Zpoždění menstruace po Ovitrelle: Kdy se vyplatí test?
Ahoj vsem🫶🏼 vim, ze nikdo z vas nema vesteckou kouli ale tohle se mi zatim jeste nestalo.. 14.10 jsem byla na folikumetrii, kde byl dominantni folikul 20mm, vecer jsem si pichla Ovitrelle.. Dnes to je 17 den po Ovitrelle a menstruace nikde🙈test mam strach si udelat... chci se zeptat, jestli nektera z Vas po aplikaci Ovitrelle nedostala menstruaci aniz by byla tehotna? Dekuji🫶🏼
@milujicimaminka89 vždyť tam dusika vidím 🙏
@klchudik No právě, pořád tam vidím jen dušíky...nic víc a vždy se ukážou až po zaschnutí a to už se nepočítá. Žádný nenaběhne hned po vložení...je to ztraceno...😓😥
@milujicimaminka89 Pořád jsi JEN 12 po iui....pořád se to může ukázat ☺️
@klchudik ❤️
@pajusz To je hezké...děkuji za moc milá slova.
@milujicimaminka89 a co bys chtěla vždyť jsi krátce po iui nereknu kdybys měla vložené 5ti denní embryjko že bys už ztrácela naději, ale takhle? Nevím čím testujes jo, ale třeba drmax proužky mi ukazovali blbý duchy když plastový tyčky házely už čárky. Včera ranní test taky nic moc a odpolední lepší, věřím že teď když bych testla bude to zase jiný.. Dokud není červená je pořád ta šance 🍀🍀🍀
@pajusz Kéž by to tak bylo...je zvláštní, že mě tak 4 dny už bolí prsa, ale bolesti prsou jsou i před menstruací, ale nevím, zda taky nemůžou bolet tou Ovitrelle...že si tělo myslí, že je "těhotné"...Nemáte zkušenost?
@milujicimaminka89 že začátku bych to možná ovitrelle prisoudila, ale po 13 dnech od injekce určitě ne. Prsa byli u mě prvotní upozornění, ještě než test, ten mi vyšel pozitivní první 23dc. Jasně můžou znacit příchod ms, ale i těhotenství. Kolik DC jsi? Tak 26?
@pajusz Ano přesně, 26.DC. Ovitrelle jsme si píchla 19.11. a na IUI jsem byla 21.11.
A mám ztvrdlé prso a bolí mě...nevím no. Testy jsou negativní, ale uvidím další dny. 14. den je to v pondělí, to se uvidí...😥
@milujicimaminka89 tak coo
@pajusz Negativní, ani doušek...😓😓😓 Všem, kteří mají ducha nebo 2 čárky zavidím moc...
@pajusz Myslela jsem si, že nám to konečně vyjde a ještě před Vánoci...tak jsem doufala a věřila...a když jsem tam měla ty duchy...ale teď vůbec nic...asi to tak má být, asi to tak osud chce...😪😪😪
@milujicimaminka89 říkala jsem si to samé když mi v lednu nevyšel ket a přirozeně jsem neotěhotněla 15 let. No a v říjnu najednou ms nedorazila. Podle mě jde o správné nadčasováni ne o osud. Bereš teď nějaký hormony, typu progesteron, duphaston? No bud přijde ms nebo ne, ikdyz si hodila flintu já ti držím palce dál
@pajusz Děkuji moc...třeba to jednou potká i nás...Neberu vůbec nic...
@milujicimaminka89 tím líp nic ti nebrzdi ms. Třeba fakt nepřijde ❤️ defacto ji čekáš každým dnem ne?
@pajusz Ano, čekám ji každým dnem...Ale vím, že přijde, cítím to už vnitřně a hlavně testy jsou negativní. No testnu zase zítra...ale už tomu nevěřím bohužel...😥😓
@milujicimaminka89 😒 ach jo
@milujicimaminka89 blbý?
@pajusz Víc jak to...dnes už cítím břicho, jak před menstruací...takže je to 100%...Prostě ne no. Život je na hovno...tam, kde nemá, dává a kde má ne!!! Život...😤🙄😢🥺😥😓🤯
@milujicimaminka89 je mi to lito. Ale co se má stát, stane se, proto ti preju aby to byla tvá poslední ms a po novém roce ať je pozitivní testik ❤️ vím že tě to teď bolí ❤️ kdybys chtěla klidně napiš sz
@pajusz ❤️