icon

Zkraťme si čekání. Kdo čeká na testování?

misaa56
20. srp 2021

Zdravím, je tu ještě někdo, kdo čeká až bude moc testovat? 😁

Strana
z3
vlastovka36
26. srp 2021

@misaa56 tak coooo jak jsi na tom?? Já zatím držím a test nedělám. Břicho mě bolí jak kdybych to měla dostat každou chvíli. Ms Má přijít za 5 dni

ivya
26. srp 2021

Tak já dneska 8dpo, včera večer jsem měla pár minut MS bolesti, ale od té doby nic. Teplota se zatím drží nahoře. Jinak vůbec nic nepociťuji, možná jen jsem až podezřele klidná 🤷‍♀️😅 Tak uvidíme... 🍀

misaa56
autor
26. srp 2021

@vlastovka36 tak dneska ráno mrcha dorazila 🤦‍♀️ no nevadí, třeba příště 😁 přeji ať to vyjde🍀🍀

vlastovka36
26. srp 2021

@misaa56 no mi dorazila teďka .

misaa56
autor
26. srp 2021

@ivya přeji ať to vyjde 🍀 my jedeme další kolo😁

vlastovka36
26. srp 2021

@misaa56 teď se dívám do kalendáře mám 3 😃 a každý mi ukazuje jinak plodné dny a ovulaci jak to mám poznat abych se trefila?

misaa56
autor
26. srp 2021

@vlastovka36 podle kalendáře jsme se řídila u prvního a samozřejmě to nevyšlo, tak jsem další měsíc pořídila ovulační testy a zjistila že mám ovulaci o týden dřív a bylo to hned😂 takže kalendářum nevěřím, mám ho jen na to kdy mám mít ms😁

ivya
26. srp 2021

@misaa56 To mě mrzí 😕 Další měsíc už to vyjde! 🍀

misaa56
autor
26. srp 2021

@ivya Děkuji🌺 dej pak vědět jak si dopadla 🙂

ivya
28. srp 2021

Obávám se, že to nedopadne 😕 10dpo a začala jsem špinit 😔 Uvidím, jestli se to rozjede, ale vidím to bledě...

misaa56
autor
28. srp 2021

@ivya to by mohlo být i uhnízdění.🍀😊

ivya
29. srp 2021

@misaa56 Leda by při tom navrtalo nějakou pořádnou žílu 🙂 Tak holt další pokus...

misaa56
autor
29. srp 2021

@ivya to mě mrzí 😞 jo příště už to vyjde🍀

supina87
4. říj 2021

@lamiaaa hlavně zůstaň v klidu, mě je 34 a jsem na tom podobně, nejhorší je mít strach z něčeho, co ještě nenastalo a určitě ani nenastane. Neboj 🤗

lamiaaa
6. říj 2021

@supina87 děkuji za podporu 🙂 nakonec jsem se rozhodla, že se nebudu stresovat, žádný předčasný testy ještě před očekávanou ms a pozorování se...prostě až to přijde, tak to poznám, a zatím budu žít, jak jsem zvyklá...i když teda je pravda, že u zubaře když mi chtěli udělat rentgen, tak jsem radši odmítla 🙄

supina87
6. říj 2021

@lamiaaa taky jsem byla včera u zubařky 😁 počkáme na rentgen po MS nebo za 9měsíců😂 buď ta mrška přijde nebo ne 😜 hlavně v klidu 😁

Strana
z3