a večer taky. Měla jsem normal sáčky