Zpoždění MS. Kdy se vám ukázaly dvě čárky na testu?
Ahoj holky, mám 7 dní zpoždění MS. První den kdy měla MS přijít po styku lehké špinění,pak už nic sem tam pobolívání podbříšku jinak nic. U prvního těhu mi bylo hned blbě 24/7 první 3m .Jediné co teď pocituju že mám citlivější bradavky.🤭
O mimčo se snažíme rok nechci si nic vsugerovávat. Kdy se vám ukázali II čárky na testu?
Jsme v karanténě takže se do lékarny teď nedostanu 😄👌
2.den vynechani ms, ale možná by to bylo i v den vynechani, to jsem netestovala. Pokud si nechavas vozit nakup z Rohlik.cz, dá se objednat test (a volně prodejné leky) i tam
Ahoj dnes mám zpoždění 4 den a také čekám na té 2 čárky jestli se ještě vůbec ukážou.objednej z netu určitě.u prvního už jsem měla test pozitivní 3 dny před MS.ted mě akorát trochu bolí záda a malinko bradavky a pořád chodím na wc zda přišla MS nebo ne.
tak jsem udělala test dr max a nic takže asi to opět nevyšlo čekám na ms.to už na testu nic neukáže
@leila7 A máš jinak cyklus pravidelný? Taky srm teď testovala a nic a MS taky zatím ne a lítám na wc taky furt vyplašeně 🤣 ale 4 dny mi bylo zle jak před MS, žaludek, hlava, střeva, prostě tak jak mívám PMS a ustalo to a nic, dneska jsem teprve 28.den cyklu,ale běžně mívám MS 25-26.den
Gratuluji
V úterý jdu k dr. Tak uvidím snad to klaplo 😄 ale bolesti mám teda fest pořád takovej ten pocit že MS příjde 😬
@gujduska Není za co.jak o pár dní později dyt jsi neměla zpoždění ne? Já jsem dnes jak prejeta parnim válcem.jsem nafoukla jak balon a cítím se divně.uz aby ta mrcha přišla když ne to tehu.dnes je to 6 den a MS nikde,ale přála bych si samozřejmě aby nepřišla.dnes asi testovat nebudu nemám test.ach jo
taky to resim te ve stredu jdu k doktorovi tak uvidim drzim palecky 😌
Ty bolesti jsem u těhotenství měla taky, je to prostě roztahování dělohy, to bříško pracuje. Teda bolesti jsem měla spíš právě ve středu než u vaječníků, ale i ty bolesti ze stran jsou k tomu, to se zas povolují vazy kolem dělohy... Zvlášť ze začátku mě to překvapilo, že jsem si taky pořád říkala, že je to jak kdyby měla dorazit ms.

Já u třetího těhotenství jeden den taky trochu zašpinila, tak jsem si myslela že se blíží ms, bolesti břicha a zad tomu napovídaly... No nakonec ne ms, ale mimčo ☺