Zkraťme si čekání. Kdo čeká na testování?
Zdravím, je tu ještě někdo, kdo čeká až bude moc testovat? 😁
Taky si ještě minimálně týden počkám... Tak snad 😉
@misaa56 Zdravím dámy, já mám dva dny zpoždění (což se mi nikdy nestává), snažíme se rok a půl... trochu me láká se testovat ale už tomu ani nevěřím.... tento cyklus jsem brala Clostilbegyn... tak svadim vinu na něj ( že mi pošašil cyklus 😁)....a předpokládam že dnes MS už dorazí.😌
@vlastovka36 já ještě 4 dny😁
@lamiaaa tak to jsme dvě já bych to měla mít na konci měsíce. Stejné příznaky,ale prsa mě bolí víc než je zvykem.
@vlastovka36 mně taky se zdálo že to bylo víc, ale nevím, jestli jsem si to spíš nevsugerovala, a teď už to trochu povoluje (jak to dostanu, přestanou bolet úplně).
@lamiaaa mě bolí vždy 5 dní před.ted mám 10 před ale na to abych něco zajistila je brzy.
Já také čekám 😁 MS měla přijít dnes,ale zatím nic. Jedine co se děje tak je divná bolest prsou😆
Já se z toho čekání zblázním 😃 . Prsa bolí jsem unavená teď ještě šoufl od žaludku ,ale to mívám i před ms. Ještě týden vydržet
@vlastovka36 jojo, je to strašný 😁 já jsem dnes zkusila a nevím, možná něco tam bylo ale nevím jestli to nebylo vykoukaný😃 tak ještě počkám. Jsem asi 11dpo
@misaa56 taky jsem to nevydržela a zkusila a nic
@vlastovka36 není ještě moc brzo? 🙂
@misaa56 je ale musela jsem 😃

@misaa56 já budu čekat 11dni 😃