icon

Zkušenosti s nesílícím testem: Může být mimoděložní těhotenství?

nikol125
27. kvě 2022

Holky mate nekdo zkusenost? Od utery na testu to same, meskani ms 2 dny, zacinam mit strach aby to nebylo mimodelozni 😞 stalo se vam nejake ze to pak vyhouplo a bylo vse v poradku nebo to uz je jasne ze to nebude mit stastny konec?

Zkušenosti s nesílícím testem: Může být mimoděložní těhotenství?
Strana
z2
l01991
27. kvě 2022

@nikol125 tak držim palce ať je vše v pořádku 💗

nikol125
autor
27. kvě 2022

@malinkata souhlasim, taky to vzdy rikam i kdyz vim ze muze prijit zklamani stejne hlava je mocnejsi nez ja a nevydrzim ten test neudelat, kord kdyz clovek nevi na cem je

l01991
27. kvě 2022

A co zkusit digitalni?

zelenaesmolda
27. kvě 2022

@nikol125
Furt dokola jak u blbecku na dvorecku.Test je ano/ne.Jestli sili nebo ne je uplne jedno,zalezi kolik ma dana sarze barviva apod.

nikol125
autor
27. kvě 2022

@zelenaesmolda No tak jak u blbecku nevim, nekde ctu ze to byl problem nekde ze ne. Tak me zajimaji zkusenosti nic vic 😃
Prijde me to divne u prvniho me to sililo co den a 3 dny po ms dalnice, tak je toto pro me nove

nikol125
autor
27. kvě 2022

@l01991 Vzdyt tu mam fotky, delala jsem to ve stredu vysel 1-2 resim ze me od utery stejne testy vubec nesili do dnes.. porad stejnej vysledek

nikol125
autor
28. kvě 2022

Dnes to same uz 5 den.. achjo docela bych si prala aby prisla ms toto urcite ok neni :(

jjasmina
28. kvě 2022

@nikol125 hele pokud máš obavy s mimoděložního, tak jed k dr nebo na krev aspon, ono tak brzy asi nebude na ultrazvuku vidět vubec nic, ten začátek je jen o čekání no.. ale za mě ani nesilici test nemusí nic znamenaat, musíš čekat

nikol125
autor
28. kvě 2022

@jjasmina No nemam z toho dobry pocit :( kdyby ta carka byla aspon silnejsi tak nereknu.. ale toto je prece jen jeste dost slabe a nesili.. Uvidim do pondeli pokud ms nedojde tak tam pojedu a reknu ji to kdyztak aby me vzala i krev

nikol125
autor
28. kvě 2022

@jjasmina a vy jste ty testy mela zhruba stejne a byla jste tehotna a dopadlo to v poradku?

jjasmina
28. kvě 2022

@nikol125 já si dělala dva naposled, čárky tam byl a víc jsem neřešila, kolikrát mi těhotenství nedopadlo ani když tam byla dálnice

pro89
28. kvě 2022

@nikol125 já mám za sebou biochemické i mimodelozni … bohužel jsem u biochemického měla něco podobného akorát o trochu silnější, ale já to už 5 den zpoždění dostala. U mimodelozniho jsem testy o hodně silnější a podle krve jsem HCG měla asi 120 a skončilo na 180 kde se potvrdilo , ze to je mimodelozni . Tady bych se spíše přikláněla k bichemickemu . Ještě bych třeba zkusila po par dnech ten plastový mama test tam mate čárku hezkou . Uvidíte rozdíl …

pro89
28. kvě 2022

@zelenaesmolda nechápu proč takový útok a arogance …? bohužel některé ženy mají s tehotenstvim ( a bohužel je tady většina z nich ) dost špatné zkušenosti a tím pádem se chytají stébla a hledají naději , kterou ten silici test je , uklidní je to ze to bude v pořádku, minimálně po psychické stránce . Paní má strach a to je pochopitelné … ten první test by se dal nazvat silnějším duchem a to jak všichni víme může být falešný. Nedivím se paní , že test opakovala. Chtělo by to trochu empatie 😉

zelenaesmolda
28. kvě 2022

@pro89
protoze je to tady furt dokola.silici test neznamena vubec nic,test pracuje v principu ano-ne
A i kdyby testovala 5x denne tak se tim nic nezmeni.Pokud ma tehotenstvi odejit tak odejde.

fifinka2020
28. kvě 2022

@nikol125 já Teda měla stejně duchy jako ty a bylo to biochemko☹ Vyšel mi idigitalni ClearBlue na 1-2... pokud řekněme 5 dní duchové jsou stejní, už bych zpozoroval.
Jinak myslím, že u toho mimodelozniho by to sililo (rostlo, jen ne v děloze, to je právě ten prusvih) - tehdy jsem se toho bála, tak jsem to zkoumala. Ale samozřejmě výjimky jsou jako všude🙂

nikol125
autor
28. kvě 2022

@zelenaesmolda Ja si myslim ze test dokaze rict hodne, preci s delsim tehotenstvim hcg roste takze carky na testu by taky meli byt jinaci.. samozdrejme pak do 1 trimestru nekdy i dal se muze stat cokoliv, ale myslim si ze asi vazne jak carka je slaba a uz nekolik dni tak nic dobreho to neznaci

nikol125
autor
28. kvě 2022

@fifinka2020 Jj, taky s tim pocitam docela uz bych to chtela mit za sebou😏 jeste jsem neco procitala a taky jsem cetla ze u mimodelozniho je test stejny jak obvykle akorat pak se treba na ultrazvuku nic nenajde a nebo jsou bolesti, takze si taky myslim ze to bude biochemicke jsem s tim smirena nedavam si uz zadne nadeje, ale tak trosku uz bych chtela aby to prislo at muzu myslet na jine veci a dalsi mesic smele do toho a snad uz to bude se stastnym koncem 🍀

zelenaesmolda
28. kvě 2022

@nikol125
znova-test pracuje na principu ano-ne.Je uplne jedno jestli carka sili nebo nesili.Muzes mit jiny test,jinou sarzi a kazda muze obsahovat jine mnozstvi barviva.I slozeni moci se lisi.

helen_h
28. kvě 2022

@nikol125 Přijde mi to stejně jak u mě. Já to pak dostala za 14 dní od vynechání...

pro89
28. kvě 2022

@zelenaesmolda to není pravda … já díky tomu zjistila , ze není něco v pořádku a bylo to mimodelozni. Ano souhlasím , ze 5x denně nemá smysl , ale ob den dokud není čárka opravdu zřetelná něco vypovídá

karkulka1283
28. kvě 2022

Bohužel to vypadá na biochemické těhotenství

europa00
28. kvě 2022

@zelenaesmolda no to teda nepracuje pouze na principu ano - ne… říkáte to tak radikálním způsobem přitom je to totální blbost. Paní se proste boji oprávněně takto dlouhou dobu nesilici test z 90 % nevesti nic dobrého… neprosperujici těhotenství, mimodelozni, biochemické… samozřejmě naděje umírá jako poslední ale pravé kvůli riziku mimodelozniho je asi třeba byt více ve střehu a zajít je gynekologovi na hcg z krve opakovaně plus ultrazvuk. Stejně tak muže těhotenství kde je ukázkové sílící test dopadnout blbě to vám nikdy nikdo dopředu neřekne… ale u špatně stoupajiciho hcg je třeba trochu byt nepozoru, muže to odejít samo s taky nemusí, ženě to na psychice nepřidá a asi málokterá by si řekla kašlu na to nějak to dopadne.

ivya
28. kvě 2022

Takhle u mě vypadalo biochemické těhotenství. Nejprve sílící duch, pak pár dní stejný a nakonec začal i slábnout. Bylo z toho asi týdenní zpoždění...

nikol125
autor
29. kvě 2022

Tak dnes ted trochu slabsi a ted se rozjizdi ms, takze prislo to co jsem predpokladala. Na jednu stranu jsem rada, byla to ta nejlepsi z variant, vedela jsem ze to bude neco znamenat kdyz to nesililo. Tak snad priste 😊

eloana
29. kvě 2022

@nikol125 tak asi biochemicke, ale furto hodne lepsi varianta nez mimodelozni

nikol125
autor
29. kvě 2022

@eloana Jj taky jsem rikala 🙂

Strana
z2