icon

Zkoušení po revizi. Kdy začít?

rihova1
15. bře 2020

Krásný den všem. Prosím vás 28.1. jsem byla na plánovaném potratu v 21tt. Měla jsem i revizi. 29.2. jsem měla ukázkovou menstruaci. No a otázka zní, zdaly by jste už se pokoušely o další. Jde o to že mám dnes ovulaci. Vždy to na sobě poznám. Mám strašnou chuť na sex a hlavně citlivá prsa. Děkuji za odpovědi.

fibikarovic
15. bře 2020

@rihova1 záleží co doporučil gynekolog 👍.
Přeci jen tělo prozilo velký zákrok, asi bych mu já osobně dala čas aby se vzpamatovalo, tělo se pořádně uzdravilo,a připravilo si pelisek na další miminko ❤

jjasmina
15. bře 2020

@rihova1 zrovna po revizi bych to hned nezkousela, tělo se musí vzpamatovat. V tomhle případě bych se držela spíše doporučení lékaře, nemyslím si, že by vám doporučil to zkoušet hned..

ba2te
15. bře 2020

@rihova1 Dodržela jsem doporučení od Dr. - 3 měsíce po revizi se nesnažit, i když to bylo velmi těžké, protože myšlenka na nové snažení mě držela nad vodou. Nakonec se stejně zadařilo až rok po revizi. Teď už máme zdravou holčičku, takže to beru víc v pohodě, ale bylo to těžký období a jsem ráda, že to mám za sebou 🙂 Drž se 🍀

rickym
15. bře 2020

My takto začali zkoušet až po třetí ms.

barulina
15. bře 2020

Já Teda byla na revizi v 8 tt. A nechala jsem projít 1 MS, a hned druhý pokus vyšel. Jsem v 37 tt

klea81
15. bře 2020

Alespoň 2 ms. U delších těhotenství spíš víc.

margi23
15. bře 2020

@rihova1 Mne doporucils doktorka po potratu v 17 tt 6 mesicu na to aby se telo dalo dohromady. My jsme tomu dali 5 mesicu. Nechtela jsem riskovat dalsi potrat.

kaora
15. bře 2020

My čekali 3 měsíce na doporučení lékaře a také, že mi dlouho narůstala děložní sliznice. Pokud bychom začali dříve hrozilo, že vajíčko se neudrží v nízké sliznici.
Na podporu růstu jsem pila kontryhel.