Zkusili jste někdo lubrikační gel pro podporu početí?
Ahoj snažilky, tak různě pátrám po internetu, čím by si člověk mohl ještě pomoci a narazila jsem na lubrikační gel pro podporu početí? Nemáte s ním některá zkušenosti? nebo co si o tom myslíte?
Já se totiž většinou bez gelu neobejdu. I když pravda, že v období ovu ho moc nepotřebuju, to příroda dobře zajistila.
@sydnycz to nevím, jaké vitaminy myslíš? Beru dlouhodobě Pregnafolin I od Dr. Maxe, něco jako Femibion, ale levnější. Obsahují listovku a další vitaminy. Ale to moc k početí nepomůže, spíš je to důležité pro vývoj plodu. Jinak ten gel “zabírá” hned při sexu - prostě vytváří příznivé prostředí pro spermie, prodlužuje jejich akceschopnost😁. Ale to samozřejmě ještě neznamená, že člověk otěhotní…
@sydnycz koupila jsem conceive plus přímo balení 8 malých gelů s aplikátorem. Použili jsme 1 ks a na další už nedošlo 😅 Manžel má ale spermiogram vynikající a problém byl u mě, tak možná bych otěhotněla i bez toho a byla to ten cyklus jen náhoda. Brala jsem ještě fertipronu a drmek.
@traveller007 děkuji a ať se daří já už chci taky v pondělí mi dojde gel i s vitamíny tak uvidím vitamíny pro oba od té samé značky
Concieve gel. Už rok používáme...nu to asi mluví za vše 🤷♀️. U nás nepomáhá. Ale cítím že sex je příjemnější, gel má super konzistenci👍

@sydnycz ahoj, nám to s tímto gelem hned první měsíc vyšlo. Předtím se x měsíců nevedlo. Bohužel pak to nedopadlo, ale pozitivní test zkrátka byl. Další cyklus nic, a teď čekám, zda se povedlo nebo ne. Gel jsme teď akorát dopotřebovali, tak doufám, že jo a další nebude třeba😅