Zkušenosti s nesílícím testem: Může být mimoděložní těhotenství?
Holky mate nekdo zkusenost? Od utery na testu to same, meskani ms 2 dny, zacinam mit strach aby to nebylo mimodelozni 😞 stalo se vam nejake ze to pak vyhouplo a bylo vse v poradku nebo to uz je jasne ze to nebude mit stastny konec?

A co zkusit digitalni?
@nikol125
Furt dokola jak u blbecku na dvorecku.Test je ano/ne.Jestli sili nebo ne je uplne jedno,zalezi kolik ma dana sarze barviva apod.
@zelenaesmolda No tak jak u blbecku nevim, nekde ctu ze to byl problem nekde ze ne. Tak me zajimaji zkusenosti nic vic 😃
Prijde me to divne u prvniho me to sililo co den a 3 dny po ms dalnice, tak je toto pro me nove
@nikol125 já mám za sebou biochemické i mimodelozni … bohužel jsem u biochemického měla něco podobného akorát o trochu silnější, ale já to už 5 den zpoždění dostala. U mimodelozniho jsem testy o hodně silnější a podle krve jsem HCG měla asi 120 a skončilo na 180 kde se potvrdilo , ze to je mimodelozni . Tady bych se spíše přikláněla k bichemickemu . Ještě bych třeba zkusila po par dnech ten plastový mama test tam mate čárku hezkou . Uvidíte rozdíl …
@zelenaesmolda nechápu proč takový útok a arogance …? bohužel některé ženy mají s tehotenstvim ( a bohužel je tady většina z nich ) dost špatné zkušenosti a tím pádem se chytají stébla a hledají naději , kterou ten silici test je , uklidní je to ze to bude v pořádku, minimálně po psychické stránce . Paní má strach a to je pochopitelné … ten první test by se dal nazvat silnějším duchem a to jak všichni víme může být falešný. Nedivím se paní , že test opakovala. Chtělo by to trochu empatie 😉
@pro89
protoze je to tady furt dokola.silici test neznamena vubec nic,test pracuje v principu ano-ne
A i kdyby testovala 5x denne tak se tim nic nezmeni.Pokud ma tehotenstvi odejit tak odejde.
@nikol125 já Teda měla stejně duchy jako ty a bylo to biochemko☹ Vyšel mi idigitalni ClearBlue na 1-2... pokud řekněme 5 dní duchové jsou stejní, už bych zpozoroval.
Jinak myslím, že u toho mimodelozniho by to sililo (rostlo, jen ne v děloze, to je právě ten prusvih) - tehdy jsem se toho bála, tak jsem to zkoumala. Ale samozřejmě výjimky jsou jako všude🙂
@zelenaesmolda Ja si myslim ze test dokaze rict hodne, preci s delsim tehotenstvim hcg roste takze carky na testu by taky meli byt jinaci.. samozdrejme pak do 1 trimestru nekdy i dal se muze stat cokoliv, ale myslim si ze asi vazne jak carka je slaba a uz nekolik dni tak nic dobreho to neznaci
@fifinka2020 Jj, taky s tim pocitam docela uz bych to chtela mit za sebou😏 jeste jsem neco procitala a taky jsem cetla ze u mimodelozniho je test stejny jak obvykle akorat pak se treba na ultrazvuku nic nenajde a nebo jsou bolesti, takze si taky myslim ze to bude biochemicke jsem s tim smirena nedavam si uz zadne nadeje, ale tak trosku uz bych chtela aby to prislo at muzu myslet na jine veci a dalsi mesic smele do toho a snad uz to bude se stastnym koncem 🍀
@nikol125
znova-test pracuje na principu ano-ne.Je uplne jedno jestli carka sili nebo nesili.Muzes mit jiny test,jinou sarzi a kazda muze obsahovat jine mnozstvi barviva.I slozeni moci se lisi.
@zelenaesmolda to není pravda … já díky tomu zjistila , ze není něco v pořádku a bylo to mimodelozni. Ano souhlasím , ze 5x denně nemá smysl , ale ob den dokud není čárka opravdu zřetelná něco vypovídá
Bohužel to vypadá na biochemické těhotenství
@zelenaesmolda no to teda nepracuje pouze na principu ano - ne… říkáte to tak radikálním způsobem přitom je to totální blbost. Paní se proste boji oprávněně takto dlouhou dobu nesilici test z 90 % nevesti nic dobrého… neprosperujici těhotenství, mimodelozni, biochemické… samozřejmě naděje umírá jako poslední ale pravé kvůli riziku mimodelozniho je asi třeba byt více ve střehu a zajít je gynekologovi na hcg z krve opakovaně plus ultrazvuk. Stejně tak muže těhotenství kde je ukázkové sílící test dopadnout blbě to vám nikdy nikdo dopředu neřekne… ale u špatně stoupajiciho hcg je třeba trochu byt nepozoru, muže to odejít samo s taky nemusí, ženě to na psychice nepřidá a asi málokterá by si řekla kašlu na to nějak to dopadne.
Takhle u mě vypadalo biochemické těhotenství. Nejprve sílící duch, pak pár dní stejný a nakonec začal i slábnout. Bylo z toho asi týdenní zpoždění...
Tak dnes ted trochu slabsi a ted se rozjizdi ms, takze prislo to co jsem predpokladala. Na jednu stranu jsem rada, byla to ta nejlepsi z variant, vedela jsem ze to bude neco znamenat kdyz to nesililo. Tak snad priste 😊

@nikol125 tak držim palce ať je vše v pořádku 💗