Zvýšená bazální teplota, test negativní. Byla ovulace?
Zdravím holky. Jsem ze svého těla úplně zmatená a už ničemu nerozumím. Měřím si BT od 8DC (3. den po MS).. výsledky mám tyhle: 8DC: 37,1°C, 9DC: 37,2°C, 10DC:37,3°C, 11DC: 37,0°C a dnes 12DC: 36,7°C ... Ovulační testy každý den negativní... Je tedy možné že ovulace byla 10DC i když test byl negativní ? Není to nějak brzo?
@515ka tak to máš špatné informace.
Ovulace nastává, když je teplota vyšší než šest předchozích teplot, a potvrzená je, když se na té vyšší hladině udrží tři dny. Pak teprve je možné potvrdit, že ovulace proběhla mezi tou hladinou nižších a vyšších teplot. Pro příklad, šest dní teploty v rozmezí 36,4-36,7, pak 36,9-37-37. Ovulace je potvrzená, proběhla před tou teplotou 36,9.
@515ka pokiaľ nie si teraz aktuálne nemocná, tak máš celkom vysokú bazálnu teplotu, ale to nevadí, podstatné je, že by sa po ovulácii mala zvýšiť.
Odporúčam preštudovať stránky http://merenibt.xf.cz/index2.html, je tam všetko podrobne popísané.
Ahojky když jsem měla ovulaci, měla jsem BT 36,9 - předevčírem a včera.
Dnes mám BT 37,8
Po ovulaci mám.
Snažíme se o miminko a pobolívá mě podbřišek, dost teda na levé straně. Takové spíše píchání a v noci se potím jako 🐖
A to spávám v kraťasích a tílku. Tato BT může být projev raného těhotenství?

@515ka a jak jsi přišla na ten 10 den?
Ovulace nebyla, ale teploty jsou na první fázi docela vysoké. Nebyla ta MS jiná než obvykle? Nemůžeš být těhotná?