Zkraťme si čekání. Kdo čeká na testování?
Zdravím, je tu ještě někdo, kdo čeká až bude moc testovat? 😁
Tak já dneska 8dpo, včera večer jsem měla pár minut MS bolesti, ale od té doby nic. Teplota se zatím drží nahoře. Jinak vůbec nic nepociťuji, možná jen jsem až podezřele klidná 🤷♀️😅 Tak uvidíme... 🍀
@vlastovka36 tak dneska ráno mrcha dorazila 🤦♀️ no nevadí, třeba příště 😁 přeji ať to vyjde🍀🍀
@misaa56 no mi dorazila teďka .
@misaa56 teď se dívám do kalendáře mám 3 😃 a každý mi ukazuje jinak plodné dny a ovulaci jak to mám poznat abych se trefila?
@vlastovka36 podle kalendáře jsme se řídila u prvního a samozřejmě to nevyšlo, tak jsem další měsíc pořídila ovulační testy a zjistila že mám ovulaci o týden dřív a bylo to hned😂 takže kalendářum nevěřím, mám ho jen na to kdy mám mít ms😁
Obávám se, že to nedopadne 😕 10dpo a začala jsem špinit 😔 Uvidím, jestli se to rozjede, ale vidím to bledě...
@supina87 děkuji za podporu 🙂 nakonec jsem se rozhodla, že se nebudu stresovat, žádný předčasný testy ještě před očekávanou ms a pozorování se...prostě až to přijde, tak to poznám, a zatím budu žít, jak jsem zvyklá...i když teda je pravda, že u zubaře když mi chtěli udělat rentgen, tak jsem radši odmítla 🙄

@misaa56 tak coooo jak jsi na tom?? Já zatím držím a test nedělám. Břicho mě bolí jak kdybych to měla dostat každou chvíli. Ms Má přijít za 5 dni