Zkoušení po revizi. Kdy začít?
Krásný den všem. Prosím vás 28.1. jsem byla na plánovaném potratu v 21tt. Měla jsem i revizi. 29.2. jsem měla ukázkovou menstruaci. No a otázka zní, zdaly by jste už se pokoušely o další. Jde o to že mám dnes ovulaci. Vždy to na sobě poznám. Mám strašnou chuť na sex a hlavně citlivá prsa. Děkuji za odpovědi.
@rihova1 Dodržela jsem doporučení od Dr. - 3 měsíce po revizi se nesnažit, i když to bylo velmi těžké, protože myšlenka na nové snažení mě držela nad vodou. Nakonec se stejně zadařilo až rok po revizi. Teď už máme zdravou holčičku, takže to beru víc v pohodě, ale bylo to těžký období a jsem ráda, že to mám za sebou 🙂 Drž se 🍀
My takto začali zkoušet až po třetí ms.
Já Teda byla na revizi v 8 tt. A nechala jsem projít 1 MS, a hned druhý pokus vyšel. Jsem v 37 tt
Alespoň 2 ms. U delších těhotenství spíš víc.
My čekali 3 měsíce na doporučení lékaře a také, že mi dlouho narůstala děložní sliznice. Pokud bychom začali dříve hrozilo, že vajíčko se neudrží v nízké sliznici.
Na podporu růstu jsem pila kontryhel.

@rihova1 záleží co doporučil gynekolog 👍.
Přeci jen tělo prozilo velký zákrok, asi bych mu já osobně dala čas aby se vzpamatovalo, tělo se pořádně uzdravilo,a připravilo si pelisek na další miminko ❤