Zkušenosti se špiněním mimo cyklus při užívání Inofolicu
Ahojky holky,
Už asi 3 měsíc špiním uprostřed cyklu cca 7 dní, občas jen málo po toaletě na papíru, občas vymenim i několik intimek za den. Je to dost otravné, ale nikdy jsem to tak neměla. Dva měsíce predtim jsem užívala inofolic. TT negativní. S přítelem se snažíme už skoro rok. Setkala jste se některé s tím? Nějaké zkušenosti? Dekuji za odpovědi.🙂
v prostred cyklu by to mohlo byt k ovulaci. pripadne i zahnizdovani a pak by to mohlo byt biochemicke a odeslo by to s ms. ale nevim, tyden je dlouho, bude to chtit poradu s lekarem.
Vypadá to na ovulaci ,nebo to může bejt třeba nějake změny -jidlo ,stres atd vyzkoušela bych ovu test v té době ,poradila se s lékařem ...
Neměla jsi covid? Na gyndě mi doktorka říkala že ženský co prodělaly covid mají různé odchylky cyklu. Špinění, prodloužení cyklu atd...
@klokanka31 měla jsem covid v listopadu, tak je to možné, že je to tím. Každopádně si zajdu k lékaři. Moc dekuji za normální odpovědi.🙂
po ockovani a prodelani covidu mam tez problemy se spinenim tyden pred ms,ted to budu resits gyn necham si udelat horm.profil a uvidime

To může být cokoliv 🤷♀️ reakce na ten inofolic, hormonální nerovnováha, může to souviset s ovulací, když je to v půlce cyklu, může to být příznak nějaké pohlavní nemoci (chlamydie třeba), může se jednat o nějaký gynekologický problém 🤔 takhle fakt těžko říct...... nejlepší bude poradit se o tom s gynekologem, ten vy minimálně mohl vyloučit nějaký nějaký gynekologický problém a pohlavní nemoc 🤷♀️