icon

Zpoždění MS + negativní test. Stejná zkušenost?

hotblood
16. lis 2020

Ahoj, tak nejsem vůbec z toho chytrá, včera jsem to měla dostat a nic. Dnes jsem zachytila na papíře kapičku krve a jinak nic od té doby (zatím) a test taky nic. Tak tomu přestávám rozumět a čekám zda se rozjede ms. V životě se mi tohle ještě nestalo, tak případně pokud to bude v dalších dnech stejný a než bych o další postup volala doktorce. Chtěla bych se zeptat. Měla jste to některá taky tak.? Děkuji za vaše reakce, protože já jsem z toho fakt nešťastná.

Zpoždění MS + negativní test. Stejná zkušenost?
pavlinar
16. lis 2020

Ano, proste zpozdeni. V sobotu jsem si pro jistotu udelala test (2 dny zpozdeni), dnes jsem to dostala ☹
Kdybych mela zpozdeni 2 tydny, volam doktorce

nicol22
16. lis 2020

Zrovna minulý cyklus jsem to měla stejně. 49. DC mi gynekolog píchnul agolutin a za 4 dny ms přišla.

hotblood
autor
16. lis 2020

@nicol22 Já stejně počítám s tím, že se to dneska rozjede.

jjasmina
16. lis 2020

@hotblood Měla jsem zpoždění i 14 dnů a těhu jsem nebyla, dostala jsem to 15. den, takže bych počkala dva týdny a pak skočila k dr, pokud to nedostanete

hanzbl00
16. lis 2020

Ja sem na tom stejne.. Ms mela prijit v sobotu a nic. Pritom menstruační bolesti podbřišku mam uz snad od stredy. Dneska me zacli strasne bolet prsa a mam je vetsi a tmavsi ale dnesni test negativní tak ja nevim co to je