icon

Zkušenosti s opakovaným biochemickým těhotenstvím a diagnostika

anonymka227
7. pro 2021

Zdravím 😊 potřebuji povzbudit a získat naději 😔 mám 2 holky a rozhodli jsme se, že bysme rádi 3 miminko. Jenže už 3x 3 měsíce za sebou se podařilo, tt v den ms pozitivní, poté slábne a přijde ms 2x nebo sílí a stejně přijde ms. Už se 3× za sebou podařilo, ale stejně se nikdy těhotenství neudrželo.

Začínám se bát, že je někde problém. Holky byly na první pokus a vše v pořádku. Je mi 29 let, takže úplně stará nejsem. Řešila jsem to se svým gynekologem, dle něj nic řešit nebude a je to v pořádku, nemám testovat dokud nebude alespoň týden ms zpožděná a předejdu zklamání, jenže to se ale těžko dodržuje, když to těhotenství na sobě prostě poznám. Není to vsugerované.

Mohu poprosit o Vaše zkušenosti s opakovaným biochemickým těhotenstvím? Povedlo se nakonec? Měly jste nějaká vyšetření atd.? Nebo to jsou opravdu jen náhody, jak říká můj doktor? 3 náhody 3x za sebou? Co když to bude i po čtvrté? On nic řešit nebude a já se se tím celý měsíc užírám 😔

Mám strašný strach, že se to bude opakovat. Děkuji za každou odpověď

Strana
z2
anonymka227
autor
9. pro 2021

@teress1215 děkuju 😘 já si po druhém říkala, to je náhoda, příště to už určitě VYJDE a ono ne. A teď se strašně bojím, že to bude po čtvrté 😔

anonymka227
autor
9. pro 2021

@levandule_k no je to blbost, protože mě to fakt vždycky úplně zničí na několik dní a pořád nad tím přemýšlím 😔 já na sobě poznám ovulaci na den přesně i těhotenství ☺️ tělo mi dává takové signály, že bych musela být retardovaná, abych si jich nevšimla 🙈 na jednu stranu je to obrovská výhoda, nemusím testovat, ale na druhou stranu to vím i přesto, že netestuji. Zkusím si něco k tomu uhnízdění najít ☺️ děkuju

anonymka227
autor
9. pro 2021

@lotosek 4 biochemka? To.je také dost 🙈 ale kdybych věděla, že už jen jedno a pak se zadaří, byla bych v klidu ☺️ na tu boreliózu si přišla prosimtě jak?

lotosek
9. pro 2021

Na borelku jsem přišla díky podrobným krevním testům, na které mne poslali z cévního, řešila jsem jiný zdravotní problém.

anonymka227
autor
29. pro 2021

@anonymka227 Ahoj holky, tady zakladatelka 😊 prosím potřebuji dodat trochu naděje nebo podpory 😔 mám za sebou 3 biochemická těhotenství během 3 měsíců za sebou, poznám na sobě těhotenství i bez testu a opět se mi to potvrdilo. 9dpo jsem si udělala mamatest a krásná čárka, nemusela se vůbec hledat, objevila se do 2 minut. Měla jsem z její síly velikou radost, protože takovouto čárku jsem měla vždy 13, 14 dpo, takže jsem si dělala naděje, že teď už to vyjde. Jenže. Dnes 11 dpo jsem dělala další test, čárka naběhla do půl minuty, ale je jen o malinko silnější než 9dpo. Přidám Vám foto. Co myslíte, sílí nebo ne? Je mi jasné, že teď tam čárka je a zítra být nemusí, ale chci vědět na čem jsem. Děkuji 😊

eli305
29. kvě 2022

@anonymka227 ahoooj, rada bych se zeptala, jak to teda dopadlo? Me prijde, ze test silil, tak snad dobre. Mam take nekolik bioch. Teh. za sebou a uz jsem z toho spatna. Tak doufam, ze se aspon tebou uklidnim, ze u Vas uz je to aspon ok.😄

anonymka227
autor
30. kvě 2022

@eli305 dopadlo to lépe než dobře 😊 momentálně jsem po těch 3 biochemkách za sebou v 26tt a čekáme kloučka 😍 držím palečky, ať to konečně vyjde i u tebe 😊 je to hrozně psychicky náročné vidět ty čárky z kterých nic není 😔

eli305
31. kvě 2022

@anonymka227 jeee tak to moc gratuluji, myslela jsem si to, ze to bude v pohode❤️ Ja mam za sebou dve, podle doktora se nemam testovat a mam to :D ale dalsi mesic se tuplem testovat budu, protoze pokud to bude stejny, tak uz to budu resit 🤷‍♀️

miichaelaaa
12. srp 2022

@anonymka227
Ahojky, omlouvám se kvůli tomuto tématu jsem se musela i zaregistrovat doufám, že mi přijde zpětná odpověď.
Momentálně řeším něco podobného.
Prodělala jsem 3x biochemické tehotenstvi a to rovnou 5/21,4/22,8/22 což mi hlava nebere. S manželem jsme byli na všech různých vyšet. A vše dopadlo ok. Chtěla jsem se zeptat jestli jsi něco udělala pro to aby tvoje dalsi tehotenstvi bylo uspesne. Ja osobne jsem z toho velmi smutna testuji, opravdu az pri vynechani ms. Zatím ani jedno děťátko nemáme vidím, že to trápí i manžela. Jinak je mi necelých 27 let.
Děkuji za odpověď.

Strana
z2